WIN WIN WIN

Het weer zover! Ik mag weer een hele leuke prijs weggeven aan mijn lezers =D Dit keer €25 shoptegoed van sieraden webshop Glashangers.nl! Sieraden die met de hand zijn gemaakt. Lees snel verder om te zien hoe deze sieraden eruit zien en hoe je kans kunt maken…

glashangers.nl

Francis Westerhof raakte in 2007 geïnteresseerd in de glaskunst en dan vooral in de techniek ‘glasfusing’ vanwege de effecten. Het glas dat zij het liefst gebruikt is Dichroïde, Moretti en Italiaans millefiori glas. Zij ontwerpt alle sieraden zelf die zij verkoopt in haar webshop Glashangers.nl. Toen zij net begon maakte zij alleen nog maar hangers, maar nadat zij de techniek beter onder de knie kreeg kwamen daar oa. oorbellen, armbanden en accessoires (oa. briefopeners, sleutelhangers en boekenleggers) bij. Zij streeft ernaar om in de toekomst steeds vernieuwend te zijn om zo unieke sieraden en accessoires te ontwerpen. Wil je meer weten over Francis, neem dan vooral een kijkje op haar ‘over ons‘ pagina.

Natuurlijk heb ik eens goed rond gekeken op de site om te zien wat voor moois Francis maakt. Van een deel van deze leuke sieraden maakte ik onderstaande collages zodat jullie alvast een indruk krijgen. Maar kijk natuurlijk vooral zelf nog eventjes op Glashangers.nl.

Oorbellen

Glashangers.nl collage oorbellen

Oorbellen vanaf €5,95 per paar

Ketting met hanger

Glashanger.nl Collage hangers ketting

De Glashangers kosten €7,95 – €12,95 per stuk
De kettingen koop je er los bij zodat je deze naar eigen smaak kunt kiezen.

 

 Maak kans op €25 shoptegoed!

  • Laat in een reactie weten dat je kans wilt maken op het shoptegoed en geef hierbij een geldig mailadres op zodat ik je kan benaderen als je hebt gewonnen.
  • Geef je op vóór donderdag 12 september 2013 23:59. Hierna loot ik uit alle deelnemers een winnaar met de online fruitmachine.
Wil je EXTRA kans maken?

Volg dan Glashangers.nl op Twitter en/of Facebook en mij via Bloglovin’ als je dat nog niet deed. Voor iedere manier van volgen krijg je een extra winkans. In totaal kun je dus 4 win kansen krijgen. Vermeld wél duidelijk in je reactie waar je ons volgt zodat ik deze kansen kan mee laten tellen!

Heel veel succes lieve dames! Hele fijne dag en tot snel, xoxo Fleur

Edit: Deze winactie is gesloten. De winnaar is geworden:

Glanshangers winnaar