PICTURE TIME

Het is alweer bijna een half jaar geleden dat ik een nice memories blogje plaatste. Het wordt dus hoog tijd dat ik weer wat meer persoonlijke blogs schrijf! De reden dat ik zo lang niet persoonlijk heb geblogt: het ging een poos niet zo heel lekker met me. Maar dat was denk ik ook wel te merken door mijn vaste lezers doordat er minder artikelen online kwamen. Inmiddels gaat het stukken beter met me en heb ik vooral de zin om te bloggen weer terug gekregen, yeah!

Ik heb vooral veel foto’s van maaltijden gemaakt, dus wees gewaarschuwd je kunt er enorme trek van krijgen haha.

 IMG_0804
Bij mijn Engelse vrienden aten we met z’n zessen deze heerlijke maaltijd. Vriendin Cathelijne zorgde voor de hapjes van te voren en onderstaand kaasplankje (deze was echt jummie! met oa. vijgenworst) en mijn vriend en ik hebben de hoofdmaaltijd klaargemaakt. Spareribs, kippen poten, gebakken aardappelen en maiskolven met zoet puntpaprika.
IMG_0805IMG_0940
Ik vind spruitjes erg lekker, dus deze maaltijd was smullen!
IMG_0836
Bij Cathelijne thuis hebben we lekker uitgebreid geluncht met als toetje een lekkere chocolade muffin, nomnom!
IMG_0838
We gingen naar de tentoonstelling van Da Vinci in het oude postkantoor gebouw aan de Neude. Erg leuk om al die verschillende uitvindingen te bekijken. Een keer iets cultureels gedaan voor de verandering. Hier stonden we in een ruimte waar alle wanden van spiegels waren waardoor je jezelf oneindig keer kon zien.
IMG_0839
Selfie!
IMG_0942
Hier zie je kippendijen, broccoli en Yorkshire Pudding. Ontzettend lekker en vooral de Yorshire Pudding is echt heerlijk. Een van mijn favoriete etenswaren (en heel gemakkelijk klaar te maken).
IMG_0843
Met mijn zus ging ik naar het Dr. Hauschka Event in Amsterdam. Het verslag hierover komt snel online.
IMG_0854
Ik kreeg een goodiebag waar onder andere deze nagelolie stift in zat. Nu zit deze in mijn handtas zodat ik onderweg altijd even mijn nagelriemen kan verzorgen.
IMG_0903 IMG_0904
Mijn nichtje Rosalie werd alweer 1 jaar oud en dat vierden we natuurlijk uitgebreid. Ik ben dol op haar!
IMG_0880
Met mijn oom en tante ging ik naar een Symposium in het Beeld & Geluid gebouw in Hilversum. Matthijs van Nieuwkerken presenteerde het. Erg interessant was het. Het onderwerp was de top 2000 en dan specifiek het nummer Bohemian Rhapsody van Queen. Waarom het toch ieder jaar weer op 1 staat. Leuk om van allemaal wetenschappers hun bevindingen te horen over dit onderwerp.
IMG_0923
Met Cathelijne ging ik eind november naar de beurs I Love Beauty. Georganiseerd door Cynthia Schultz van Misslipgloss.
IMG_0934
Hier bij de ‘selfie muur’.
IMG_0924
We gingen naar een lezing van de schrijfster van ‘Schrijven kreng’. Erg interessant!
IMG_0933
We gingen niet met lege handen naar huis. Ik kocht deze spullen. Een mooie stoere sjaal en een gaaf suède tasje (van webshop tasjekopen.nl) en verder nog drie prachtige make-up producten die ik scoorde bij de stand van Make-up Musthaves. Super geslaagd dus. We vonden de meeste stands niet heel bijzonder (op de twee na dan waar ik mijn spullen kocht) en hadden daar wel iets meer van verwacht. We vonden het ook jammer dat er lange rijen stonden bij het nagels lakken want dat hadden we best leuk gevonden. Maar de lezing ‘Schrijven kreng’ en onze gekochte spulletjes maakte dat we het overall gezien een fijne dag hebben beleefd.
IMG_0927 IMG_0929
Oh en ik liet nog even mijn haar doen. Een paar plukken werden gekruld met een spiraal tang. Werkte goed want pas bij het avondeten was het uitgezakt. Mijn haar is moeilijk te krullen omdat het zo glad en stijl is.
IMG_0935
We logeerden bij de vader van Cathelijne. En hij had (heel lief) gebakjes gekocht die we zondagmiddag oppeuzelden.
IMG_0937
Weer zo’n lekker gerecht (door mijn moeder gemaakt), gehaktballen! Ook weer een van mijn favo gerechten. Zij kan ze zo lekker maken. Ik kan ook heel lekkere maken, maar deze zijn zeker niet verkeerd 🙂 
IMG_0951 IMG_0952IMG_0950
We vierden (zoals ieder jaar) weer uitgebreid Sinterklaas met gedichten en surprises. Mijn vriend en ik hadden mijn zus en zwager. Omdat ze een huis kochten onlangs, kwamen we op dit idee: een Hans en Grietje huis haha. In het huis zaten zakken met vieze smurrie, altijd leuk!
IMG_0972
Dit is voor het eerst dat ik een kerstboom heb gekocht voor thuis. Hij staat bij mijn vriend en we hebben ‘m samen opgetuigd, lekker burgerlijk maar oh zo leuk natuurlijk. Het treintje eronder wilde ‘ie graag voor onder de boom haha! En er ligt een cadeautje voor hem te wachten. Mag ‘ie natuurlijk pas open maken op Kerstavond. We doen eigenlijk nooit aan kerstcadeaus, maar ik kon het niet laten.
IMG_0975
Met Cathelijne ging ik wandelen afgelopen zondag. En op het einde van onze lange wandeling dronken we lekker een warme kop choco en koos zij een stuk appeltaart en ik deze cheesecake, jamjam!

Hebben jullie ook een gezellige kerstboom in huis?

Tot snel weer lieverds, xoxo Fleur