NICE GADGET

Sinds een paar jaar doe ik aan hardlopen. Het gaat met ups en ook behoorlijke downs… maar ik probeer het iedere keer weer. Wanneer ik hardloop gebruik ik de app van Nike én die van 5K. De Nike app draait mijn favoriete muzieklijst af zodat ik op een lekkere beat kan rennen en al mijn tijden en routes houd ‘ie bij. De 5K app moet ervoor zorgen dat ik op een gegeven moment 5km kan lopen zonder te wandelen dmv een coach. Mijn iPhone doe ik het liefst in een hoesje, een sportband om precies te zijn, die ik om mijn bovenarm kan bevestigen. Tijdens het rennen kan ik dan kijken op mijn scherm zonder snelheid te verliezen. Ik testte deze nieuwe sportband en vertel je er vandaag alles over…

Er zijn mensen die hardlopen met hun telefoon in hun handen. Dit moest ik ook een poosje doen toen ik mijn iPhone 5s net nieuw had. De sportband die ik had, was speciaal voor de 4s iPhone, dus het werd tijd voor een nieuwe. Hardlopen met mijn iPhone in mijn hand vond ik namelijk helemaal niet fijn.

De eisen waaraan zo’n sportband volgens mij aan moet voldoen:

  • mooi uiterlijk
  • stevig materiaal
  • passend voor mijn telefoon
  • veilig, dus dat de telefoon er niet uit kan vallen
  • een gaatje voor mijn headphone (oordopjes)
  • in omvang aan te passen
  • comfortabel

Deze sportband van Hoesjes-Outlet voldoet aan al deze eisen. Er zit zelfs een gaatje in voor mijn camera! Best handig want soms maak ik foto’s tijdens mijn run. Dan hoef ik voortaan niet mijn iPhone eruit te halen maar voldoet het afdoen van de sportband. De band voelt lekker zacht aan en zakt niet af tijdens het rennen.

Het is heel gemakkelijk om deze band om te doen. Het werkt met klittenband en is van stevig materiaal. De doorzichtige plastic hoes is zodanig gemaakt dat je de iPhone kunt gebruiken wanneer deze om je bovenarm zit. Ideaal! Tijdens het rennen gebruik ik de horizontale functie voor mijn beeldscherm. Zo kan ik nóg gemakkelijk zien wat er op mijn scherm staat. Ik wil namelijk nog wel eens kijken naar mijn gemiddelde snelheid of hoe ver ik nog moet rennen.

Laten we eens gaan kijken hoe de sportband eruit ziet:

iPhone hardloop sportband 3iPhone hardloop sportband 1iPhone hardloop sportband 2iPhone hardloop sportband 4iPhone hardloop sportband 5

Ik koos voor de kleur roze omdat ik dat mooi vind. Er zijn nog meer kleuren waar je uit kunt kiezen zoals wit, zwart en blauw.

De iPhone hardloopsportband kost normaal €17,99 maar is afgeprijsd naar €11,99 en is te verkrijgen bij Hoesjes-Outlet.nl. Ik ben blij met deze sportband omdat ‘ie lekker zit tijdens het rennen en ga er nog lang plezier van beleven.

Wat is onmisbaar voor jouw sport?

Tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

Dit artikel bevat een product(en) dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.