NEW NEW NEW

Hoeray, sinds kort heb ik een nieuwe iPhone. En nog een keer hoeray voor mijn nieuwe iPhone hoesje! Ik ben zo blij met mijn nieuwe telefoon, de iPhone 5s (goud kleurig). Maar het is nog leuker dat ik er ook een nieuw hoesje voor heb gekregen. Van de webshop Smartphonehoesjes.nl mocht ik een nieuw hoesje uitkiezen voor een review. Mijn keuze viel op een strak zwart hoesje met mooie studs erop. Het merk fab. kennen jullie misschien niet zo goed, maar het behoort tot een van mijn favorieten op het gebied van accessoires. Kijk snel verder voor mijn review over dit kekke ding…

FAB. PHONE HOESJE

Nieuwe spullen, ik ben er dol op. Wanneer ik weer eens nieuwe telefoon heb (verlenging van mijn abonnement) is het fijn wanneer er een goed hoesje omheen zit. Op die manier is mijn phone niet alleen goed beschermd, maar het is ook meteen een fashionable item. Bij het uitkiezen van een hoesje, viel mijn keuze algauw op het merk fab. Dit merk maakt voornamelijk leren portemonnees en accessoires zoals tassen en telefoonhoesjes. Toen mijn blik viel op het assortiment van telefoonhoesje op de site Smartphonehoesjes.nl . was mijn keuze snel gemaakt.

Zwart leer met brons kleurige hartjes studs:

I LoVe It 

Fab. telefoonhoesje

Bron foto: Fleursbeautytips.nl

Het hoesje is te koop bij de webshop Smartphonehoesjes.nl voor €32,95. Mijn fab. hoesje kun je hier terugvinden. Er zijn meerdere kleuren. Daarnaast is er sowieso onwijs veel keuze in hoesjes (voor alle soorten telefoons). Ook vind je er accessoires zoals hardloopbanden, hoesjes voor een ipad of tablet. Neem dus vooral een kijkje in hun shop als je naar zoiets zoekt. De service is snel en prettig. Mijn hoesje was binnen een dag in huis na de bestelling via de brievenpost. Toppie dus! Waarom koos ik voor een lederen hoesje? Dat blijft langer mooi omdat het minder snel slijt in vergelijking met nep leren hoesjes.

fab-folio-studs-booktype-hoes-voor-de-iphone-5-5s (6)fab-folio-studs-booktype-hoes-voor-de-iphone-5-5s (3)fab-folio-studs-booktype-hoes-voor-de-iphone-5-5s (1)fab-folio-studs-booktype-hoes-voor-de-iphone-5-5s (2)fab-folio-studs-booktype-hoes-voor-de-iphone-5-5s (4)fab-folio-studs-booktype-hoes-voor-de-iphone-5-5s (5)

Bron afbeeldingen: van de webshop Smartphonehoesjes.nl

De kwaliteit van het hoesje is erg goed. Het zwarte wat je ziet is van leer en de studs zijn van metaal. Mijn iphone 5s past er goed in (zit stevig in de plastic hoesgedeelte). En ik kan gemakkelijk foto’s maken dankzij de open ruimte achterop het hoesje. De hoes van fab. ligt prettig in de hand. Hij sluit met een magneet en je kunt de knoppen van mijn mobiel makkelijk bedienen. Wanneer ik het volume wil aanpassen van de muziek dat ik beluister, kan ik door het hoesje heen het volume aanpassen. Kortom: ik ben mega tevreden en blij met dit mooie hoesje.

Heb jij een tablet of iPad, dan is er ook een ruimte keuze daarvoor. Zie de link tablethoezen om te kiezen wat bij jouw smaak past. Je zult er vast en zeker iets vinden wat past bij jouw persoonlijkheid. Net zoals ik dat had met het fab. hoesje voor mijn phone 🙂

Tot snel! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

Deze review bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf/merk.