Mijn favorieten van juli!

De maand juli is alweer bijna voorbij, morgen is het alweer augustus. Gelukkig maar want de zomer mag van mij heel rap terug komen. Zo kunnen we deze natste juli in jaren snel achter ons laten!

De afgelopen maand heb ik behoorlijk wat nieuwe producten gekocht. Daarvan heb ik nog lang niet alles gefotografeerd en al kunnen testen… maar een aantal producten al wel. Ik wissel nog wel eens van make-up en beauty producten. Soms vind ik ineens een product achterin mijn make-up lade dat in de vergetelheid was geraakt en dus nu hervonden. Dan denk ik steeds ‘hoe kan dat nou, het is zo’n mooi/fijn product!’

Voor jullie vandaag dus een artikel met al mijn favorieten van de afgelopen maand. Lees snel verder als je nieuwsgierig bent geworden!

NB: Ik heb niet van elk item een eigen gemaakte foto. Nu kwam ik tijd tekort aangezien ik vandaag moet werken aan mijn studie =$

Ralp Lauren: Romance
Het liefst draag ik deze elke dag, maar dan raakt ‘ie zo snel op. Gelukkig heb ik een nieuwe (grote) fles cadeau gekregen van mijn lieve vriendin Lexy en kan ik dus wat minder zuinig doen met mijn ‘all time favorite’ geur. Vooral in de zomer vind ik deze heerlijk fris. Op sombere dagen in de winter draag ik ‘m ook wel, maar ik gebruik ‘m voornamelijk in de lente- en zomermaanden.

Sephora: face primer
Deze primer bevalt mij enorm en ik gebruik ‘m nu al zeker drie maanden. In de zomer is een face primer echt een must voor mij (wanneer ik de deur uit ga), gezien ik snel zweet in mijn gezicht.

Clinique: deodorant roll-on
Over zweet gesproken (haha), dit is mijn ‘all time favorite’! Sinds ik deze gebruik, heb ik nooit meer vochtige oksels en mijn witte kleding wordt een stuk minder snel geel onder de oksels. En ik hoef nooit mijn deo onderweg mee te nemen, want één maal opdoen ’s ochtends is voldoende! Hij is praktisch geurloos. Je ruikt de deo alleen als je flink gaat ruiken onder je oksel =P Voor de mensen om je heen dus absoluut geurloos. Dág zweetluchtjes! (lijkt wel reclame zo hè hihi)

Clinique: 7 Day Scrub Cream
Vorig jaar heb ik deze gekocht met een verjaardagsbon van de ICI Paris XL. Ik ben sindsdien fan. Helaas is deze tube nu toch echt op (sinds vorig week, echt de laatste restjes eruit geperst) en ik zal dus snel een nieuwe moeten kopen, want ik vind deze echt de beste en fijnste scrub tot nu toe!

Clinique: Tinted Moisturizer
Twee weken geleden gekocht. Ik had ‘m uitgebreid getest met samples en vergeleken met andere merken. Deze sprong er echt uit voor mij. Niet heel erg dekkend, maar perfect voor de zomermaanden, echt een aanrader. Met (heel belangrijk vind ik) een zonnefilter, SPF 15. De review komt nog!

The Body Shop: Vitamine C Spray
Een spray met Vitamine C erin. Je kunt het op je gezicht sprayen nadat je je make-up gedaan hebt. Dat geeft fixatie en verfrist tegelijkertijd. Ik spray het op mijn foundationkwast wanneer ik mijn foundation of tinted moisturizer op doe. Hierdoor heb je minder snel een cakey-effect (pancake) en gebruik ik ook meteen minder van het product. Vooral voor in de zomer ideaal, want dan heb ik maar heel weinig foundation nodig. Het gaat mij niet om de dekking maar meer om een egaliserend effect. Ik ben gelukkig gezegend met een behoorlijk rustige/egale huid waardoor 1 pompje foundation meestal al voldoende is.


Sephora: Primer met highlighter
Deze primer van de Sephora heb ik al sinds de winter, maar ik gebruik hem pas sinds afgelopen lente, met dat prachtige weer. Ik gebruik het op en net iets boven mijn jukbeenderen (en wenkbrauwbot), dit geeft een extraatje wanneer je de highlighter en blush erop doet. Net iets meer opvallend en het blijft natuurlijk iets beter zitten. Vooral mooi met zonnig weer (afbeelding helaas niet kunnen vinden online).

