LET’S DO BUSINESS

Het is altijd fijn om een stevige en mooie laptoptas te hebben voor je laptop. Momenteel heb ik een Dell laptop maar ik had nog geen fijne laptoptas. Ik stopte ‘m altijd in mijn Eastpak rugzak, wat goed werkt overigens maar misschien niet zo fashionable is. Van Bombata.nl mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen. Al gauw had ik mijn keuze gemaakt, een business model in de kleur beige. Lees gauw verder voor de foto’s en uitgebreide review…

Bombata laptoptas 5Bombata laptoptas 6Bombata laptoptas 8
UITERLIJK

De laptoptas vind ik heel erg mooi. Mijn leren jack is ongeveer dezelfde kleur en daarom koos ik voor deze. Dat de tas van leer is, vind ik belangrijk voor wat betreft de houdbaarheid. Ik hou van leren schoenen en tassen, dat was met kiezen nu dus niet anders. Het is een business model wat inhoud dat er extra ruimte is voor losse spullen zoals notitieboekjes, pennen, laders en meer. Je kunt er echt heel erg veel in kwijt. Het handige hengel zorgt ervoor dat je de tas schuin kunt dragen over je schouder, of gewoon recht aan één van de twee schouders. Er zit ook een handvat aan waardoor je ‘m gemakkelijk kunt dragen voor korte stukjes lopen. Het lange hengsel is vooral handig voor wanneer ik ga fietsen of met het openbaar vervoer reis. Er is alleen wel een kleine kanttekening, mijn tas heeft een iets scheef zittend handvat. Je ziet het op bovenstaande foto’s als je goed kijkt. Een schoonheidsfoutje dat gelukkig niet zo opvalt, ik vind het althans niet storend.

Hieronder de afbeeldingen van de webshop:

bombata-business-laptoptas-156-inch-grijs-bruin (2)bombata-business-laptoptas-156-inch-grijs-bruin (1)bombata-business-laptoptas-156-inch-grijs-bruinbombata-business-laptoptas-156-inch-grijs-bruin (3)

En weer door met mijn eigen foto’s waarin ik de binnenkant laat zien:

Bombata laptoptas 14Bombata laptoptas 12Bombata laptoptas 13

INFORMATIE

De laptoptas kost €89,95 en is te koop in de webshop van Bombata.nl. Het model is business (15,6 inch) en de kleur is beige of zoals de webshop vermeld grijs/bruin. De tas heeft drie vakken die je af kunt sluiten met een rits. Een grote waar je het meeste in kwijt kunt, zoals je laptop. Daarnaast nog een vak waarin je veel losse papieren en spullen kwijt kunt en een kleiner vak aan de buitenkant (zie onderstaande foto, die kant draag je tegen je aan) waar wat losse papieren in kunnen. In één vak zit een hoes voor je laptop die vastzit met klittenband. Zo blijft je laptop mooi op z’n plek. In het andere grote vak zitten aparte vakjes waar je losse spullen in kwijt kunt zoals een pen, zonnebril hoesje, telefoonladers, een flesje water, zakdoekjes, smintjes enzovoort.

Wanneer je voor 22:00 bestelt, wordt de tas de volgende dag gratis bezorgd. Dat is wel een héle snelle service. Bij mij werd de tas inderdaad netjes de volgende dag al bezorgd. Het komt dan in een grote kartonnen doos waarin allemaal beschermend materiaal zit. Daarin zat dan weer een mooie verpakking (doos) van de webshop Bombata. En de tas zelf zit in een nette stoffen zak. Je tas komt dus zeker weten onbeschadigd aan.

Bombata laptoptas 16

CONCLUSIE

Een erg fijne en stevige tas dat tegen een stootje kan. Het is een tas die je ook nog eens goed kunt schoonmaken gezien hij van leer is. Wel even goed inspuiten voor gebruik, zodat ‘ie goed weerbaar is tegen water en vuil. Verder is de tas vooral heel handig. Je kunt er echt héél veel spullen in kwijt. Ideaal voor een weekendje weg. Een kleine tas ernaast voor toiletspullen en kleren en je bent klaar. Ik moet er wel bij vertellen dat mijn laptop heel erg zwaar is en ik het niet super lang volhoud om ‘m te dragen. Maar voor korte stukjes met de fiets en wanneer ik met het openbaar vervoer reis, dan is ‘ie erg geschikt. Helemaal wanneer ik per auto ga, want dan hoef ik hem natuurlijk niet te dragen. De kleur die ik heb gekozen vind ik mooi en heel gemakkelijk om kleding mee te combineren. Het past overal wel bij eigenlijk. Al met al ben ik ontzettend blij met deze mooie tas en zal ik er heel lang veel plezier aan beleven. Bedankt Bombata voor deze gave laptoptas! <3.

OUTFIT OF THE DAY

Dat is SUPER lang geleden dat ik een Outfit Of The Day liet zien aan jullie. Hier komt er dan eindelijk weer eens een. Op de dag van de fotoshoot was het mooi weer maar wel een beetje aan de frisse kant. Onder onderstaande close-up foto vertel ik wat ik allemaal aan heb (zie alle bovenstaande foto’s) en waar het vandaan komt.

Bombata laptoptas 11

Zonnebril: Ray-Ban / Oorbellen: Six / Schoenen: Manfield (paar jaar oud) / Broek: H&M (vorig jaar zomer) / Hemd zonder mouwen: Espirt (vorig jaar zomer) / Blazer: Sting (héél veel jaar geleden).

Waarin draag jij je laptop?

Hopelijk heb je wat aan mijn review. Verder ben ik benieuwd wat jij gebruikt om je laptop in te vervoeren. Wat vind jij van deze laptoptas van Bombata? Zou jij hetzelfde model kiezen en welke kleur vind jij het mooist? Vertel het me in de comments! Tot snel weer, xoxo Fleur

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf/merk.