Cynthia Nikkie charlotte

MY FAVOURITE BLOGGERS & YOU TUBERS

Op internet kun je ontelbaar hoeveelheden beautyblogs en YouTube beauty guru’s vinden. Als ik ’s ochtends wakker word, druk ik vaak eerst nog even op de snooze knop van mijn wekker. Een paar minuten later pak ik m’n iPhone en bekijk ik eerst even nieuwe berichtjes. Even wakker worden tijdens een potje Ruzzle en daarna bezoek ik vaak de site van Cynthia: Misslipgloss. Iedere morgen vanaf 6:00 heeft zij weer een nieuwe update online. Wat zijn nu mijn favorieten? En ik ben erg nieuwsgierig welke jij dagelijks (of wekelijks) bekijkt!

Tijdens mijn ontbijt, koffie break, lunch of ’s avonds voordat ik ga slapen, kijk ik vaak nog even op de volgende sites:

1. Misslipgloss: iedere dag om 06:00 en om 15:00 een nieuwe update. En op de zondag 1Cynthia nieuwe video. Voornamelijk reviews, looks en inspiratie artikelen. Regelmatig een how to, shoplog, persoonlijke blog en een verslag over een Event. Bijna ieder artikel vind ik de moeite waard om helemaal te lezen. Het leukste vind ik de sneak peek op de maandag ochtend en de how to video’s. Dat laatste omdat ik daar ook echt nog wel eens iets van kan leren. Cynthia blogt al vanaf haar 16e jaar en alweer zo’n 3 jaar fulltime (ze kan er van leven, hoe gaaf is dat en ze is pas 22 jaar!). Zij heeft 2 jaar de opleiding journalistiek gevolgd en de opleiding Visagie op B Academie afgerond. Vandaar dat ik haar make-up tips erg kan waarderen. De kwaliteit van foto’s en video’s zijn top!

curvacious2. Curvacious: een site die wordt gerund door Desirée met iedere dag 2 nieuwe artikelen. Een professioneel ogent online magazine waar je altijd wel een artikel vindt die mij aanspreekt. Zoals de looks die zij maakt met betaalbare of soms luxe make-up en de reviews. Haar reviews zijn interessant en zorgen ervoor dat ik niet snel meer een miskoop heb. Ze schrijft niet alleen over beauty, maar ook veel over lifestyle en fashion voor de meiden die een maatje meer hebben. Haar smaak spreekt mij aan en ze houdt van kwaliteit. De foto’s die zij maakt op haar blog zijn echt prachtig. Naast de inhoudelijke tekst, is dat voor mij echt heel erg belangrijk wanneer ik een blog lees. Naast drogist merken schrijft ze ook graag over de luxere merken zoals Clarins en Dior. Een echte beauty lover!

3. Het YouTube kanaal van deze vrolijke, jonge meid Jarmaine, is echt een aanrader.20130403-145944.jpg Ze woont in de USA en is echt 100% zichzelf. Soms kan ze overkomen alsof ze een beetje ADHD heeft, maar ik kan er altijd erg om lachen. Ze houdt van zelfspot en heeft totaal geen last van schaamte. Ze laat vaak make-up looks zien, outfits, reviews van nieuw gekochte cosmetica, haar tutorials en ook persoonlijke vlogs. Hierin vertelt zij hoe zij omgaat met bijvoorbeeld een probleem als insomnia. Een veelzijdige meid dus, die echt wel de moeite waard is om te volgen. Ze kleed zich naar mijn mening wel een tikkie ordinair maar WOW, ze kan het hebben met haar figuur. Een ding is zeker (over smaak valt niet te twisten), lachen om haar video’s kun je zeker weten.

Nikkie4. NikkiTutorials: Nikkie laat sinds haar 16e allerlei interessante video tutorials zien aan haar vele volgers. Zij woont in Nederland, heeft de B Academie gedaan (Visagie en haarstyling) en geeft daar nu zelf les. Zij heeft zoveel volgers dat zij zelfs in New York wordt herkend en fans met haar op de foto willen. Zij spreekt in haar video’s Amerikaans waardoor iedereen overal ter wereld kan meegenieten van haar vlogs, haartutoials en vooral haar prachtige make-up looks. Ze legt heel duidelijk uit hoe ze het doet en hier leer je dan ook direct heel veel van. Ik heb bijvoorbeeld het blenden van mijn oogschaduw van haar geleerd.

