LOVELY PICTURES

De hittegolf is weer voorbij en er kwam wat wisselvallig weer voor in de plaats. Dinsdag hadden mijn vader en ik mazzel want we zaten met prachtig weer 3u lang op een rondvaartboot. Ik was donderdag jarig en vierde dit. Vrijdag vierde ik het met vriendinnen en zaterdag met mijn familie. Ik laat je vandaag de foto’s zien in weer een nieuwe nice memories, kijk je mee?

MAANDAG

6 juli 1

Maandag maakte ik alleen deze foto, van natuurlijk het avondeten. Was heerlijk!

DINSDAG

7 juli 2

Deze dag stond ik vroeg op en ging ik met mijn vader naar Limburg. Ik had nog een cadeaubon liggen van mijn vorige verjaardag die nog geldig was. Een rondvaart over de Maas van 3 uur met een high tea. We zaten op het bovendek en hebben echt onwijs genoten.

7 juli 17 juli 3

Zo stom, ik had mezelf goed ingesmeerd maar was mijn rug helemaal vergeten. Verbrand! Gebeurd me niet zo vaak.

7 juli 4

Weer lekker avondeten. Ik hou van maiskolven!

WOENSDAG

8 juli 1

Ook deze dag maakte ik alleen maar een foto van mijn avondeten. Een simpel maaltje maar erg lekker, schnitzel :).

DONDERDAG

9 juli 2

Jarig! Ik kreeg een verrassingsontbijtje met croissants en daarna aten mijn ouders en ik moorkoppen bij de koffie. Nomnom!

Goodiebag winactie 2

Er kwam s’ ochtends een leuke winactie online ivm mijn verjaardag, ik geef 2 goodiebags weg!

9 juli 4

Mijn tante is ook jarig op 9 juli en zij vierde haar verjaardag in ’t Gooi met een uitgebreide lunch. Daar was ik met mijn ouders heen. Daarna pakte ik mijn koffer om naar mijn vriend te gaan in Utrecht. Daar verraste hij mij met slingers en een hele fijne maaltijd, mijn favo vlees: varkenshaas.

9 juli 5

Dit was het overheerlijke toetje waarmee hij kwam aanzetten, lief 🙂

9 juli 3

Ik kreeg deze leuke kaars in de vorm van de domtoren en heerlijke witte chocolade golfballen, jammie 😉

9 juli 6

’s Avonds maakten we een lange wandeling door het park en de stad. Deze mooie platbodem kwamen we tegen. Lijkt me zo leuk om weer een boot te hebben. Het slaapt zo lekker op een boot!

VRIJDAG

10 juli 4

Vrijdagmiddag ging ik naar Cathelijne. We deden boodschapjes en zaten in de zon op haar balkon. Daarna hup de keuken in want Graciela en Lexy kwamen ook nog voor het eten. We proosten op mijn verjaardag en kletsten weer ouderwets bij totdat het donker was…

10 juli 2

We aten wraps met oa. gerookte kip en groente en een maaltijd salade.

10 juli 3

Daarna trakteerde ik op deze verrukkelijke chocolade moussetaart.

ZATERDAG

11 juli 1

Zaterdag gingen mijn vriend en ik naar Hilversum om bij mijn ouders mijn verjaardag en alvast die van mijn vriend met mijn familie te vieren. We hielden een BBQ en aten onze buiken vol met aardappelsalade, stokbrood, salade en natuurlijk vlees zoals spareribs, kipsaté en hamburgers.

11 juli 3

Toetje! Ik sloeg de taart over want…

11 juli 2

we hadden nog veel meer lekkers…

11 juli 4

Zoals deze petitfourtjes en bonbons die wij hadden meegenomen (Leonidas). We werden enorm verwend met mooie cadeaus.

ZONDAG

12 juli 1

De BBQ’s!

We sliepen lekker uit op zondag en ontbeten met de familie. We ruimden de BBQ’s weer op en gingen weer terug naar Utrecht. Daar dronken we gezellig koffie op het terras (de Neude, bij de Beurs) met Jan. Boodschapjes gedaan en na het eten nog een lekkere lange wandeling. Die dag liepen we in totaal 12.500 stappen (10,5km). Van het avondeten maakte ik nog wel een foto, maar mijn USB kabel heeft kuren… die foto’s komen dan volgende week bij een nieuwe nice memories. Ik heb echt een heerlijke week en weekend erop zitten. Super leuk met familie en vrienden, in een 1 woord: geweldig. We gaan onze verjaardag nog vieren met vrienden in het park later deze maand maar dit was al heerlijk. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen/zien. Ik wens jullie allemaal een hele fijne nieuwe week toe.

Gaan jullie nog op vakantie?

Tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest