PICTURE TIME

In week 2 vergat ik helemaal foto’s te maken, daarom dus nu maar twee weken in één. Het waren twee redelijk rustige weken met een gezellige verjaardag, terrasjes, borrel momentjes en nog meer… Kijk je weer met me mee?

nice memories 1

Schnitzel met aardappelpoefjes (of hoe heten die?) uit de oven en wat paprika, komkommer en sla. Prima maaltijd.

nice memories 2

Echt iets wat ik onwijs lekker vind: spareribs, jammie! Met gebakken krieltjes, daar ben ik ook zo dol op.

nice memories 3

Weer bij mijn ouders aten we deze maaltijd, kippendijen met een goed gevulde salade met brood. Maakte ik samen met mijn moeder klaar. Wat hebben zij leuk service hé 🙂

nice memories 4

Een avondje pizza omdat zowel mijn vriend als ik geen zin had om te koken. Helemaal niet erg, want soms is dat zo lekker een diepvries pizza. Niet zo gezond, I know, maar af en toe moet kunnen.

nice memories 5

Mijn vriend en ik gingen de carpoort beitsen van mijn ouders. Die klus stond al even te wachten en dus hebben wij die geklaard. Of nou ja, mijn vriend dan vooral. Ik heb even twee uurtjes geholpen. Ik verzwikte mijn enkel die dag en besloot dat het dus niet handig was om op een ladder te staan om het plafond te verven.

nice memories 6

De volgende dag was de klus geklaard en hier zie je zijn handen, haha! De handschoenen waren niet waterdicht.

nice memories 7

Als voorgerechtje at ik bij mijn ouders meloen met rauwe ham.

nice memories 8

En als hoofd aten we dit. Worden jullie al eet foto moe?

nice memories 9

Afgelopen woensdag werd ik wakker en zag ik dit: een vleermuis! Hij zat tussen mijn slaapkamerraam en het zonnescherm in. Lekker te chillen de hele dag. Super grappig om te zien.

nice memories 10

Mijn ouders gingen die ochtend golfen en ik zou mee gaan, alleen door mijn verzwikte enkel sloeg ik even over. Ze kwamen terug met deze lekkere lunch. Voor mij een pistolet met sla en eiersalade.

nice memories 11

Die middag heb ik lekker kunnen werken aan mijn blog. Zo komt er morgen weer een review over Yves rochez online, maar dit keer een oogschaduw.

nice memories 12

Deze ooglook vind ik echt zo onwijs mooi! Ik kwam ze tegen via Bloglovin’ en ze zijn van Beautycloud.nl. Ik wou dat ik zulke mooie creaties kon maken. Maar dan ook nog eens zulke mooie ogen en knap gefotografeerd… super gewoon.

nice memories 13nice memories 14

Mijn vriend en ik hadden afgesproken op het terras met een goede vriend die we al een tijd niet hadden gezien. Lekker bijgekletst op het Stadhoudersplein roken we steeds iets heel lekkers… en dat was dus giros. Ik opperde daarom om die avond lekker een broodje giros te eten haha.

nice memories 15

Dit is de laatste tijd weer een favoriet van mij: banaan op geroosterd brood. Aanrader!

nice memories 16

We aten weer eens gehaktballen, door mijn vriend gemaakt.

nice memories 17

Eergisteren zijn we wezen kijken in deze straat naar een huisje…. mijn vriend en ik zijn opzoek naar iets voor ons samen. Dat is niet gemakkelijk in Utrecht. Hopelijk heb ik binnenkort goed nieuws, I will let you know.

nice memories 18

Eindelijk kookte ík weer eens. Normaal kookt mijn vriend altijd, nu was het eens mijn beurt. Ik koos voor nasi, simpel maar wel lekker. De kip had ik gemarineerd met ketjap en sambal. Verder zat er ook nog een rode peper in. Best wel pittig en ik kreeg het dan ook heel erg warm tijdens het eten. Ik ben heet eten niet gewend maar probeer het de laatste tijd steeds vaker omdat ik het wel erg lekker vind.

nice memories 19

Gisteren was het prachtig weer (hele weekend trouwens) en gingen we lekker aan het water zitten op de steiger in het park. We hadden broodjes gehaald bij Subway, ik had krabsalade met groente en gesmolten kaas. Die gesmolten kaas vond ik eerst wel gek icm de krab, maar het smaakte goed.

nice memories 20

Eindelijk worden mijn benen een beetje gekleurd, zie je die strepen van mijn slippers?

nice memories 21

Ik tekende de beneden verdieping even uit van het huisje waar we hebben gekeken. Niet heel netjes, maar het was maar even voor het idee, voor de beeldvorming (de verhoudingen kloppen overigens niet hoor). Boven zijn er twee slaapkamers en op de gang past de wasmachine. Ik vind het erg spannend en hoop snel op goed nieuws…

nice memories 22

Als sluitstuk deze maaltijd: andijviestamppot met een gehaktbal en jus.

Ik heb genoten van het mooie weer van de afgelopen twee weken. Nog een weekje en dan is het alweer september. De scholen zijn alweer een week bezig in Noord en Midden begint vandaag weer. De komende week is voor mij nog niet heel druk. Daarna gaat het wel drukker worden. Maar daar heb ik ook wel weer zin in. Dan is mijn vakantie gewoon echt voorbij en begint het gewone leven weer.

Hoe was jouw weekend?

Tot snel weer, xoxo Fleur