PICTURE TIME!

Het is alweer bijna halverwege april en dus  de hoogste tijd om nog even terug te blikken op de laatste twee weken van maart. De sneeuw smolt eindelijk maar kwam hier en daar in NL eigenwijs als maar kan, gewoon regelmatig terug… Het paasweekend was gelukkig lekker zonnige maar nog wel bere koud. Inmiddels is het iets warmer en konden we al even op het terras zitten. Kijk je met me mee om te zien wat ik allemaal heb uitgespookt?

20130331-080551.jpg 20130331-080518.jpg

1. Heerlijk een film terugkijken op de DVD speler, echt een chill avond. Dit is ‘The Ugly Truth’, een min of meer chicklit film. 2. Naast het spelletje Ruzzle, speel ik af en toe ook Candy Crush… oké wel vaker dan af en toe. Maar ik ben nog niet zo verslaafd dat ik om levens ga vragen via FB. Wel stuur ik verzoeken om verder te raken in het spel zodra je weer een reeks levels hoger beland. Dan heb je likes nodig van 3 FB vrienden om door te mogen spelen en bij het hogere niveau te komen. Gelukkig ben ik niet de enige die houdt van dit spel. Vroeger had ik ook wordfeud. Ik heb naast Ruzzle en Candy Crush ook nog Song Pop. Erg leuk spel, maar kom er gewoon niet meer aan toe. Die iPhone zit al zo’n beetje vastgeplakt aan mijn hand haha, moet niet gekker worden!

Welke spelletjes heb jij op je smartphone?

20130331-080655.jpg 20130331-080720.jpg

Maandag 18 maart startte ik de nieuwe week met een kort rondje hardlopen. Slechts 15 min want ik moest die dag ook naar Amsterdam om me in te schrijven bij een casting bureau (haarmodel en hosting werk).

20130331-080741.jpg 20130331-080804.jpg

De volgende dag weer aan de studie. Even een lunch gepakt in de kantine, lekker een broodje met mozarella en een groente soepje. Aan het einde van de dag was ik redelijk gaar zoals je kunt zien op de foto… Wallen en te weinig water gedronken, even inhalen dus.

20130331-080827.jpg

Jan kwam tegen de avond gezellig langs, we aten lekker een hapje in de kantine en daarna nog lekkere koffie in de stad bij de Coffee Campany. Deze koffie vind ik trouwens lekkerder dan die van Starbucks. Meer diepte qua smaak!

Charlotte en ik

Woensdag weer op naar Amsterdam om Charlotte te interviewen voor jullie over de Lifestyle Bodieboost. Ze signeerde voor mij het boek, 2x want ik geef er binnenkort een exemplaar weg met een winactie!

20130410-212319.jpg20130410-212419.jpg

1. Donderdag weer een dag studeren (en 1 blogje schrijven tijdens m’n lunch break) in Utrecht op de Marnix. 2. Hierna ging ik gezellig uit eten met Doriene bij Grand Café Carré op de Mariaplaats. We namen allebei een ‘sam sam’ voor- en hoofdgerecht. Dan krijg je twee kleinere porties van twee gerechten van de kaart per keer. Super handig voor mij want ik vind kiezen vaak zo lastig. Het voorgerecht kreeg ik carpaccio en gamba’s. Als hoofdgerecht hadden Door en ik hetzelfde: kabeljauw en hertenbiefstuk. Bij het nagerecht waren we weer erg eensgezind en gingen we voor de homemade lemon cheesecake!

Vrijdag pakte ik mijn weekendtas in, want ik ging weer gezellig logeren bij Solange. Haar vriend was een week weg op zakenreis; wij konden dus weer een ouderwets meiden weekendje houden.

20130331-080947.jpg

Solange heeft de collage die ik voor haar 30ste verjaardag maakte prominent op haar kast met fotolijsten staan. Zo leuk om naar te kijken, wat we regelmatig dus ook doen. Onze vakanties en weekenden samen: ontspanning, skiën en vooral veel lol maken samen.

20130331-081002.jpg

Ik had de Beautybox meegenomen naar Sol om snel foto’s te kunnen maken. De week erop plaatste ik een mini review hierover. De lipgloss vind ik erg fijn, ook de eyeliner en nagellak gebruik ik veel.

20130331-081012.jpg 20130410-212450.jpg

Onder het genot van een glaasje Sauvignon Blanc lakten we onze nagels, krulden ik mijn haren en maakte Sol op … en hup de stad in voor een hapje en daarna een dansje.

20130331-081115.jpg

20130410-213416.jpg 20130331-081049.jpg

We gingen lekker eten bij Colette en daarna drankjes drinken & dansen bij van Beinum. Hierna gingen we nog echt los bij een of andere skihut. Beetje een maffe tent maar we konden er heerlijk dansen op leuke top 40 mixjes. Na uitslapen en een brunch weer naar huis … Het was weer een toppert van een weekend.

20130410-212501.jpg 20130331-081219.jpg

Maandag weer terug in het gareel… Maar nog even geen studie want ik ging naar Zoetermeer. De salon AllroundMineral Cosmetics nodigde mij uit voor een kijkje in de salon. Hedda en Mary runnen deze salon samen. Hedda gaf mij een full face make-up met de mineralen producten. Meer hierover volgt in een aparte blogpost. Wil je alvast meer lezen over de producten, dan kun je terecht op hun homepage en webshop. De producten die ik mee kreeg zal ik gaan testen en reviewen! Ik kreeg veel producten mee die multifunctioneel zijn: foundation/concealer, blush/lipstick-gloss, eyeshadow/eyeliner/ wenkbrauwpoeder en twee kwasten.

Dinsdag ging ik langs mijn oude stageschool waar ik meteen eventjes m’n oude groep 5 zag. Zo leuk om die kids weer even te zien en te spreken. Wat worden ze toch snel groot! Over een poosje zitten zij alweer in groep 7.

Ik ging met Nanette (oud collega en vriendin) de stad in om eventjes te shoppen. Natuurlijk gingen we even kijken bij de Sephora aangezien ze eind mei / begin juni weg zullen gaan uit NL. Nu was er de prijzencircus korting, 1 Sephora product vanaf €5 én op de overige niet sale producten 2e product – goedkoopste – 50% korting. Altijd interessant! We kletsten gezellig bij en ze kookte een heerlijke gezonde maaltijd voor ons. Biefstuk en wokgroente, mijn halve bord lag vol met de groente en we skipten de carbs =)

Lieke van Lexmond

Woensdag ging ik naar de perspresentatie van Swisscare voor het product Cellucare. Een  nieuw anti-cellulitis product. Lieke van Lexmond was de host deze middag en we kregen een presentie die lekker beeldend was en veel resultaat beloofd! Verslag over deze middag zal nog volgen uiteraard.

Donderdag was een dag van studeren. Ik maakte het mezelf gemakkelijk door in een Café te zitten in de stad met wifi (Carré waar ik de week ervoor met Dorien laatst at). Lekkere koffie en thee terwijl ik met muziek in mijn oren goed kon werken aan m’n onderzoek. Daarnaast telefoontjes plegen en emails beantwoorden voor mijn blog. Ben druk met iets bezig (twitterde er gisteren al over) …

Vrijdag 3 mei bestaat mijn blog alweer 3 jaar en organiseer hiervoor een Event! Ik lanceer die avond ook nog eens mijn Fleursbeautytips.nl site. De locatie is al bepaald en ik ben bezig met het benaderen van sponsors om de avond extra leuk te maken (een aantal webshops werken al mee). Het enige wat ik er nu al over los laat is het volgende… Het zal gevierd worden in de binnenstad van Utrecht. Ik zal leuke prijzen verloten en het wordt een mooi feestje met lekkere hapjes & drankjes. Wie ik allemaal uitnodig? Familie & vrienden natuurlijk, maar ook jullie. Dûh, mijn leuke lezers! Hou mijn blog & social media daarom vooral in de gaten de komende weken, want ik zal snel meer bekend maken hierover.

