PICTURE TIME

Vandaag is het alweer de 21ste van juli. De hoogste tijd dus voor een nieuwe ‘nice memories’ blog! Dit keer heel veel foto’s van onder meer eten, maar ook het WK, kappersbezoek, nieuwe kleding, BBQ, mijn verjaardag en meer. Pak er maar iets lekkers bij, want dit keer zijn het wat meer foto’s dan jullie van mij gewend zijn. En lekkers zul je nodig hebben, want je zult wel trek krijgen bij het zien van al dat lekkers dat voorbij komt 😉

nice memories 31 1
Mijn zus en ik aten gezellig bij mijn ouders eten. Het was weer heerlijk!

IMG_3834 nice memories 31 6

Met mijn moeder en zus ging ik 1 juli een dagje naar Namen. Een keer per jaar gaan we terug naar België (heb daar tot mijn 12e gewoond) . De kapper die mijn zus en mij al knipt sinds mijn jonge tienerjaren, is veruit mijn favoriete kapper… wat betekent dat we ieder jaar 1 of 2x de auto instappen (wanneer mogelijk). Kunnen ze hier in NL dan niet goed knippen, vraag je je misschien af… Tuurlijk wel, maar voor ons is het meteen een dagje uit. We kletsen lekker bij, shoppen een beetje en eten samen. Kleding en schoenen die we daar kopen, kom je hier meestal niet tegen. Daarnaast zijn mijn beste personal shoppers natuurlijk mams en m’n grote zus haha. Als ik in NL naar de kapper ga, zoek ik Kim op in Hilversum, van B Salon. Vriendin Lotte gaat daar al een paar jaar heen op aanraden van mij. Mijn lange haar heeft alleen niet zo heel vaak een knipbeurt nodig vind ik.

nice memories 31 8

Deze tas zag ik hangen bij de winkel waar we altijd slagen met nieuwe kleding (meestal de enige winkel die we nog bezoeken als we in Namen zijn). I WANT! Leer, cognac… I love it. Zo eentje zoeken dus in NL en op mijn wishlist zetten 😉

nice memories 31 9

Deze heerlijke Belgische wafel deelden we met z’n drieën voordat we weer de lange rit terug maakten.

nice memories 31 2

Bij de AKO kocht ik de Grazia met Mascha van Beautygloss. Een beauty special leek mij ideaal om te lezen op vrije momenten deze zomermaanden. En de kaart kocht ik voor mijn nicht omdat ze jarig was geweest.

nice memories 31 3

Dit pakket stuurde ik op naar testpanellid Cindy. Zij had alle producten van hiervoor getest en ingeleverd een poos geleden. Tijd voor nieuw materiaal! De andere testpanelleden krijgen snel ook nieuwe producten. Een aantal nieuwe leden hebben producten bij mij thuis opgehaald. Er komen voor de nieuwe vaste leden ook pagina’s zodat jullie hen daardoor beter leren kennen.

nice memories 31
Deze foto maakte mijn huisgenote tijdens een van de WK wedstrijden die we keken op het terras van Aperitivo in de binnenstad.
nice memories 31 10

Deze avond zaten mijn vriend in ik lekker op mijn balkon te genieten van een BBQ maaltijd.

nice memories 14nice memories 15.jpg

– Dit leek me een heerlijk hapje om te maken met mijn paprika’s van de plant op mijn balkon!

– Wat kijk ik uit naar eind juli wanneer de nieuwe beautybox bij mij wordt bezorgd. Het beloofd een super mooie inhoud te worden met maar liefst 4 full size producten (altijd fijn) en twee (luxe?) samples!

nice memories 16.jpg nice memories 18.jpg

– Oh wauw havermoutje, dat ziet er jammie uit!

