PICTURE TIME

Er is weer een nieuwe week aangebroken! Ik liet vorige week weten dat ik voortaan iedere maandag mijn nieuwe nice memories online zal plaatsen. Bij deze dus een terugblik op de afgelopen week. Studie maar ook weer gezellige afspraakjes met vrienden zoals een weekendje Haarlem. Kijken jullie weer met mij mee? Veel foto’s dit keer…

– MAANDAG –

20130614-113135.jpg

Ik startte mijn week weer gezond met een fruit/muesli/yoghurt ontbijt. Dit keer met een nectarine en banaan. Zo lekker!

20130614-113150.jpg

En bij een gezonde nieuwe week hoort natuurlijk ook een gezonde lunch. Muesli brood met kaas en een volkoren boterham met hütekase en cherry tomaatjes.

20130614-113211.jpg

Vandaag was Dimi jarig en we aten een lekker Aziatisch hapje bij Easie op de voorstraat. Hierna namen we een toetje bij Grand Café Carré. We zagen op een gegeven moment Eddy Zoey langs komen met een cameraploeg. Ze vroegen aan verschillende tafeltjes (waaronder onze) of we wilden meewerken aan het programma (welke weet ik niet, werkt hij nu voor BNN of voor RTL5, ik heb namelijk geen idee).

20130614-113219.jpg

Dimi zijn toetje: appel crumble.

20130614-113231.jpg

Ik koos natuurlijk voor de homemade cheesecake, want ik weet dat deze echt mega lekker is hier doordat ik met Dorien deze al een keer at. Echt een aanrader om bij Carré te dineren. De cheesecake wisselt regelmatig, de vorige keer kreeg ik er framboos bij. Qua maaltijden kun je trouwens een sam sam menu kiezen. Dan kies je twee voor- en hoofdgerechten waarvan je van beide een halve portie krijgt. En je zou voor het nagerecht een etagère kunnen kiezen waar dan voor 2 personen allemaal kleine toetjes op geserveerd worden. Ideaal voor de mensen die maar moeilijk kunnen kiezen. Het eten is echt erg lekker én betaalbaar hier.

De laatste tijd lukt het me niet om elke dag gezond te eten… en je ziet: ook deze dag niet. Sinds een poosje heb ik het BodieBoosten even laten zitten. Op dit moment ben ik het boek opnieuw aan het lezen. Ga ik me inschrijven voor de Color Run (4 aug in Utrecht) en ben ik bezig om een nieuwe start te maken. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik deze week nog even mezelf mocht laten gaan. Maar vanaf maandag (een week later dus) ga ik fris beginnen met BodieBoost. Wel op mijn eigen manier. Het gaat er mij namelijk niet om dat ik zo snel mogelijk afval. Ik wil het haalbaar maken. Als ik het te streng ga doen dan kom ik na het gewichtsverlies weer aan, dat gebeurde tot nu toe namelijk altijd. Daarom heb ik mijn doel gezet op 67 kg wat ik wil bereiken eind van dit jaar. Nu weeg ik 73/74 kg en ik ben 1.72m. Dat betekent dat ik nét op een gezond BMI zit. Alleen voel ik me lekkerder bij een nette maat 38 dan een volle maat 40 of nét maat 38. Ik heb enorm veel kleding die ik nu niet aan kan, jurkjes die net één maat te klein zijn. Vandaar mijn streven om toe te werken naar het streefgewicht van 67 kg, dan pas ik mijn maatje 36 Steps jurken weer en heb ik een normale maat 38. Misschien wil ik daarna nog toewerken naar 65 kg, maar dat zie ik dan wel weer. Voor nu ga ik met tussendoelen werken. De eerste is 70 kg wat ik over max 3 maanden bereikt wil hebben. Daarna plan ik weer een nieuwe tussen doel, naar de 67 kg.

20130614-113243.jpg

Na het eten zocht ik Jan op waar ik even een nachtje logeerde. We zaten op het bankje bij het water en zagen toen deze hilarische meerkoet voorbij komen. We lagen echt in een deuk, EEN SURFENDE MEERKOET! Op één poot ook nog eens hè! Jammer voor de meerkoet dat er zo weinig wind was. Haha heb jij zoiets wel eens gezien? Ik kwam niet meer bij =D

– DINSDAG –

Een dagje studeren en s’ avonds ging ik even met vriendin Nanette borrelen bij De Branding. Ik at een soepje en we dronken een paar wijntjes. Ze hebben een leuk terras daar! Vandaag kwam trouwens mijn CELEBODIE verslag online op de blog van Charlotte. Nog niet gelezen? Kijk dan nog even hier om het te bekijken. Ik vond het super leuk om dit voor de BodieBoost blog te schrijven en zó gaaf dat ze mij hiervoor vroegen! Als je alles wilt weten over de Mini Your Confidence Day die voor 23 juni staat gepland, kijk dan vooral naar het filmpje van Charlotte op you tube (€ 39 per persoon en slechts plek voor 20 personen, lekker comfortabele kleine groep met veel persoonlijke aandacht). In het menu rechts zie je de link naar het Mini event (training) om kaarten te kunnen bestellen. Wacht niet te lang, want het zal vast snel uitverkocht zijn gezien de normale trainingen van de Your Confidence Day € 89 kosten. Dit is dus echt een unieke kans om voor een betaalbare prijs een goede training te krijgen die jouw helpt meer zelfvertrouwen te krijgen!

