Wauw! Vorige week zaterdag was het een prachtige dag, strak blauwe lucht met een prachtig voorjaarszonnetjes. Ik besloot dus mijn zonnebril te pakken en eens even lekker de stad in te gaan. Van te voren maakte ik een lijstje, ‘waar moet ik allemaal heen en waar ben ik naar opzoek?’. Dit doe ik wel vaker. Waarom? Het helpt mij om me te focussen op wat ik nodig heb en het voorkomt dat ik thuis kom met allerlei impulsaankopen en deze vervolgens (soms miskopen) ongedragen/ongebruikt in de kast blijven hangen/liggen. Natuurlijk voorkomt het niet 100% dat ik toch met iets thuiskom wat ik eigenlijk helemaal niet nodig heb… herkenbaar toch? Toch geeft het houvast en zorgt het er een beetje voor dat mijn pinpas niet voor niets uit de portemonnee wordt getrokken. Zo ook deze keer.

Op mijn lijstje stonden een paar saaie dingen, zoals een prullenbak, vaatdoekjes enz. Uiteindelijk heb ik dit niet gehaald… maar wel wat ook op mijn lijstje stond, namelijk een tailleriem die ook als heupriem gedragen kan worden. Dat is gelukt! Die huishoudelijke zaken zijn toch veels te saai om te kopen en kan ook een andere dag gekocht worden, niet waar?

Kijk naar de volgende foto’s om te zien wat ik allemaal heb gescoord, waar ik het gekocht heb en wat het mij heeft gekost.

Tasje: Steps € 5,- (sale actie)
Riem: Steps € 39,95
Haarbanden: H&M +/- € 2,95 per stuk
Simpel witte top/hemd (singlet): H&M € 4,50
Lipgloss: Make Up For Ever +/- € 18,- gekocht bij Sephora, met ongeveer 10% korting

De riem had ik echt nodig, want daardoor zal ik een rokje die ik al heel lang heb eindelijk eens anders dragen. Een echte aanvulling op mijn garderobe dus. De andere items waren allemaal eigenlijk niet nodig, maar wel allemaal heel erg gewild =D Vooral de lipgloss! Wauw, wat een mooie kleur en glans. Ik zal snel lipswatches maken, nog even geduld daarvoor…. ik heb al foto’s gemaakt, echter ben ik niet zo heel erg tevreden met de kwaliteit. Ik ga dus mijn best doen om weer het toestel van mijn lieve buren te lenen, zodat ik een nieuwe poging kan wagen voor mooiere foto’s.

Hier nog de gekochte items een voor een onder elkaar:

Met deze clutch ben ik heel erg blij. Ik zocht al een tijdje naar een leuke clutch. In januari waren er heel veel clutches te koop bij verschillende winkels, maar telkens was het nét niet wat ik zocht of ik vond het nog steeds te duur. Deze vond ik toevallig bij de Steps toen ik opzoek was naar de heup/taille riem. Het leuke van dit tasje is dat ik ‘m gemakkelijk kan combineren. Door de grijze kleur past hij zowat overal wel bij. Ideaal! Ik kan het tasje dragen onder mijn oksel maar ook dragen aan mijn pols (zie de hendel). Het formaat is heel handig, want niet te klein maar ook zeker niet te groot. Wat mij het meeste aantrok aan dit tasje is de mooie romantische strik. Het geeft het tasje iets chiques maar vooral ook iets liefs. Erg leuk om ook te combineren met een stoere outfit een keer.


De riem kan ik strak dragen zodat het een tailleriem is, maar ook los zodat het meer een heupriem is. Slim hè.

Deze lipgloss kwam ik tegen bij de Sephora. Ik wilde een Lancôme lipgloss kopen, maar deze was helaas een limited edition en niet meer op voorraad. Toen heeft de visagiste gezocht naar een lipgloss die het dichtsbij die kleur kwam van het Lancôme glosje. En al heel snel hadden we deze van Make Up For Ever gevonden. Mijn eerste Make Up For Ever aankoop. Geen goedkoop glossje, maar ik heb hem nu een week gebruikt en vind dat de gloss de € 18,- die ik ervoor heb uitgegeven absoluut waard is! Een aanrader dus. Een review zal binnekort komen wat ik eerder schreef. Jullie kunnen lipswatches verwachten en daarbij een full face foto waarbij ik een look laat zien met deze gloss op.

                 ‘Wat vinden jullie van mijn nieuwste aankopen?’

Hebben jullie ook leuke items geshopt vorig weekend of dit weekend? Laat het me weten door een reactie achter te laten. Vind ik leuk! Ik lees altijd direct de reacties zodra ik daar een melding van binnen krijg (tenzij ik voor de klas sta of college heb natuurlijk =P).