SHOPPEN SHOPPEN SHOPPEN

Shoppen is toch wel iets wat de meeste vrouwen leuk vinden om te doen. Zo ook ik 😉 Ik ben dan niet meer zo’n shopaholic als pak ‘m beet 2 jaar geleden, maar online zoeken naar leuke kleding doe ik toch wel regelmatig. Nu het slecht weer is, zijn vesten en warme jurken favoriet. Maar toch droom ik al over zonnig & warm weer, de lente mag van mij morgen al starten. Ik heb op de site Yourlookforless.nl heel wat leuke kleding gevonden die vooral geschikt is voor lente & zomer weer. Dromen jullie alvast met mij mee over lange warme dagen?

YOUR LOOK FOR LESS

Kleding online shoppen is ideaal wanneer het buiten regenachtig weer is en je liever binnen blijft. Ik heb bij de webshop Yourlookforless gekeken wat voor leuks zij zoals te koop hebben. Kijk je mee?

blazerblouse top met bloemen

Deze blazer (€25) is helemaal fijn voor winters weer. Leuk met een blouse eronder maar een coltrui kan ook heel goed (coltruien zijn weer helemaal happening). De top met bloemen (€15)is wel weer echt zomers en staat mooi op een witte jeans.

taupe topwitte top studsblauwe top

Deze tops (€12) zijn handig om onder een vest of colbert te dragen. In de zomer kun je ze gewoon zonder iets eroverheen dragen. De studs maken de top modieus. Ik vind ze mooi!

tuniek groenwitte top

Deze twee tunieken (€29 en €19)vind ik erg mooi. Leuk voor op een rok of skinny jeans. Sandalen eronder en je outfit is af. En, heb je nu ook een zomers gevoel gekregen? 😉

De webshop verkoopt ook ondergoed, hieronder een greep daaruit:

witte bhpaarse bh

De linker kost €30 en is t/m cup C te bestellen. De rechter kost slechts €15 en is t/m cup D te bestellen.

De Your Look For Less webshop verkoopt kleding voor scherpe prijzen, vind je niet? Neem dus zeker een kijkje als je past binnen hun doelgroep (30+). Hopelijk vind je de items die ik heb uitgelicht net zo leuk als ik.

Tot snel weer! xoxo Fleur

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met ‘Your look for less’.