BLACK AND TOUGH

Zwarte boots, die had ik nog niet. Ik zocht stoere enkellaarzen in het zwart en van leer. Die vond ik bij de webshop van Sacha. Leer vind ik het fijnst lopen en blijft erg lang mooi. Verder moesten de boots vooral lekker zitten. Ik laat mijn nieuwe boots in deze blogpost aan je zien en vertel je er meer over…

Van de webshop Sacha mocht ik voor een vooraf afgesproken bedrag schoenen uitzoeken. Nou dat aanbod was heel erg welkom en dus ging ik op de site zoeken. Bij de zoekfunctie vulde ik ‘enkellaars’ en ‘zwart’ in. Ik heb namelijk best veel bruine schoenen maar nog geen zwarte (op twee paar open schoentjes met hakjes na dan).

Hieronder laat ik je zien welke leuke boots er nog meer tevoorschijn kwamen:

3-5542_14-4031_14-3765_14-3116_1

Al gauw viel mijn blik op degene die ik bestelde. Stevige laarzen die als decoratie een gesp hebben waar studs op zitten. Op het wreef gedeelte zitten zwarte stiksels wat ze in mijn ogen mooier maakt, sierlijker. Bovenin, bij het enkel gedeelte zit elastiek. Zo kun je ze gemakkelijk aan en uit krijgen. Je kunt je broek er overheen dragen maar ook (een skinny) erin. Zo zie je de strepen van het enkelgedeelte. Kijk maar mee naar onderstaande foto’s:

bikerboots-sacha-1bikerboots-sacha-5bikerboots-sacha-4

Hier wat foto’s waarbij ik mijn skinnyjeans over de boots draag:

bikerboots-sacha-2bikerboots-sacha-3

De boots zitten heel erg lekker en lopen goed doordat het leer soepel is. Er zit een bescheiden hak onder waardoor je geen last krijgt van je voeten maar wel net ietsje langer bent. Ik bestelde een maat 39 en dat is de maat die ik normaal ook altijd heb. Ze kosten € 109,99 en zijn hier online te vinden.

Super blij ben ik met deze stoere biker boots. Kan ik eindelijk zwarte schoenen combineren met mijn zwarte kleding. Nu wil ik nog mooie zwarte sneakers vinden, voor de afwisseling.

Wat voor een zwarte boots heb jij?

Vind je de biker boots die ik heb gekozen leuk? Vertel dit alles in de comments, ik ben benieuwd! Tot snel weer, xoxo Fleur.

Het product in deze blogpost is gekregen.