BLING BLING

Lucardi vroeg mij laatst of ik een product wilde reviewen. Mijn gouden ring met kleine diamant is van Lucardi en ik ben er na ruim 10 jaar nog steeds erg tevreden en happy mee, dus dat leek mij een heel goed idee. Ik heb hele mooie oorbellen uitgekozen die ik vandaag aan je laat zien. Daarnaast mag ik shoptegoed twv €50,- weggeven! Lees snel verder…

Op de site van Lucardi ben ik gaan zoeken naar iets wat me heel erg aansprak. Al gauw had ik het gevonden, onderstaande halfcreolen oorbellen van staal in de kleur roségoud.

Lucardi oorbellen en winactie 1Lucardi oorbellen en winactie 2

stalen-oorbellen-creolen-roseplated-gediamanteerd

Deze laatste foto komt van de site van Lucardi.

Informatie over de oorbellen: deze mooie halfcreolen zijn van het materiaal staal en bewerkt met roseplating. De oorbellen zijn in het midden gediamanteerd.

Ik koos voor deze kleur omdat ik erg van roségouden sieraden houd. Zo heb ik een roségouden horloge van Micheal Kors die ik veel draag. Dit horloge combineer ik dan altijd met goud of roségouden oorbellen.

Deze oorbellen heb ik al een keer of vijf gedragen. Ze zitten erg lekker. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat ze verstrengeld kunnen raken met je sjaal in de winter doordat de achterkant open is van de ring. Maar echt vervelend is dat niet. Ik heb al verschillende complimenten mogen ontvangen sinds ik ze draag, ook altijd leuk om te horen! Dat gediamanteerde vind ik heel erg mooi in het midden, dat maakt de oorbellen heel chique. Ik ben groot fan zoals je merkt :).

De oorbellen kosten €39,99 en zijn hier terug te vinden. Lucardi heeft regelmatig voordeelacties, dus houdt de site zeker in de gaten als je een keer iets met korting wilt scoren.

WINACTIE

Tot slot nog het leuke nieuws dat ik €50 shoptegoed mag weggeven! Wil je kans maken op dit shoptegoed, laat dit dan weten in een reactie onderaan dit artikel voor 18 februari 23:59. Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op social media (zie rechtermenu of onderaan deze blogpost) en dit artikel daar deelt, maar volgen en delen is niet verplicht voor deelname. Als jij wint, kun je iets leuks kopen bij een Lucardi winkel! Jezelf een cadeau geven =) (geef een geldig mailadres op in je reactie zodat ik je kan mailen voor adres gegevens).

Lucardi oorbellen en winactie 5

Wat zou jij graag willen kopen in de Lucardi winkel?

En vind jij mijn nieuwe pareltjes van oorbellen mooi? Heel veel succes als je meedoet aan de winactie! Tot snel weer, xoxo Fleur

PS Ik laat binnenkort weten in een aparte blogpost wat de reden is geweest van mijn lange afwezigheid hier op de blog!

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram