WIN WIN WINTRIWA winactie

Yeah! Het is dan zo ver, eergisteren lanceerde ik mijn nieuwe site. Dit vierde ik vrijdag 3 mei tijdens het Fleur’s Beautytips Event in de Hofman op het Janskerkhof. Het was echt een top avond. Meer hierover volgt komende week in een uitgebreid verslag. Nu is het dan echt zo ver, ik ga een te gek horloge weggeven! Namens Kish.nl mag ik een trendy Triwa horloge verloten onder mijn lezers. Hoe gaaf is dat?! Een week geleden kondigde ik al alle winacties aan die zouden verschijnen wegens de feestelijkheden (lancering & 3-jarige blogbestaan). Lees dus snel verder om je op te geven en kans te maken op een hip koraal roze of aqua blauw horloge zodat jij deze lente & zomer er stylish bijloopt!

Verschillende keren schreef ik al over het horloge merk Triwa. Deze blogposts worden het vaakst gelezen op mijn site! Ik was daarom ontzettend enthousiast toen ik werd benaderd door Kish.nl voor een leuke samenwerking.

Kish.nl heeft zowel dames- als herenhorloges in het assortiment. Ze hebben een groot wisselend aanbod en bieden horloges aan in verschillende prijsklasse. Merken die zij o.a. verkopen zijn: Diesel, Casio, WeWood, Triwa, Guess en Esprit. Naast dat ze een leuk assortiment hebben, heeft Kish.nl een goede service. Zo mag je een aankoop binnen 14 dagen retour sturen. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur dan heb je het de volgende dag in huis. Je betaalt geen verzendkosten. Betalen kan met iDEAL, Paypal en met verschillende Creditcards, easy dus!

Mijn voorkeur ging uit naar een Triwa horloge. Ten eerste omdat ik er twee heb gekocht in het verleden en hier nog steeds heel erg blij en tevreden over ben, maar ook omdat ik deze nieuwe collectie zo onwijs gaaf vind.

Als je mee doet aan de winactie, maak je kans op een de Coral óf Aqua Triwa horloge.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Kijk snel mee naar de horloges en ik laat je ook weten hoe je je kunt opgeven voor deze te gekke winactie!

Winactie TRIWA horloges Coral en Aqua

Voorwaarden:

Laat in een reactie hieronder weten dat je mee doet!

  • Je woont in NL of België en geeft je op vóór zondag 19 mei 23:59 met een geldig emailadres zodat ik de winnaar kan bereiken per mail. en vertel welk horloge jij graag wilt winnen, de Coral of de Aqua.
  • Volg mijn site via minimaal 1 media kanaal (N.B. mocht je nou echt helemaal geen één van deze social media kanalen hebben, laat me dat dan weten dan mág je deze twee laatste stappen overslaan, zet dan wel mijn site bij je favorieten in je werkbalk hè haha!)
Twitter / Bloglovin’ / Facebook / Instagram / Youtube / Pinterest

Laat weten in jouw reactie (deelname) welk kanaal / kanalen + profielnaam!
Bloglovin’ moet ik nog overzetten naar mijn nieuwe site.
Dit kan even duren, maar volg gewoon alvast
want over een poosje komen daar de
updates van deze nieuwe site.

  • Volg Kish.nl via minimaal 1 media kanaal:
Twitter / Facebook / Pinterest / Youtube

Laat weten in je reactie welk kanaal + profielnaam

Om de fanatieke volgers te belonen, geef ik extra win kansen als je mij en Kish.nl op meerdere kanalen volgt / gaat volgen (dit is dus niet verplicht). Vergeet dan niet alles duidelijk te vermelden anders kan ik het niet meetellen natuurlijk. Je kunt in totaal maar liefst 8 extra win kansen krijgen. Deel de actie: RT, love, like share enz. Vergeet bij het delen van de actie op Facebook dan niet voor openbaar te kiezen, anders kan ik niet zien dat je dit hebt gedaan en kan ik het delen op FB niet meetellen als extra winactie (dat zou zonde zijn).

Even voor de duidelijkheid, de extra winactie optie doe ik puur om fanatieke & trouwe volgers te belonen. Als je mij dus al volgt, gewoon even je profielnaam vermelden. En de nieuwe volgers hebben nu de mazzel dat ze deze kans ook kunnen pakken, nooit meer iets missen van mijn blog! Op twitter ben ik het meest actief, maar ook op de andere kanalen ben ik redelijk actief om mijn blog werkzaamheden of persoonlijke activiteiten te delen. Ik probeer ieder kanaal optimaal te gebruiken en niet te spammen. Dus elk kanaal heeft zijn eigen kracht en jij kiest zelf uit welke je het fijnste vindt om mij te followen.

Controleer je mailbox (ook spambox) op maandag 20 mei. Ik neem die dag contact op met de winnaar. Als de winnaar niet reageert binnen 4 dagen, zal ik een nieuwe winnaar moeten trekken. Ik gebruik een fruitmachine, waardoor alles eerlijk verloopt. Voor iedere extra winkans, komt jouw naam een keer extra in de fruitmachine! In deze blogpost zal ik een print screen laten zien op maandag van de trekking.

Heel veel succes allemaal!

En share the love gezellig met je vrienden en volgers op social media 😉

xoxo Fleur

EDIT: de winnares is geworden… Von Luca. Van harte gefeliciteerd Von! Er ging iets mis met het opslaan van de printscreen. Maar ik heb de gewoonlijke online fruitmachine gebruikt zoals altijd.