LET THE SUN SHINE!

Onlangs ontdekte ik de site Fuva. Deze webshop verkoopt naast zonnebrillen ook contactlenzen. Ik vertel je meer over deze shop, wat er zoal in hun assortiment zit en wat mij daarvan aanspreekt. Lees verder voor de informatie en afbeeldingen.

Allereerst zie ik al snel wat er zoal te koop is in de shop door het keuze menu: zonnebrillen, skibrillen, vintage zonnebrillen, contactlenzen en lenzenvloeistof. Nu draag ik wel een bril (leesbril), maar deze heb ik niet altijd perse nodig. Mijn bril (weinig sterkte) is vooral bedoeld voor wanneer ik werk achter mijn laptop (zoals nu tijdens het schrijven van dit artikel) of tv kijk. Lenzen zouden voor mij dus niet nodig zijn. Nu ben ik wel dol op mooie zonnebrillen. Daarom kijk ik snel naar wat er allemaal te vinden is in de shop. Kijk je met me mee?

De merken die te koop zijn: Ray Ban, Ray Ban Junior, Micheal Kors (yeah!), Persol, Sinner, DKNY en Guess. Ik ben vooral dol op de zonnebrillen uit de Aviator serie. De brillen van Micheal Kors kende ik nog niet. Uit het totale assortiment van zonnebrillen laat ik je mijn favorieten zien:

RAY BAN

de-ray-ban-aviator-rb3025-001-51-bestelt-u-makkelide-ray-ban-aviator-rb3025-112-19

de-ray-ban-aviator-rb3025-001-3e-bestelt-u-makkeliray-ban-aviator-rb3025-167-2k

MICHAEL KORS
michael-kors-m2898-240-beverlymichael-kors-m2898-605-beverly
michael-kors-m2064-038-kendall (1)

Geen goedkope smaak heb ik zoals je kunt ziet. De Ray Ban en de Michael Kors brillen kosten gemiddeld ongeveer €110,-. De Aviator met roze glazen en goudkleurig montuur is echt mijn favoriet! Met mijn vele roze blazers (ik heb er wel vier! Allemaal net even anders roze haha) zou deze zeker niet misstaan ;). Gecombineerd met mijn rosé gouden sieraden zorgt het voor een hippe outfit. Voor nu zet ik ‘m op mijn wishlist en zal ik eerst even moeten sparen.

Als je nog opzoek bent naar een leuke, hippe zonnebril, dan zit je bij Fuva dus wel goed. Mocht je nog zoeken naar een skibril, dan kan dat dus ook bij hen. Wanneer je een bestelling plaatst en het product is op voorraad, krijg je ‘m de volgende dag al bezorgd. Dat is wel een hele snelle service natuurlijk. Je kunt betalen middels: iDeal, PayPal, Master Card, VISA, American Express, BANK, Bancontact Mister Cash en DISCOVER. De prettigste vind ik altijd iDeal of eventueel PayPal.

Wat is jouw favoriete zonnebril?

Tot snel weer! xoxo Fleur.

Advertorial