Vandaag heb ik eindelijk weer een nieuwe Nail Look voor jullie. Ik heb de afgelopen maanden maar heel af en toe nagellak gedragen omdat mijn nagels er slecht aan toe waren in de winter (zie hier). Nu ze weer sterk zijn en geen beschadigingen meer hebben, kan ik af en toe weer wat kleur erop doen. Vorige week zag ik wat nieuwe kleurtjes bij de Catrice afdeling in Kruidvat. Een daarvan is Captain Sparrow’s Boat, een blauw/grijs metallic lakje.

Ik heb maar heel weinig shimmer lakjes en al helemaal geen metallic, maar het leek me leuk daar eens verandering in te brengen. Deze kleur past mooi bij blauw, grijs en zwarte kleding.

De lak heb ik hier net 3 dagen erop zitten: basecoat van Rimmel, twee kleur laagjes en een topcoat van Sally Hansen. De foto’s zijn gemaakt zonder flits op een zonnige dag.

Vinden jullie het een mooi kleurtje?

Op dag 4 begon het een beetje te chippen (na een dagje schoonmaken hoewel ik wel handschoenen draag bij huishoudelijke klussen). Prima kwaliteit. En ze hebben de kwasten van de lakjes vernieuwd, ze zijn iets ronder en ietsjes platter. Nog niet zo fijn als de kwasten van Rimmel Londen, maar al wel beter dan eerst. Goede vooruitgang. Ik heb €2,- betaald voor de lak omdat ze een actie hadden bij Kruidvat (2 Catrice lakjes voor €2,- per stuk). Normaliter betaal je voor de Catrice lakjes €2,49. Goede prijs/kwaliteit verhouding vind ik. ‘k Ben echt dol op de Catrice lakjes! De namen zijn erg origineel en leuk gekozen steeds. Deze naam is vooral leuk voor mij omdat ik als jonge tiener een groot Johnny Depp fan was =D

xoxo Fleur

PS. Catrice is te koop bij Trekpleister en Kruidvat.