NEW NEW NEW

Alife And Kicking! Na een paar weken blogpauze, ben ik weer helemaal terug. Sinds een paar weken heb ik een ontzettend leuk jack, namelijk een Army Jacket van het merk Vera Moda. Deze heb ik gekregen van de webshop Vimodos. Ik maakte gisteren met dat prachtige zonnige weer eindelijk weer eens een OOTD (outfit of the day) voor jullie. Of eigenlijk maakte mijn moeder ze, de foto’s (thanx mom!). Een echte herfstoutfit is het geworden door de kleuren keuze van het geheel…

OOTD: ARMY JACKET

Wat ben ik blij met deze herfst/lente jas! Een stoer ding dankzij de studs en de strepen op de schouders. De kleur vind ik echt goed passen bij de herfst. Verder zit ‘ie als gegoten en draag ik ‘m bijna dagelijks. Vooral met zacht weer zoals afgelopen weekend, is een jack zoals deze echt ideaal. Een sjaal erbij als het wat frisser is en een poncho erover als het wat kouder wordt. De jas is trendy maar niet te, want dit type jas raakt eigenlijk nooit uit de mode. Ik nam een maat L en deze zit helemaal goed. Het jack is nog te bestellen in de maat L.

Ik combineerde de jas met een fel roze colbert, jeans en stoere enkel boots. Hier komen de outfit foto’s met hier en daar een detail foto:

Army Jacket Vera Moda Vimodos 8Army Jacket Vera Moda Vimodos 5Army Jacket Vera Moda Vimodos 1

De sjaal is van het merk BRRR en heb ik al zo’n jaar of drie. Het is een colsjaal en zit ontzettend lekker en zorgt voor veel warmte.

Army Jacket Vera Moda Vimodos 6 Army Jacket Vera Moda Vimodos 7Army Jacket Vera Moda Vimodos 3

Deze boots komen van Invito (van een jaar of twee geleden).

Het jack is flink afgeprijsd: €38,47 van €76,95

Voor de liefhebbers nog een duidelijkere foto van mijn make-uplook:

Army Jacket Vera Moda Vimodos 4

Ik gebruikte voor deze look de volgende producten:

Foundation: Maybelline New York, Fit Me
Concealer van Clarins
Transparante poeder van Catrice (te koop bij de Kruidvat)
Blush van Sephora en een oud roze kleur van Rimmel Londen
Oogschaduwbasis van Too Faced
Oogschaduw uit het palette Naked van Urban Decay en het Nude palette van Catrice
Oogschaduw met glans voor in mijn ooghoeken uit een palette van Essence
Een eyeliner lijn gemaakt met een wenkbrauwstift van het merk GOSH (niet meer te koop helaas bij de Kruidvat, wie weet toevallig waar het tegenwoordig nog verkocht wordt?)
Oogpotlood (zacht roze) op mijn waterlijn
Wenkbrauwgel van de Hema in de kleur bruin
Mascara: twee over elkaar, de ene is van Max Factor (geeft volume) en de andere van Sephora. Deze laatste geeft vooral lengte.
Lipgloss van Catrice, de kleur 050 Naturally Pink (Lip Appeal)

Wat vind jij van deze outfit look?
En hoe zou jij zo’n stoere Army Jacket combineren?

Tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

PS De winnaar van de goodiebag heeft inmiddels haar prijs mogen ontvangen. Er komt binnenkort weer een leuke winactie, dus niet getreurd…