5. Beautygloss: Mascha blogt fulltime over beauty maar maakt ook heel veel video’s. ZijMascha heeft zelfs 1 maand lang iedere dag een nieuwe video online gezet! Knap hoor, want er gaat heel veel tijd zitten in het opnemen en dan vooral in het editten erna. Haar video’s vind ik leuk om af en toe te bekijken. Zoals een shoplog, haartutoial of een vlog. Iedere dag verschijnen er twee nieuwe blogs op haar site. Mascha geeft jaarlijks een groot Event, dat dit jaar in april voor de 3e keer wordt georganiseerd. Net als vorig jaar zal dit feest gevierd worden in de Beurs van Berlage. Deze meid is zo goed bezig met haar blog, ze behoort (net als Cynthia) tot de top 5 van beste beauty bloggers in Nederland. Haar site wordt momenteel dagelijks bezocht door zo’n 60.000 unieke bezoekers. Ze verschijnt regelmatig in de media en haar mening wordt ontzettend vaak gevraagd door jonge meiden in Nederland die meer willen leren over beauty.

vera camilla6. VeraCamilla: haar blog bekijk ik af en toe om eens te zien wat nieuw is in de beauty wereld. Vera is een jonge meid van 21 jaar die heel veel passie heeft voor beauty en schrijven. Haar video’s vind ik het leukst om te zien. Daar is zij zo spontaan en helemaal zichzelf, dat spreekt mij wel aan. De looks die ze laat zien en de shoplogs zijn erg leuk. Daarnaast neemt ze haar volgers regelmatig mee naar de Events waarvoor ze is uitgenodigd. Ze heeft leuke make-up tutorials en is echt super enthousiast altijd, iedere dag weer! Een positieve fibe spat van het scherm =D

7. BodieBoost: Charlotte Willems heeft een hele eigen lifestyle ontdekt… of ontdekt,charlotte ontwikkelt moet ik eigenlijk zeggen. Ze heeft vroeger jaren lang aan jo-jo gedaan wat betreft aankomen en afvallen. Nu is ze al ruim 4 jaar stabiel 7 kg afgevallen en blijft ze met gemak op gewicht. Ze heeft mij geleerd om beter na te denken over wat gezond is. Gezonder eten, af en toe snoepen en meer bewegen. We weten het eigenlijk allemaal wel, dat dit de manier is om af te vallen en op gewicht te blijven. Maar verleidingen liggen altijd op de loer. Mij lukt het in ieder geval nu goed om iedere week de nodige grammen af te vallen. De eerste week een halve kilo en daarna ook. Na twee weken zit ik op -1,9 kg. Mooi resultaat niet waar? Ik geef very soon een mooi exemplaar van Bodieboost weg (gesigneerd door Charlotte) met een winactie hier op mijn blog! Charlotte is heel actief op social media. Ze maakt youtube video’s met recepten, vlogs en meer. Daarnaast schrijft ze bijna dagelijks een blog op haar site. Aanstaande zondag zie ik Charlotte weer, dan hebben we een Bodieboost dag! Ik ben super benieuwd over wat ons te wachten staat. Tot nu toe houdt Charlotte de invulling van de dag nog geheim voor de deelnemers…. natuurlijk krijgen jullie van mij naderhand nog te horen wat ik zondag 7 april allemaal heb meegemaakt!

Hiernaast kijk ik natuurlijk ook regelmatig of in ieder geval af en toe op de volgende leuke blogs:

Beautynailsfun.nl Ramona schrijft dagelijks artikelen die veel gaan over haar nailarts.

Prettyhappy.nl Elly schrijft graag over beauty en maakt veel ooglooks.

Shimmer-pie.nl Milou leerde ik kennen op een event van John Beerens. We zien elkaar aanstaande zondag weer op de Bodieboost dag.

Femketje.nl leerde ik een beetje kennen via twitter. Femke blogt graag over beauty en is verzot op nailarts maken.

My HuongThebeautymusthaves.com My Huong is model en werkt full time aan haar blog. Dagelijks dus veel blogs en video’s over beauty én fashion.

Lounabeauty.nl Milou studeert aan de pabo en schrijft in haar vrije tijd voor haar leuke blog. Ze houdt van beauty maar is ook verzot op mooie fashion musthaves.

Beautynl.nl jonge moeder Vera schrijft en vertelt graag dagelijks over nieuwe beauty producten.

Ladiesinc.nl Jackie schrijft af en toe een blog voor Misslipgloss. Maar zij heeft zelf ook een beautyblog waar zij haar hersenspinsels op kwijt kan.

LindsayVallen.nl Lindsay is lekker sportief bezig de laatste tijd maar blogt ook graag over beauty en fashion. Zij woont net als ik in Utrecht en gaat graag naar festivals.

Lottelovesbeauty.nl Lotte ontmoette ik in november bij de workshop die Cynthia van Misslipgloss hield voor ons, trouwe lezers. Zij studeert op dezelfde pabo als ik (Marnix Acadmie) en schrijft veel over beauty en ook af en toe fashion. Ze heeft ook een youtube kanaal. Bijna alle dames hebben dit overigens!

Welke blogs of youtube kanalen volg jij allemaal? Heb je nog tips voor mij?

xoxo Fleur