Er komen ook nog eens hele leuke winacties online om het ook hier alvast te vieren. Kortom, het is niet alleen op 3 mei feest, maar ook de weken ervoor. Ik wil er met jullie echt een groot feest van maken. Jullie bedanken voor alle reacties, het volgen en alle feedback! Door jullie trouwe bezoekjes kan ik nu mijn blog omzetten naar een eigen domein en het allemaal een stuk professioneler aanpakken =D Dankzij jullie, mijn lieve lezers, stop ik iedere dag veel liefde in het schrijven van nieuwe blogpost of ga ik naar Events en onderhoud ik allerlei taken omtrent mijn blog. Door het bezoeken van pers Events kan ik jullie weer op de hoogte brengen van al het nieuws op het gebied van Beauty & Fashion! Er zijn meer samenwerkingen tot stand gekomen…. en, én … ik stroom echt over van enthousiasme zoals je merkt. Heb énorm veel zin in het Event/feest! Wil zó graag bezoekers ontmoeten, de site lanceren… jullie kennis laten maken met leuke merken….. Oh, ik stop nu echt met kletsen over het feest, want anders verklap ik teveel; draaf weer eens lekker door 😉

Die donderdagavond ging ik met Graciela naar een Zumba les, mijn eerste ooit! Was echt super chill. Een hele fijne les en we konden helemaal los gaan op de swingende muziek, alle remmen los was de opdracht van de instructrice. Hierna lekker couscous gegeten met oa. geitenkaas bij Gras thuis.

20130331-080907.jpg 20130331-081319.jpg

Vrijdag kocht ik voor collega blogger Elly (van Prettyhappy.nl ) wat Urban Decay spullen bij de Sephora en studeerde ik weer eens in de La Place en at ik een lekker broodje als lunch. Het uitzicht vanaf daar op de stad is echt zo mooi! Blijf er maar foto’s van maken en plaatsen op oa. Instragram. Durf te wedden dat het in de zomer met ondergaande zon echt nog 100x mooier zal zijn!

20130331-081333.jpg 20130410-212619.jpg

1. Hier zie je mijn Sephora aankopen! Een kabuki kwast speciaal voor liquid foundation van MUA (Make Up For Ever) en een mooi palette van Too Faced met oogschaduw, een blush, bronzer en highlighter. Super handig voor op reis. 2. Hierna ging ik gezellig bij Lexy en Dean langs. Weer eens goed bijkletsen, heerlijk eten – Lexy maakte roast dinner, wauw wat kan zij lekker koken – en natuurlijk een wijntje erbij.

20130331-081347.jpg 20130331-081400.jpg

Het paasweekend begon en ik ging gezellig langs bij mijn oom en tante. We zochten even de winkels in Laren op en dronken koffie bij een gezellig restaurant. Weer bij hen thuis genoten we van mijn ooms kook kunsten, van hem kan ik zoveel leren!

20130331-182819.jpg 20130331-182804.jpg

Zondag ging ik weer eens tennissen, dit keer samen met mijn ouders. Het ging best aardig. In 2011 begon ik samen met Graciela met tennislessen in Utrecht op de Uithof. Een cursus van 8 weken. In de zomer van 2012 had ik weer 8 weken cursus verspreid over de zomer. Sindsdien heb ik de smaak te pakken. Graciela en ik gaan dit voorjaar opzoek naar een leuke tennisvereniging om het weer echt op te pakken… Na een uurtje tennis hebben we genoten van een lekkere Paaslunch.

Hoe was jullie maand maart verlopen?

xoxo Fleur