Make-up on my BFF

Ongeveer een maand geleden heb ik mijn vriendin  Cathelijne opgemaakt. Ik wilde bij haar een mooie rustige naturel dagmake-up opbrengen. Meestal maak ik een smokey eye bij haar omdat we dan naar een feestje gaan, maar dit keer gingen we ’s middags een drankje doen in de stad. Daarom dus een rustige natural beauty look. Met voornamelijk bruin tinten omdat ze donker blond haar heeft. Benieuwd naar alle foto’s en welke producten ik heb gebruikt? Lees dan snel verder!

Wat ik allemaal heb gebruikt:
– Wenkbrauwen gel (Essence)
– Foundation (Etos, haar eigen foundation, kleur weet ik niet)
– Poeder (Hema, compact powder nr 21)
– Blush (Cargo uit de 7 in 7 minutes kit)
– Oogschaduw (Essence Coffee shimmer 02, weet niet of deze nog bestaat, volgens mij niet meer)
– Eyeliner (eyeliner pencil van Cartrice, bruin – zo’n eyeliner stift)
– Mascara (Rimmel London, Sexy Curves, brown black 002)
– Lipstick (Maybelline New York, I love plum 323)
– Lipgloss (een vleugje: Rituals Oriental Amethyst)
* geen winperkrultang, als je de mascara Sexy Curves op de juiste manier opbrengt, heb je absoluut geen krultang nodig! (kijk terug naar video’s van So Thijs, hij laat zien hoe je mascara goed moet opbrengen -ik kende die methode al en doe het al een paar jaar zo).

Het is een zeer subtiele dagmake-up. Wat vinden jullie ervan? De kleuren staan erg goed bij haar haarkleur, huidskleur en kleur ogen al zeg ik het zelf =D. Ik ga haar absoluut vaker opmaken voor mijn site. Ik maak Cathelijne al een paar jaar op voor wanneer we naar een feestje gaan. Nu moet ik er gewoon aan denken om er dan foto’s van te maken voor mijn website.

Hopelijk vonden jullie het leuk om mee te kijken! Till next time, xoxo Fleur