PICTURE TIME

Het is weer tijd voor een Nice memories blog! Eentje met weer veel eten en mooi weer foto’s =) Er waren dit keer veel feestjes de afgelopen weken en ik maakte dit keer wel veel foto’s, dus ga er maar even goed voor zitten …

IMG_6908 IMG_6906

Bij Cathelijne aten we lekkere pastasalade en bespraken we alles voor onze weekendje Engeland. We gingen naar de UK voor de bruiloft van goede vrienden (mijn oude buren).

Deze pumps probeerde ik in te lopen, maar daar was ik helaas te laat mee begonnen (ik had bijna direct een open blaar). We namen samen 1 grote koffer mee voor in het vliegtuig, dus we konden lekker veel meenemen gelukkig.

IMG_6929 IMG_6930

Cathelijne en ik genoten nog even van het zonnetje voordat we gingen inchecken op Schiphol. En natuurlijk maakten we een vliegtuig selfie ;). Voor haar de eerste keer vliegen, dus dat was even spannend…

IMG_6926
‘Cathelijne maak even een foto van mij net uit het vliegtuig!’ Zo eentje had ik namelijk nog niet 🙂
IMG_6931

We namen even een snack nadat we waren ingecheckt bij ons hotel. Daarna liepen we naar het hotel vlakbij waar alle andere gasten van de bruiloft waren om eventjes bij te kletsen.

IMG_7164 IMG_7163

De volgende dag gingen we ons optutten voor de grote dag. Ik deed Cathelijne haar make-up en haar. Bij mezelf werd het een ooglook met wat groen/blauwe oogschaduw die mooi past bij de kleur van de jurk.

IMG_6967

De prachtige bruidstaart!

IMG_6973

In deze zaal zat het hele gezelschap voor het diner. De aankleding was erg mooi; oranje met rood, roze en wit voor de bloemen en andere aankleding en ook in de kleding van de bruidsmeisjes en bij de mannen (das).

IMG_6976

Voorgerecht, toast met mozarella, heel lekker!

IMG_6979

Van het hoofdgerecht was ik vergeten een foto te maken, maar dat was een roast diner (yorkshire pudding, lamsvlees, aardappels uit de oven en groente). Yorkshire pudding ken ik goed want mijn moeder maakt dat ook regelmatig; erg lekker en niet moeilijk klaar te maken. Het toetje was pavlova.

IMG_6980 IMG_6983

De volgende dag waren we allebei redelijk moe, dus een zonnebril tegen de wallen 😉 Het was heel erg warm en lekker zonnig. Maar we moesten vliegen om half 5 ’s middags, geen tijd om echt iets bijzonders nog te doen. Daarom maar om 12u naar het vliegveld en inchecken. Daar onze lunch gegeten en wat snacks. Bij de keten (waarvan ik de naam ben vergeten) hadden ze super lekkere sandwiches met advocado, kip en sla. Alles wat ze verkochten was met de hand gemaakt en heel erg lekker. Zo ook deze brownie.

IMG_6982 IMG_6981

Het was erg verleidelijk om iets te kopen. Deze schattige kleine parfum flesjes bijvoorbeeld van Marc Jacobs. Die zou ik nou graag willen hebben… maar ik kocht alleen een leuk zilveren ringetje bij de Accessoirez, want die was wel voordelig (maar 10E). De pond is gewoon erg duur, dus we hebben maar niets gekocht verder.

IMG_6995
Hier vlogen we over de UK, zo leuk om te zien dat de akkers daar niet rechthoekig zijn zoals bij ons maar heel speels.

IMG_7063

Kijk maar 🙂

IMG_7078

Ik maakte heel veel foto’s tijdens het laag vliegen (mijn tel. stond op vliegtuigmodus uiteraard) zodat Cathelijne deze kan gebruiken voor het lesgeven aan haar klas.

IMG_7165

We kwamen zondag avond thuis om ongeveer 19:00. Ik ging met een aantal mensen naar het festival Trek in de stad (Utrecht, bij Lucas Bolwerk) om een hapje te eten. Dit was de eerste editie van Trek, een heel leuk eetfestival. Hierna was ik doodmoe en ging ik snel weer naar huis om lekker bij te slapen.

IMG_7167 IMG_7168

Ik startte de maandag meteen gezond met dit ontbijt en deze lunch.

IMG_7176

Dinsdagavond ging ik naar de Worldclass competition in Amsterdam. Daar deed een oud huisgenoot van mij aan mee. Hier streden de mannen om de beste bartender titel. Leuk om te zien hoe een bartender er echt een show van kan maken tijdens het cocktail shaken.

Later in de week was het zulk mooi weer, dat ik met vrienden gezellig in de middag ging picknicken in het park. Lekker spontaan afgesproken. Koeltas met sap en een flesje wijn mee en natuurlijk een broodje Mario!

IMG_7180

IMG_7183 IMG_7184

Later in de middag kwam er nog iemand bij en hij nam deze fles champagne mee!

IMG_7197 IMG_7198

Ik drink echt (bijna) nooit champagne, dus dat wilde ik wel even vastleggen haha. Lekker decadent doen in het park.

Deze fles CHI shampoo wil ik heel graag kopen binnenkort omdat ik de CHI Keratine ontzettend fijn en goed vind, maar graag iets meer volume wil in mijn haar. Ben erg benieuwd of deze shampoo dat ook echt zal geven en ook zo lekker ruikt als de Keratine versie.

IMG_7200

Lunch!

IMG_7201

Nieuwe producten die ik binnen kreeg en nu aan het testen ben voor reviews. De concealer (Clarins) is echt super en de crèmes ruiken allemaal erg lekker of zijn voor zover ik dat nu al kan zeggen (na een halve week) erg fijn.

IMG_7202 IMG_7203

Voor de Etos ga ik deze set testen van l’Oreal. Aangezien ik zeker 5cm uitgroei heb van mijn vorige highlights, leek het me een goed idee om dat eens zelf te gaan proberen. Best een beetje spannend, want ik heb het tot nu toe altijd door mijn vaste kapper laten doen.

IMG_7204 IMG_7209

Afgelopen vrijdag ging ik natuurlijk kijken naar de wedstrijd Ned-Spanje. Een speciale WK burger vooraf (waarbij ik een WK t-shirt kreeg) en tijdens de wedstrijd kon ik lekker vaak fluiten op het fluitje door al die mooie doelpunten!

  IMG_7229 IMG_7228

Afgelopen zondag moest ik vroeg opstaan, want ik ging de hele middag helpen tijdens de eerste editie van de Run for Kika in Utrecht (Maximapark). Ik hielp bij de springkastelen zodat alle aanwezige kids veel lol konden beleven. Het was zo’n geslaagde dag, dat ik zeker weet dat ik er volgend jaar weer bij wil zijn (rennend of weer als vrijwilliger). We waren zo moe na afloop dat we weer buiten de deur aten. Ik heb denk ik nog nooit zo vaak buiten de deur gegeten als in de afgelopen paar weken, wow! De salade was voor mij, een gezonde keuze voor uiteten gaan =)

Hoe waren jullie eerste twee weken van juni? Ook een beetje van het mooie weer genoten? En gaan jullie de komende WK wedstrijden net als ik ook volgen op een groot scherm of bij vrienden met een grote tv? Ik hoop dat we ver komen en nog veel meer mooie doelpunten mogen zien… Tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest