NEW NEW NEW

Fan ben ik van het accessoire merk Fab. 🙂 Kijk dan hoe schattig die hartjes! Ik won op de blog van Curvacious.nl deze te gekke clutch/portemonnee. Ik laat je vandaag zien waarom ik zo dol ben op dit item…

FAB. 1

Je kunt ‘m gebruiken als portemonnee en als clutch. Er zit een handig hengsel aan die je om je pols kunt dragen. Het materiaal is van leer (love it!) en de kleur is heel zacht roze. Echt een schattige clutch zo met die studs in de vorm van hartjes.

FAB. 2

De achterkant:

FAB. 4

En de binnenkant:

FAB. 3

Mijn pasjes kan ik er makkelijk in kwijt. En er zit een heel handig vakje in het midden waar ik mijn iPhone in kwijt kan. Super toch? De binnenkant is goud, nice detail!

Het enige wat ik mis aan de clutch is een handig vakje voor klein geld. Hoewel je wel gewoon in een van de vakjes kleingeld kunt stoppen hoor. Dan moet je met open maken gewoon erop letten dat het er niet uitvalt. Maar eentje met een rits was wel handig geweest. Ik gebruik de clutch nu als portemonnee, maar als ik ’s avonds naar een feestje ga, kan ik mijn gewone handtas thuis laten en alleen deze meenemen natuurlijk. Zoals je merkt vind ik de clutch helemaal geweldig. Ben erg blij dat ik deze heb gewonnen op Desiree haar blog (thanx lady!).

Wat voor een portemonnee heb jij?

Tot snel weer lovely readers, xoxo Fleur