PICTURE TIME

Hier is weer mijn picture diary. Dit keer een hele rustige week. Weinig uitjes en veel thuis gezeten. Het was voornamelijk regenachtig en kouder weer halverwege deze week. De laatste week van de meivakantie….

Het zijn dus een beetje saaie foto’s maar voor mij was het wel lekker om nog even rustig aan te doen. Het worden nog super drukke weken tot eind juni voor mij. Vanwege het afstuderen. Wil ik die eindstreep halen, kan ik niet meer zo vaak naar Events. Moet ik sociale afspraken echt alleen in het weekend plannen. Veel en lange dagen van werken achter de laptop aan minoren, kritische beschouwingen, visies en meer voor de studie.

– MAANDAG –

20130511-111957.jpg  20130511-112003.jpg

Een rustige dag: veel werken achter de laptop. Veel mailtjes sturen voor mijn site, blogs schrijven en een paar uren studeren. Maar ook even een wandeling gemaakt. Als ik bij mijn ouders ben, ga ik vaak even een rondje lopen door het bos bij hen om de hoek. Het was lastig vast te leggen, maar links zie je een ooievaar direct naast twee zwanen.

– DINSDAG –

20130511-112009.jpg

Hetzelfde verhaal als maandag: werken aan blog en studie. Ik schreef afgelopen week in de Beauty Nieuws #6 al over de nieuwe producten van Oriflame. Hier zie je de nieuwe geur Vivacity, een erg lekkere eau de toilette!

– WOENSDAG –

20130511-112019.jpg  20130511-112014.jpg

Weer een dag gewerkt achter de laptop. Ik at een lekkere gezonde salade.  ’s Avonds ging ik Utrecht in, naar Belgisch Café Olivier voor vriendin Gras haar verjaardag. We borrelden gezellig met een groepje leuke meiden…

– DONDERDAG –

Ik moest eigenlijk hard werken aan m’n studie deze dag… maar ik werkte voornamelijk aan mijn blog, oeps.

– VRIJDAG –

20130511-112029.jpg  20130511-112024.jpg

Weer een dag in het teken van werken achter de laptop. Kreeg er dit keer flinke koppijn van. Dus ik ging wat eerder stoppen en lekker op bed liggen (niet om te slapen) en na het avondeten ook weer. Even GTST kijken van de afgelopen week op m’n laptop en daarna verder gelezen in m’n boek. Hier zie je wat ik at deze avond.

– ZATERDAG –

Vandaag had ik afgesproken met Marloes. Zij had mijn blog gelezen en kent een zusje van een vriendin van mij. Ze wil graag een blog beginnen. Daarom lunchten we samen in Hilversum bij de Rex. Veel gekletst en vertelde haar veel over hoe je nou een blog opstart. De volgende keer gaan we hiermee verder en dan help ik haar voornamelijk met alle technische dingen.

20130512-200125.jpg  20130512-200140.jpg

Toen ik thuis kwam was ik helemaal op. Ik weet niet wat het is, maar ik ben de laatste tijd erg moe en het voelt vaak vanaf 17:00 alsof ik kan instorten en alleen nog maar naar bed wil om te slapen. Dat doe ik natuurlijk niet. Het zal wel liggen aan de combinatie van weinig bewegen en niet goed genoeg letten op eten&drinken. Als ik werk aan mijn studie of blog, vergeet ik vaak (als m’n concentratie goed is) alles om me heen. Dan vergeet ik om te lunchen op een normaal tijdstip of om regelmatig iets te drinken. Daar zal ik dus meer op moeten gaan letten.

Ik at een lekkere homemade asperge soep en nam een lekker biertje tijdens het kijken naar een fijne zaterdagavond film.

– ZONDAG –

20130511-112053.jpg  20130511-112039.jpg

20130511-112045.jpg

Na een relaxte luie ochtend was het tijd om wasjes te draaien, schoon te maken en meer van dat soort klusjes. Ik heb een paar uur aan mijn blog gewerkt en verder in mijn boek gelezen en DVD gekeken. Een echte typische zondag dus! Op de foto zie je dat het al duidelijk lente is geworden, lekker groen aan de bomen. Een laatste bloesem aan de bomen…. helaas is het momenteel erg koud. Ik duim voor mooier weer. Het is tenslotte alweer bijna juni!

Ik wens jullie een super fijne week toe, maar er iets moois van!

xoxo Fleur