– WOENSDAG –

Vandaag bleef ik een dagje thuis. Niets bijzonders. Gewerkt achter mijn laptop… het was een saai dagje, dus geen foto’s gemaakt voor de verandering.

– DONDERDAG –

20130614-113316.jpg

Ik ging werken aan mijn minor onderzoek Cultuur & Identiteit en zat even een uurtje in de klas van Jan. Cathelijne werkte die dag in het lokaal naast Jan en we gingen die avond gezellig bij Jan thuis een filmpje kijken. Lekker bijkletsen en ik kookte een lekkere simpele lauw warme salade voor ze. Verse pasta (spinazie, kaas), sla melange, punt paprika gewokt met de kastanje champions, gerookte kip, parmazaanse kaas en paprika pesto saus. Ik deed over mijn bord ook nog een paar cashew noten. Een heel simpel recept en lekker snel klaar. Ideaal voor de warmere dagen in het jaar.

– VRIJDAG –

Vandaag weer een dagje vanuit thuis werken. Aan de studie natuurlijk (verder werken aan de minor onderzoeken) maar ook bloggen. De laatste tijd merk ik dat het lastig is om beiden goed te doen. Vandaar dat het soms wat rustiger is op mijn blog en ik minder aanwezig ben op social media. Ik probeer nu het studeren en bloggen beter in balans te brengen. Eerst werken aan mijn studie en op geplande tijden werken aan mijn blog. Het voelt niet goed als ik niet de minimaal drie blogpost kan publiceren. Daarom werk ik eraan om beter om te gaan met timemanagement, leren plannen en me daaraan houden. Dat is echt wel mijn valkuil, daar ben ik niet zo’n ster in. Doe veel op het laatste moment en kom daardoor vaak in tijdnood… Leerpuntje dat altijd hoog op de lijst blijft staan haha. Daarnaast verkijk ik me altijd op hoe lang iets duurt. Wat er ook voor zorgt dat de planning mis kan lopen bij mij.

20130617-130518.jpg

Ik ontving vandaag twee sunning producten van de nieuwe lijn van de Kardashian zusjes. Deze ga ik lekker testen de komende weken om te kijken of ze mij bevallen. Natuurlijk volgt dan vanzelf een uitgebreide review. Er komen trouwens heel wat reviews online deze periode over selftanners (lotions, spray’s etc.) want dat is een ideale manier om bruin te worden zonder te zonnen. Mijn testpanel heeft de laatste tijd allerlei verschillende tanning producten getest dus soon online! Reviews plan ik altijd in op de vrijdag. Ik probeer bepaalde blogs op vaste dagen te publiceren (maandag: nice memories & beauty nieuws, vrijdag: review time). Daarnaast komen alle andere type blogs online.

20130617-141140.jpg

Ik maakte ’s avonds zalm wraps voor mezelf. Lekkerrrr! Sla, zalm, bourson, komkommer en cherry tomaatjes.

– ZATERDAG –

20130617-130533.jpg 20130617-130645.jpg

De dag startend met als ontbijt aardbeien op brood, jammie! Nieuw review materiaal, Marc Inbane mousse met spf 10. Voor mijn huid een veel te lage factor. Deze zal Cindy daarom gaan testen voor de site aangezien zij een getinte huid heeft die op vakantie best een lagere factor kan hebben op haar lichaam.

Yes! Ik ging ’s middags naar Haarlem, weer Solange opzoeken voor een meiden weekend…

20130617-130549.jpg 20130617-130557.jpg

De aardbeien die over waren aten we samen lekker op. We gingen lekker tutten.. en ik maakte Sol natuurlijk weer op. Dit keer niet zo donker als de vorige keren (smokey eyes) maar meer een natuurlijk look met bruintinten en niet te opvallend. Ze maakte van mij even een OOTD (outfit of the day) pica. Hier draag ik weer mijn nieuwe biker jasje, een zwarte tregging van Pieces, een shirt van Only en cognac enkellaarjes (merk weet ik niet, maar gekocht in Namen, een schoenen walhalla).

20130617-130654.jpg 20130617-130659.jpg

We gingen gezellig uiteten weer bij restaurant Colette. Daar had Sol een mozarella voorgerecht…

20130617-130704.jpg 20130617-130709.jpg

Ik het menu van die dag, voor coquilles en als hoofd eend. Sol had de hamburger als hoofdgerecht.

20130617-130714.jpg 20130617-130720.jpg

Het was weer super gezellig bij Sol in Haarlem en we gaan snel weer een vakantie samen plannen. We zitten te denken aan Griekenland en willen in september weggaan. Dat wordt dan alweer onze 3e vakantie saampies! Oh rechts zie je een leuke stadsview van Haarlem die ik ’s ochtends maakte.

– ZONDAG –

Tegen zevenen was ik weer thuis en ging ik lekker op de bank zitten met m’n avondeten met de film Married Life Mariage aan. Hierna werkte ik nog even aan m’n studie en ging lekker vroeg naar bed. Deze week moet ik hard werken aan mijn de onderzoeken om m’n deadlines te kunnen halen. Veel saaie uren achter de laptop gepland dus deze week…

Hoe was jullie tweede week van juni verlopen?

Deed je eindexamen en ben je geslaagd? Ben je bijna afgestudeerd, of klaar met je jaar en over naar je volgende studie jaar? Heb je iets leuks gedaan afgelopen weekend? Vertel het me in de comments!

xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: