PICTURE TIME

Even twee dagen opgeschoven, maar hier is ‘ie dan weer: mijn foto diary van juni week 3! Dit keer heel weinig foto’s, want er waren best veel saaie dagen (achter de laptop zitten) of ik vergat het simpel weg om foto’s te maken… Wel weer foodpica’s natuurlijk! Ik zal eens mijn best doen voor wat meer variatie voor de komende weken, wat meer beauty en fashion bijvoorbeeld. Voor nu in ieder geval veel kijk & lees plezier bij mijn 3e week van juni!

– MAANDAG –

Studeren, nothing special today…

– DINSDAG –

Vandaag ging ik studeren op de Marnix in de mediatheek met Eelke en Marloes. Onze concentratie was alleen niet al te best… waardoor we op een gegeven moment om 17:00u gaar door het klamme/benauwde weer de pc’s uit deden. Ik ging naar Jan, even een nachtje bij hem logeren want de volgende dag zou ik in zijn klas gaan werken aan mijn minor onderzoek. We gingen even een snelle hap eten bij de snackbar (te warm om boven het fornuis te staan en geen zin om te koken), het werd een hamburger. Wel grappig was dat ik net daarvoor mijn oude mentor tegen kwam van mijn groep 3/4 stage uit mijn 3e studiejaar. Jan en zij worden volgend jaar collega’s, small world =)

– WOENSDAG –

We stonden vroeg op, want de lessen beginnen al om kwart over 8, net als op mijn oude stageschool. Ik installeerde mij in Jan zijn klas met m’n laptop en zat lekker te werken. Later in de ochtend nam ik een enquête af bij zijn groep voor mijn onderzoek. Hij heeft een erg leuke klas, dus dat was zeker geen straf. Het begon ook weer te kriebelen bij me, wil wel weer graag gaan lesgeven. Voor de klas staan blijft toch wel ontzettend gaaf.

– DONDERDAG –

20130622-223848.jpg 20130622-223856.jpg

Tegen de avond ging ik weer naar huis en ik maakte wraps met de restjes uit de koelkast. Het was erg lekker! Weinig kleur in het eten, de rucola was helaas niet goed meer en moest ik dus weggooien. Ik wokte: gele paprika, cherry tomaat, gerookte kip, avocado en komkommer (deze drie ingrediënten super kort) met een beetje crème fresh en peper. Wrap eventjes kort opwarmen in de magnetron, beetje chilli saus uitsmeren, vulsel in het midden en vouwen maar.

– VRIJDAG –

20130622-223923.jpg

20130622-223912.jpg

Gezellig met Cathelijne gekookt. Een lekkere lauw warme salade (bovenste foto nog zonder de gemixte noten). Als toetje een beetje brownie mousse met een super lekkere Pinot Gris erbij. Een zoete wijn is dit en daarom ideaal bij een toetje. Daarna gingen we nog gezellig buiten zitten op het terras van Café West waar we een Irish Coffee namen, lekker fout met slagroom natuurlijk!

20130622-223932.jpg

– ZATERDAG –

Rustig dagje thuis, niets bijzonders. Op de bank mijn favo series die ik had opgenomen terug gekeken en gewerkt aan de site. Mijn avondeten:

20130626-144037.jpg

20130626-144050.jpg

– ZONDAG –

Met Gras lunchte ik bij Rex in Hilversum. Koffie verkeerd en als lunch namen we allebei een panini met mozarella, nomnom. Thuis werkte ik nog achter de schermen aan mijn blog. Maar ook lekker even met de benen omhoog tv zitten kijken. Ik heb de FoxLife zender ontdekt…. heel gevaarlijk! Ik kijk niet zo heel erg veel tv, ik neem mijn favo series op en deze kijk ik later in de week wanneer ik tijd heb. Deze zender heeft alleen erg leuke series, oppassen dus dat ik niet blijf plakken op de bank haha.

Deze week zal ik druk zijn met mijn minoronderzoek. Zo ga ik de bieb weer in voor literatuur studie en donderdag (morgen) ga ik naar Amsterdam om te observeren op een basisschool voor mijn onderzoek. Kan ik meteen even bijkletsen met een oud studiegenootje die daar werkt.

En dat was mijn derde week van juni alweer. Weinig foto’s dit keer. Het was voornamelijk werken aan mijn onderzoek en ik was weinig thuis. Deze week zal ik weer wat vaker foto’s maken (even het geheugen opschonen van m’n iPhone want hij is ook vol, oeps).

Wanneer hebben jullie vrij van school of werk?

Ik zal doorwerken aan mijn onderzoeken en portfolio (meesterstuk). Wel zal ik vanaf augustus minder uren werken per week zodra ik de deadlines heb gehaald en het meeste werk erop zit. Af en toe een vakantiedagje inplannen als de weersvoorspellingen goed zijn. Daarnaast een paar dagen per week werken om de huur te betalen natuurlijk. Verder zal ik in september echt op vakantie gaan met Solange. Ik ga eigenlijk nooit weg in de zomermaanden naar het buitenland. Áls ik ga, dan pas in de herfst of begin winter. Aangezien ik een echte wintersporter ben, ga niet ieder jaar ook nog weg voor een zonvakantie. Ik probeer er het beste van te maken hier in NL met de zonnige dagen die ons zijn gegund =)

Gaan jullie nog lekker weg op vakantie?

xoxo Fleur