MY FAVORITES

In the picture vandaag mijn favoriete beauty producten van deze maand. Dit weekend is het Pasen en dus heb ik de foto iets vrolijker gemaakt met wat paaseitjes als accessoire. Maakt het meteen gezelliger, niet waar? Ik heb een heleboel favorieten en gebruik vaak dezelfde producten erg lang achter elkaar. Voor dit artikel koos ik een selectie om aan jullie te laten zien. Bijna alles gebruik ik dagelijks omdat ik er zo tevreden over ben. Lees je mee welke beauties dit allemaal zijn en waarom ik ze zo fijn vind?

One thing at a time

Leuk notitieboekje hè. Deze scoorde ik een paar weken geleden bij de Action. Ik ben gek op leuke notieboekjes en deze past perfect in de huisstijl van mijn blog. Ik ga overigens mijn site aanpassen dit jaar. Er zal niet ontzettend veel veranderen, maar alles zal net wat beter afgestemd zijn op elkaar. De layout krijgt een upgrade en het thema zal waarschijnlijk veranderen (de weergave). Uiteraard zal ik jullie meenemen in dit proces…

Terug naar de favorieten van april. De producten benoem ik van links naar rechts:

 • Rituals night cream uit de Ageless Namasté  lijn:
  Deze is vrij nieuw en eerst gebruikte ik de night balm. Maar deze is wat vetter en deze trekt wat sneller in bij mij. De nightbalm gebruik ik nog 1x per week en deze cream is dan voor dagelijks gebruik. Echt heerlijk is ‘ie! Lekker vol en geeft voldoende voeding voor mijn vocht- en vetarme huidje. Hij werkt verstevigend, wat preventief geen kwaad kan met mijn 38 lentes jong…

 

 • Rituals first essence uit de Namasté  lijn:
  Dit product is echt een soort heilige graal voor mij. Een collega uit Zeist demonstreerde deze aan mij op mijn handen en ik was meteen verkocht. Wat doet ‘ie? De first essence gebruik je meteen na de reiniging en dit zorgt ervoor dat alles wat je daarna opbrengt (serum en/of olie en dag/nacht crème) beter wordt opgenomen door de huid. Mijn huid voelt zachter en voller hierdoor. Er zit onder andere veel hyaluronzuur in, heerlijk! Dat helpt oa. voor de versteviging van de huid.

 

 • Marc Jacobs Daisy eau fresh:
  Deze geur is zoet en fris. Lekker bloemig. Heerlijk voor tijdens het voorjaar en de zomer <3 Oh en de verpakking is echt geweldig niet waar? Die gigantische bloemen bovenop!

 

 • Rituals eau de parfum Fleur de l’Himalaya travel:
  Een heerlijke bloemige geur die ik dagelijks draag tijdens mijn werk bij Rituals. Ik ben echt verzot op deze geur. Hij blijft heel lang zitten en is niet te heftig. Sinds de winkels gesloten zijn vanwege de Coronacrisis, draag ik deze thuis regelmatig om zo de geur niet te hoeven missen.

 

 • Rituals lipbalm Karma:
  De lipbalm is een echte aanrader van Rituals. Ze zijn natuurlijk allemaal op deze na (vanwege de spf die erin zit). Maar belangrijkste, ze werken echt goed. Je hoeft er niet constant mee te smeren voor een zacht gevoel op de lippen. Vanwege het mooie weer van de laatste tijd, gebruik ik deze dagelijks. Zo zijn mijn lippen ook goed beschermt tegen de zon. Er zit onder andere eucalyptus is, wat ik heel lekker vindt.

 

 • Chanel blush:
  Deze 2 blushes op de foto zijn van een limited edition en hebben meerdere kleuren in 1. Daar hou ik heel erg van! In het dichte doosje zit de donkere kleur, die gebruik ik het liefst. Een heel luxe product ook door de prachtige verpakking <3

 

 • Alien van Thierry Mugler eau de toilette:
  Echt wel mijn nummer 1 favo geur! Even geleden kocht ik een nieuwe fles, want deze is bijna op… Een geur die best wel pittig is, zo begint ‘ie een beetje scherp maar daarna wordt ‘ie zachter. Al ruim 6 jaar mijn favo. Hij zit ook in een travalo verstuiver zodat ik ‘m altijd mee kan nemen in mijn handtas.

 

 • CC cream Chanel:
  Topper! Sinds ik deze heb, doe ik ‘m het liefst elke dag op. Maar omdat ‘ie wel erg prijzig is, wissel ik wel af met andere crèmes zoals een CC cream van L’Oréal. Maar wil ik er heel fris uitzien terwijl ik wat grauwig wakker ben geworden, dan grijp ik altijd naar deze van Chanel. Hij geeft een hele mooie glow en een prachtige dekking zonder dat je ‘m ziet zitten op de huid. Er zit ook nog een spf50 in. Absolute aanrader!

 

 • Oorbellen Pracht.nl:
  Tot slot de oorbellen die liggen op het boekje. Deze zocht ik onlangs uit nog voor mijn verjaardag (cadeaubon). Het duurde even voordat ik de oorbellen vond die echt bij mij paste. Maar deze zijn het helemaal! Goud maar heel dun zodat het niet zo opvallend is en rosekwarts steentjes. I love them!

Van veel producten die ik net heb beschreven, zullen nog reviews komen. Dan weten jullie dat vast. Zo kun jij er wat meer over lezen om te beoordelen of het misschien ook iets voor jou is.

Wat is jouw absolute nummer 1 favoriete product?

En kun je niet kiezen, geef me dan een top 3. Je echte toppers die je dagelijks gebruikt. Vond je het leuk om de mijne te zien? Alvast een hele fijne Pasen dit weekend. Natuurlijk aangepast en niet zoals we gewend zijn. Maar hopelijk kun je er alsnog iets leuks en gezelligs van maken. Tot snel weer, xoxo Fleur.

Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’

PS Het handmasker van Rituals van The Ritual of Jing is ook echt een favoriet op het moment. In de link ga je naar de review van de Jing producten.

De producten van Chanel heb ik gekregen en de producten van Rituals heb ik aangeschaft met korting.