– Een blogpost van Alexa waarvan ik het onderwerp erg interessant vind. De film bekeek ik voor een aantal minuten. Niet helemaal voor mijn leeftijd, maar zeker handig voor tiener en begin twintigers om te bekijken. Geeft inzicht in wat pesten (online) doet met een ander. Zou verplichte stof moeten zijn op het onderwijs. In de tijd dat ik voor de klas stond (bovenbouw) kwam ik het tegen; leerlingen die elkaar lastig vielen via social media. Ouders doen er daarom zeker verstandig aan om het internet gedrag in de gaten te houden. Maar dan wel in overleg met het kind. Laat ze merken dat het nodig is zolang zij nog kind zijn en dat ze losser gelaten worden hiermee zodra ze ouder en wijzer worden.

nice memories 17

Een lekkere lunch omdat ik er zin in had! Ik hou van de combi eieren, jong belegen kaas, sla en vers brood 🙂

nice memories 19

Ook lekker als lunch 😉 en iets gezonder haha.

nice memories 20

Hier zie je de gevel van de Marnix Academie, waar ik jaren lang PABO onderwijs heb genoten… Ik ging even langs om mijn cijferlijst op te halen met stempels. Handig voor sollicitaties en een leuke herinnering voor mezelf. Een hoofdstuk is afgesloten en nu ga ik een nieuwe periode tegemoet waar ik hopelijk in de beauty branch werk ga vinden. Als het toch het onderwijs wordt, dan vind ik dat ook leuk (lastig om werk in te vinden echter).

nice memories 21.jpg.png

Terug lopend naar huis (de binnenstad) ging het regenen. Gelukkig had ik een paraplu mee. Op de bus wachten vond ik zinloos, even lekker door het Griftpark om mijn hoofd leeg te wandelen.

nice memories 22

Dit at ik op een avond dat ik alleen thuis was, lekker een vega maaltijd met wat restjes uit de koelkast (groente, pompoensoep en een ciabatta broodje).

nice memories 23

Op 9 juli werd ik 33 jaar en ik kocht die dag voor mezelf deze mooie hortensia. Het kostte maar 6 euro bij de AH vanwege AH bonus (3 euro korting). Nu zijn bijna alle bloemen mooi donker roze en het ziet er naar uit dat het een mooie stevige plant is. Het balkon ziet er zometeen (wanneer ik mijn verjaardag vier samen met mijn vriend) vast en zeker geweldig uit. Net als binnen, want ik ga nu met mijn huisgenote de woon/eetkamer en de keuken ook meteen opknappen. Het paleisje is zo helemaal af. Mijn slaapkamer is op de plinten en wat kale muren na, eindelijk af! Hier zal ik een aparte blogpost over schrijven binnenkort (in de laatste ‘A better version of me’ blogpost).

nice memories 24

Een keer een WK wedstrijd thuis kijken was een heel goed idee. Alle andere wedstrijden zag ik op het terras van mijn stamkroeg… Erg gezellig, maar thuis is wel beter voor de portemonnee haha.

nice memories 25

Lea komt het testpanel versterken na haar vakantie. Zij zal net als Lianne ook een eigen pagina krijgen zodat jullie haar snel beter leren kennen. Dit zijn de producten die zij meenam op vakantie. Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

nice memories 26

Hier zie je mijn massagetafel. Deze heb ik een aantal jaren geleden cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Zo kan ik (wat ik geleerd heb tijdens mijn fysiotherapie studie jaren) weer gaan oefenen op familieleden en vrienden met mijn massage technieken. Op de foto zie je nog mijn oude vloerbedekking.

nice memories 27

Regelmatig ga ik van huis weg op een vrije dag, om dan bijvoorbeeld in de stad ergens lekker te bloggen. Hier at ik deze lekkere zalm wraps (bij Aperitivo) als lunch.

nice memories 28

Cathelijne paste op de katten van mijn voormalige Engelse buren. Ik zocht haar op en we gingen lekker samen eten.

nice memories 29

Het werd een gezonde (vegetarische) salade!

nice memories 30 2

De volgende dag werd het een BBQ op mijn balkon met de restjes van die salade van de dag ervoor. Ook niet verkeerd 🙂

Er zijn nog meer foto’s om te laten zien van de eerste twee weken van juli. Maar aangezien deze blogpost nu een week later dan gepland online is gekomen, zal ik deze meenemen in de nice memories #32 over een week.

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om mee te kijken naar mijn foto’s van de afgelopen tijd. Heb jij een beetje genoten van het mooie weer? Even wennen weer nu het wat meer regent, maar ach, zo zijn de Nederlandse zomers nu eenmaal. En de natuur wil ook wel wat vocht na al die droge (tropische) dagen. Ik wens jullie allemaal een hele fijne nieuwe week toe en tot snel weer, xoxo Fleur