PICTURE TIME

Om de week laat ik op de maandag mijn picture diary aan jullie zien. Nu zijn het drie weken in totaal omdat afgelopen zondag de nieuwe maand juni startte.  Twee dagen later dan normaal… maar hier is de Nice memories weer! Ik heb niet enorm veel foto’s gemaakt, maar er zitten wel weer lekkere eetpictures bij en een make-up & haarlook =) Kijk je weer mee?

IMG_6798 IMG_6810

2. Lekker avondeten. 2. De eerste keer dat ik bij de Yoghurt Barn een frozen yoghurt bestelde, super lekker!

IMG_6807 IMG_6812

Op zaterdag ging ik naar de vrijgezellendag van een goede vriendin (komend weekend gaat ze trouwen!). Ik föhnde mijn haar waarin ik mousse voor volume had gedaan bij de aanzet. Ik gebruikte een beetje serum en de stijltang voor de bovenste laag en vooral de onderkant. Mijn haar is erg stijl dus ik hoef nooit mijn hele haar ermee te stijlen gelukkig. Mijn eyeliner met wing lukte erg goed…. hierboven nog zonder mascara en onderste foto met mascara. Helaas traande mijn rechter oog heel erg onderweg naar (geen waterproof) door een lichte vorm van hooikoorts. Die eyeliner heb ik meteen weggedaan, want het zat vooral op mijn ooglid en niet meer waar het eerst zat.

IMG_6815

Mijn full face make-up look! Wat ik allemaal heb gebruikt:

Gezicht: primer l’Oreal; tinted moisturizer van Clinique gemengd met een beetje foundation van Bourjois (voor de perfecte kleur en dekking, niet te veel maar wel voldoende camouflage); concealer Lancome; blush Sephora; highlighter Sephora. Ogen: wenkbrauwgel van Catrice (bruin tintje zit hieraan); oogschaduw primer van de Hema; oogschaduw van Urban Decay,Naked Palette 1; eyeliner Essence; waterlijn lichtroze oogpotlood van CARGO; mascara Sephora donkerbruin. Mond: lipgloss Too Faced donkerroze kleur met CARGO lichtroze. En tot slot de setting spray van Urban Decay zodat alles de hele avond goed zou blijven zitten (en dat werkte ook haha).

IMG_6817

De kwaliteit van deze foto is niet best helaas vanwege het slechte licht, maar we zaten lekker op het terras te genieten van een High Beer bij Aperitivo (binnenstad Utrecht) met de hele groep. Een aanrader zo’n High Beer als activiteit wanneer je iets leuks wilt doen met een groep.

IMG_6823

Hier zie je wat er allemaal voor hapjes werden geserveerd (een paar hapjes waren al opgegeten). Een halve hamburger per persoon, gemengde bittergarnituur, borrelnootjes, olijven, tortilla chips, rauwe ham en blokjes kaas. Wij kregen er ook frietjes bij maar dat zit er niet standaard bij.

IMG_6828

Dit jurkje kwam ik tegen op facebook van de H&M. Helaas kon ik deze niet vinden in de online shop. Ik vind ‘m zo leuk, maar helaas het is waarschijnlijk een oude campagne foto.

IMG_6850 IMG_6845

Op het dakterras bij een vriendin heerlijk gegeten! Broodje met verse hamburger, gevulde salade, een bakje met artisjokken in een kruidensaus en gazpacho. Echt smullen! Met een lekkere Sauvignon erbij 🙂 2. Een gezonde boterham met sla, gekookt ei en een plakje kaas (en beetje Yofresh) op mijn eigen balkon. Dit maak ik vaker als ik wat uitgebreider wil lunchen thuis.

IMG_6854

Afgelopen vrijdag ging ik naar een bruiloft. Ik startte de dag met een gezond en goed vullend ontbijt (is eigenlijk mijn standaard ontbijt).

IMG_6858 IMG_6862

Omdat ik graag de hele dag krullen wilde hebben, sliep ik met papillotten (dat slaapt niet lekker kan ik je vertellen). Het ziet er niet uit, maar hierna gelukkig wel… Hier zat mijn make-up er al op. Ik moest nog mijn nagels lakken en de gekleurde papillotten eruit halen.

IMG_6857 IMG_6872

1. Deze kleur nagellak is van Catrice (Scream Peach), past mooi bij het zalm kleurige jurkje dat ik overdag droeg. 2. Hier heb ik net mijn krullers eruit. Ik maakte de krullen iets losser met mijn handen, deed een kant vast met een speldje. Daarna een drupje serum erin voor glans en tegen de pluis en tot slot een hairmist (haarlak) over heel mijn haar. Mijn krullen bleven er mooi in zitten tot het einde van de dag! Met een krultang of stijltang lukt dat dus nooit.

Collage H&M 1 Collage H&M kleding 2

1. Links bovenin zie je het jurkje dat ik droeg, van de H&M. 2. En de zalm kleurige schoenen op deze collage droeg ik daarbij. Ook van de H&M, maar ze zaten helaas heel vervelend. Had aan het einde van de middag een blaar onder mijn voeten. Dus ik heb me maar omgekleed en fijne zwarte sandalen met hakje aangetrokken. De zalm kleurige jurk was ook niet ideaal, want die kroop steeds wat omhoog wanneer ik liep. Mijn avond outfit was wel helemaal fijn om te dragen gelukkig. Ik kon dus lekker dansen =)

IMG_6897 HenMjurkje vlinderzonder model

1. Ik combineerde mijn overdag outfit met mijn leren Only jasje en een clutch van Nelly.com. 2. Hier zie je het jurkje dat ik in de avond droeg voor op het feest.

IMG_6899 IMG_6901

Food! 1. Lunch van afgelopen zondag. 2. En mijn lunch van gistermiddag. Toast met komkommer salade.

IMG_6903 IMG_6904

Gisteren kocht ik deze dagcrème van Etos eigen merk. Ik gebruik al heel erg lang de reinigingsmelk (en soms de tonic) van de Etos voor de gevoelige huid. En ik ben nieuwsgierig of de dagcrème net zo fijn is als deze reinigingslijn. Deze gaat dus in mijn ’te testen’ lade. Er moeten namelijk eerst nog andere crèmes gereviewd worden.

Er komt heel warm weer aan komend weekend. Dat wordt dus genieten! Hoe waren jullie laatste weken van mei? Tot snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

Doe jij al mee aan mijn laatste winactie? Maak kans op een zelf samengesteld O’Clock horloge!