LET THE SUMMER BEGIN

Ja, het is tijd om je zomerse outfits weer uit de kast te halen! Is het bij jou ook de hoogste tijd om nieuwe items hieraan toe te voegen? Ik was opzoek naar een nieuwe zomer broek en wilde ook meteen nieuwe witte sneakers om mijn nikies te vervangen. Bij de webshop van Otto wist ik deze twee te vinden en maakte ik de set compleet met een mooie top.Alles bij elkaar was ik niet eens zo heel veel kwijt. Nieuwsgierig geworden?Lees dan vooral verder voor alle outfit foto’s.

Lees je mijn blog op je mobiel, draai dan je scherm een kwart zodat je alle foto’s goed kunt bekijken.

Ik zal even beginnen met een ‘grappig’ verhaal. Mijn vriend had laatst mijn witte nikies geleend en omdat zijn voeten een maatje groter zijn, heeft hij ze een klein beetje opgerekt. Nu zijn ze ook niet meer heel erg wit na 2 jaar intensief dragen… Voor mij daarom een hele goede reden om nieuwe witte sneakers te scoren (heb altijd wel een goede reden voor iets nieuws 😉 haha).

In de webshop van Otto.nl kun je heel erg veel merken terugvinden. Iets duurder maar ook zeker wel meer budgetvriendelijk. Aangezien ik wel hou van het merk Reebok, koos ik voor casualchique sneakers. Daarnaast wilde ik ook graag een fijne nieuwe zomerse broek. De webshop heeft ontzettend veel leuke dames kleding trouwens, Met note bene tot 50% sale op dit moment.

Na eventjes zoeken, vond ik al snel een te gekke jegging van het merk LASCANA. Off white met gave zomerse print. Om de set compleet te maken, zocht ik ook meteen naar een mooie top. Nou de keuze is heeeel erg groot, maar het lukte om er eentje uit te kiezen. Hieronder, bij de foto’s zal ik er meer over vertellen.

 

   
Nog een grappig weetje, de top is off white, maar…. Kort voor deze fotoshoot, waste ik de top met mijn witte was en 1 roze vest. Het vest gaf ENORM af en dus waren alle t-shirts helemaal roze geworden, oh NEE! Na deze nog een keer met Vanish te wassen, was deze was weer helemaal in orde ;). Pfoei, gelukkig maar.

Deze top van Fresh Made vind ik echt heel erg leuk. De stof schijnt net niet door en de bovenkant is heel uniek door de stippen. Een mooie aanwinst! De top kost € 14,99 en dat vind ik een mooie prijs voor zo’n mooie top. Ik nam trouwens een maat xl en dat was helemaal perfect.

De 7/8 jegging is dus van het merk LASCANA en zit erg lekker. Ik heb de maat 42 maar het is verstandig om zo’n soort broek 1 maatje groter te nemen dan normaal. Aangezien ik toch wel kilootjes wil afvallen, heb ik deze gehouden en niet retour gestuurd. De broek kan goed dicht en zit verder prima, maar mijn buikje toont een beetje, vandaar… De broek kost €52,99.

De witte sneakers van Reebok vind ik echt te gek! Ze zijn off-white en redelijk netjes, maar wel sportief. Kunnen overal wel bij, broeken, rok en jurkjes, ideaal! Ze lopen lekker en geven genoeg steun. Dat vind ik sowieso top van Reebok schoenen, ze hebben hele goede zolen. Zo kun je hier echt goed lang op lopen zonder last te krijgen. Nou ze passen erg goed bij deze broek en top, niet waar?! Ze kosten € 79,99.

Mijn lieve vriendin Cathelijne heeft al deze foto’s van deze shoot gemaakt voor mij. Hierna gingen we heerlijk lunchen bij Ruby Rose. Oh wat was dat genieten zeg! Daar komt zeer binnenkort nog een blogje over… Het was een prachtige dag en ik ben helemaal blij met mijn nieuwe aanwinsten =) Ja, kleding en lekker eten kan mij ontzettend blij maken.

Heb jij ook al kunnen genieten in een restaurant in deze gekke Corona tijd? Fijn dat de horeca weer open is, vind je niet?

Heb jij nog leuke nieuwe zomer items gescoord?

Het wordt deze week ontzettend warm volgens de voorspelling. Wij hebben thuis al een klein zwembadje op ons balkon gezet met een klein laagje water. Zo kunnen we regelmatig even met onze voeten afkoelen. En later als het echt mega warm is, gaan we er gewoon in liggen YEAH! Ben jij ook al voorbereidt op het warme weer? Tot snel weer, xoxo Fleur

PS Ben je nog nieuwsgierig naar mijn Favoriete Beauty producten van de afgelopen tijd? Klik dan zeker op het linkje om deze blog nog even te lezen.

Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’