PICTURE TIME

Het is weer maandag, dus tijd voor weer een nieuwe nice memories blog waarin ik laat zien wat ik allemaal deed de afgelopen week. Het zijn zoals gewoonlijk weer veel eetfoto’s 🙂 Kijk je weer met me mee?

MAANDAG

nice memories 43 1

s’Ochtends was ik nog in Utrecht en ik ging ’s middags weer met de trein terug naar Hilversum. Daar lunchte ik lekker en daarna heb ik een beetje gewerkt aan mijn blog.

nice memories 43 2

We aten deze avond varkenshaas met haricoverts en aardappels uit de oven. En over het vlees een sausje met champignons, ui en tomaat.

DINSDAG

nice memories 43 3

Op dinsdag ben ik in huis lekker bezig geweest. Ik moest de badkamer weer eens flink schoonmaken en mijn slaapkamer had ook weer wat stof verzameld. Daarnaast ruimde ik beauty spullen op en ik heb flink wat oude tijdschriften bij het oud papier gegooid. Komende week ga ik beginnen met mijn verhuisdozen uitzoeken die in de opslag staan. Ik wil namelijk geen rotzooi meenemen naar het nieuwe huisje. Zo zal ik echt alles flink doorspitten zoals mijn kledingkast en beautyvoorraad. Echt alles wil ik doorgenomen hebben zodat ik geen overbodige spullen meeneem naar Utrecht. s’ Avonds aten we weer eens zalm. Erg lekker en het werd weer eens tijd voor vis. Ik eet het eigenlijk veels te weinig.

WOENSDAG

nice memories 43 4

Regelmatig ga ik op de woensdagochtend golfen maar ik voelde me niet top deze keer. Ik had nogal last van mijn rug en sloeg het daarom deze keer over. Mijn ouders waren wel gegaan en ze namen deze pistolet met mozzarella, rucola, tomaat en pesto voor me mee als lunch.

nice memories 43 5

Mijn moeder ging naar Rotterdam en at mee met mijn broer en schoonzus. Ik zorgde automatisch voor het avondeten en maakte spaghetti klaar voor mijn vader en mij. Met lekker veel geraspte kaas 🙂 Mijn moeder lust geen kaas dus als zij niet mee-eet, dan probeer ik altijd iets klaar te maken met kaas voor mijn vader. Na het eten maakten we een wandeling in het bos waar we twee herten tegenkwamen. Een heel stuk konden we met ze meelopen en ze zien grazen, super leuk!

DONDERDAG

nice memories 43 6

Ik besloot weer eens op te gaan schrijven wat ik zoals allemaal eet op een dag. Het bleef bij een dag, want de volgende dag was ik het weer eens vergeten… beetje jammer. Het is namelijk wel de bedoeling dat ik nu echt eens gezonder ga leven. Alleen stel ik het steeds weer uit. Er moet nog een soort knop om in mijn hoofd merk ik.

nice memories 43 7

Naast blogjes schrijven heb ik deze dag ook gekeken naar Netflix. De serie Bloodline ben ik momenteel aan het kijken. Het is niet heel erg interessant nog, maar nog wel leuk genoeg om af en toe verder te kijken. Het is niet heel erg spannend nog maar volgens mij gaat het dat wel worden.

nice memories 43 8

We aten een courgette soep vooraf én dit bordje meloen met rauwe ham.

nice memories 43 9

Daarna nog een schnitzel met rijst en sla.

VRIJDAG

nice memories 43 10

Als ontbijt at ik (zoals eigenlijk bijna iedere ochtend wel) Griekse yoghurt met banaan. Hierna ging ik een ochtendwandeling maken met mijn vader. ’s Middags had ik zin in gebakken ei en ik nam er zelfs twee.

nice memories 43 11

Hierna ging ik weer naar Utrecht en gingen mijn vriend en ik nog even in de zon zitten met een wit biertje.

nice memories 43 12

We deden boodschappen bij supermarkt Boon (zit naast de Winkel van Sinkel) en ik zag speklapjes… daar had ik wel weer eens zin in. Met favoriet bij mij: mini-krieltjes. ’s Avonds gingen we nog even samen de stad in.

ZATERDAG

nice memories 43 13

We gingen de vader van mijn vriend opzoeken in Bilthoven. Daar hebben we lekkere poffertjes gegeten en koffie gedronken in de Kwinkelier. ’s Avonds was het mijn beurt om te koken en het werd heel makkelijk: pasta. Op mijn bord mét kaas, tja mijn vriend lust net als mijn moeder geen kaas… ik begrijp daar niets van want ik ben er wel echt dol op. Hierna heb ik op de bank Netflix zitten kijken en youtube video’s en mijn vriend moest werken. Voor mij dus een rustig avondje.

ZONDAG

nice memories 43 14

Vandaag is de vader van mijn vriend echt jarig en op zondag vierden we het met zijn familie in Zeist. We werden verwend met taart en ontzettend veel lekkere hapjes. We zaten heerlijk buiten in de tuin en speelden met de kleinkinderen. Ik heb gepingpongd wat echt wel heel leuk was, want dat had ik al meer dan 10 jaar niet meer gedaan. Een relaxde dag dus ondanks de benauwdheid. Helaas kreeg ik wel enorme pijn in mijn rug (het wil maar niet overgaan 🙁 ).

nice memories 43 16

Restjes dag! Broccoli met kip en mini-krieltjes. En weer tijd voor Netflix!

nice memories 43 15

Annemerel (van Annemerel.com) schrijft vaak over haar Pretty Little Liars verslaving en ik besloot hier ook maar eens naar te gaan kijken. Eerder had ik al een stukje gekeken van aflevering 1. Nu keek ik door tot maar liefst 4 afleveringen en ik vind het wel vermakelijk.

Komende week ga ik dus verder met opruimen en verder heb ik nog geen bijzondere dingen in mijn agenda staan. Als mijn rugpijn minder is, ga ik woensdag golfen. Verder natuurlijk bloggen en dan ga ik donderdag weer naar Utrecht. Jammer genoeg is het weer een stuk minder en zal het best koud aanvoelen… ik duim dat we wel nog een mooie nazomer krijgen. De zomer is mijn favoriete seizoen en ik wil er nog zo lang mogelijk van genieten. Nu het eerder donker wordt, merk ik dat ik al de lange zomeravonden aan het missen ben. De winter vind ik altijd zo lang duren (vooral januari), dus laat het vooral nog maar even warm en zonnig blijven 🙂

Wat zijn jouw plannen?

Fijne nieuwe week en tot snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest