Catrice: Caught On The Red Carpet nr 070 (review)

Mijn tweede Nail Look op mijn blog is weer met een Catrice nagellak. Ik ben geen nailpolish freak, maar vind wel dat ik al een aardige verzameling heb. Een kistje met een inhoud van ongeveer 2 liter kan ik vullen met mijn lakjes. Daar zitten dan ook de basecoats en topcoats bij. Mijn voorkeur gaat uit naar niet al te opvallende lakjes. Maar soms wil ik wel eens een meer opvallend kleurtje kopen. Dit is daar een voorbeeld van. In december heb ik deze lak van Catrice gekocht en ik ben er nog steeds blij mee. Hoewel ik de lak slechts drie maal heb opgebracht, is hij nu al een van mijn favorieten. Zoals ik in mijn vorige Nail Look (Catrice Lost In Mud) al schreef, draag ik niet dagelijks gekleurde nagellak. Deze gaat echter wel mee op vakantie, omdat hij lekker opvalt maar niet te knallend is. De kleur op de foto komt niet helemaal overeen met the real thing. Ik moest een flits gebruiken voor de foto’s. ‘In real life’ is de kleur stukken dieper en iets donkerder.  

Ik gebruik altijd een basecoat (Rimmel Londen, stronger of de normale) en van deze lak van Cartrice heb ik slechts één laag opgedaan. Daar overheen een topcoat (Rimmel Londen, Pro Professional finish up to 10 days). De lak bleef chipvrij tot 4 dagen. Daarna kwamen de eerste kleine chipjes tevoorschijn. Het randje bovenop de nagel is eigenlijk altijd het eerste dat een beetje slijt bij mij. Op dag 5 heb ik de lak eraf gehaald. Ik hou echt niet van chipjes (afgebladderde nagellak), je zult me dus niet snel betrappen op slordige nagels. Tenzij het kleurloze lak is, want die laat ik nog wel eens wat langer er op zitten, gechipt en wel, voordat ik die eraf haal.

Wat is jouw favo kleur nagellak?
Hou jij van deze dieprode nagelakkleur? Ben je een liefhebber van knalrood of juist helemaal geen rood? Ik vind het leuk als jullie in de comments achterlaten wat jullie favo kleur of kleuren zijn!

Mijn nummer 1 favo nagellak is toch wel donkerroze, beetje cherry/fushia kleur. Ik heb er eentje van Rimmel Londen. Deze zal ik ook gaan reviewen, want de kleur moet je echt zien om te snappen waarom ik er zo dol op ben.

* Op de foto is te zien dat de lak niet super netjes op de nagels zit, niet helemaal glad. Er zitten wat afdrukken op (ribbeltjes). Ik had de lak opgedaan een uurtje voordat ik ging slapen. En ik slaap vaak met mijn handen onder mijn kussen, daardoor is er een afdruk gekomen =D De lak was wel droog aan de oppervlakte, maar nog niet helemaal uitgehard.