Sephora: highlighter poeder
Deze highlighter gebruik ik al een paar maanden en vooral nu in de zomer (ookal schijnt íe niet, grrr). Hij staat erg mooi, subtiel te gebruiken maar ook mooi als je meer op doet wanneer je echt een zichtbare glow wilt. Ik heb de roze variant hiervan gekocht. Op de afbeelding hiernaast zie je de beige kleur.

The Body Shop: Baked Bronzer
Deze bronzer heb ik afgelopen week gekocht en pas 1x op gehad, maar hij wint het nu al van al mijn vorige bronzers! Wauw, een subtiele glow en een natuurlijke sunkissed look! A real winner! (review komt er nog aan) Ik had een make-over bij The Body Shop en toen wilde ik deze heel graag op krijgen. Meteen een goede test! En zoals je leest, erg bevallen.

Clinique: Chubby Stick Chunky Cherry nr 05
Ik wilde deze Chubby Stick al vanaf het moment dat ik de eerste reclame ervan zag! Wat een heerlijk product moet dat zijn, dacht ik toen. Nou dat is het ook. Verzorgend en het geeft een mooi kleurtje op de lippen. Wil je meer lipstick/gloss effect, dan doe je meerdere laagjes op. Ik ben fan!


Etos: Douche mousse
Een heerlijke mousse voor onder de douche 🙂 Wat een dichttalent ben ik hè! De geur is redelijk mild vind ik en heeft een diepe zwoele geur waar ik vrolijk van word (sinaasappel en noten). Ik doe de mousse op een spons, even de douche uit en ga me dan lekker ermee inzepen. Een echte budget tip, want deze is erg betaaldbaar. Volgens mij  €3,- bovendien heeft de Etos regelmatig prijsknallers zoals 1+1 gratis. De scrub van deze geurlijn heb ik ook, maar die heb ik nog niet gebruikt. Een fijne combinatie, geeft een luxe gevoel en het is niet pijnlijk voor de portemonnee. Ik gaf de mousse en de scrub laatst iemand cadeau, het werd mooi verpakt bij de Etos in doorzichtig folie met nog een proefmonster erbij.


Saicara: Feetbutter
Een voetenbutter die niet vettig is. Ik doe deze soms op mijn voeten voor het slapen gaan, extra dikke laag (meerdere keren smeren) en doe er dan sokjes omheen. Zo kan de butter extra goed de hele nacht intrekken. Hij voelt echt heel anders dan de meeste butter. Deze trekt namelijk enorm snel in.

Dit was een greep uit mijn favorieten van deze maand. Met twee stuks die eigenlijk meer thuis horen op een all time favorite lijst. De deo van Clinique bijvoorbeeld, maar ik wilde deze alvast noemen aangezien het zomer is en dit echt een super deo is. Voor mij althans. Natuurlijk zal niet iedereen deze geweldig vinden, dan verschilt uiteraard per persoon. Wat voor de een helemaal super werkt, kan voor een ander helemaal niet zo goed werken. Dat geldt niet alleen voor deodorant, maar voor bijna alles wel. Het blijven allemaal persoonlijk ervaringen.

Ik heb geen prijzen en inhoudsmaten erbij vermeld. Er komen allemaal reviews van deze producten de komende tijd, daarin zul je de volledige informatie over de producten in terug vinden. Naast prijs en inhoudsmaten heb ik veel foto’s gemaakt van de producten, dus dan weet je nu ook wat er snel aan zit te komen wat betreft reviews 🙂

Vonden jullie het leuk om een keer een artikel van mij te lezen met mijn favorieten van de maand?

Wat zijn jullie favorieten producten?

Laat het me weten door een reactie achter te laten. Zo kunnen we tips hierover delen met elkaar! Wie weet leidt dat tot een aankoop wat dan jouw eigen favoriet wordt bestempeld.

xoxo Fleur

 
 
Bron afbeeldingen:
Ralph Lauren Romance: http://www.thefashionablehousewife.com
Sephora primer en highlighter: www.sephora.com
The Body Shop bronzer: www.thebodyshop.com
Clinique 7 day Scrub: www.Clinique.com