PICTURE TIME

We zitten alweer over de helft van de maand april en dus tijd om terug te blikken op mijn tweede week van april. Gezien deze blogs steeds erg lang waren wat betreft de hoeveelheid foto’s en tekst, schrijf ik sinds kort een wekelijkse foto diary. Waar ging ik de afgelopen week heen? Hoe vaak zat ik dit keer te eten in de kantine van de Marnix Academie en welke vrienden heb ik gezien? Kijk maar snel met me mee…

– MAANDAG –

Ik was nog best moe van de vorige dag (BodieBoost Your Confidence Day) maar moest wel weer aan de slag. Deed het wel iets rustiger aan, maar heb wel gewerkt aan mijn studie & blog deze dag. Geen foto’s gemaakt en ook geen nieuwe blogpost online. De Beauty Nieuws blogpost heb ik deze week even overgeslagen. Wil wel dat het in balans blijft wat betreft onderwerpen en frequentie van blogs, dus niet teveel van hetzelfde. Soms lastig als ik tijd of energie te kort kom. De Beauty Nieuws blogpost komt dus niet iedere week online, maar meer om de week.

Door alle voorbereidingen voor mijn Event, is het ook even wat drukker dan normaal. Hopelijk merken jullie hier niet al te veel van… Ik doe er in ieder geval mijn best voor om net zoveel blogs online te plaatsen als normaal, 3-4 per week.

– DINSDAG –

Ik ging dinsdag weer eens naar Amsterdam. Dit keer naar het hoofdkantoor van de V&D voor het Summer Style Event. Kleding, accessoires, Sabon en het nieuwe merk van ICI Paris XL, ‘BE’, werd gepresenteerd. Meer hierover lees je hier in een apart verslag.

20130412-133823.jpg 20130423-134029.jpg

1. Hier zie je alvast hoe mijn haar zat die dag. Ik twitterde dat ik me net een poedel voelde door de heftige krullen! Het was al stukken minder op deze foto, hiervoor was het net een Afro kapsel haha. 2. Ik maak regelmatig even een print screen van mijn reisplanning… soms werkt deze app niet goed van 9292OV en zo kan ik altijd even terug kijken. ‘k Heb een korte termijn geheugen van een mug haha!

20130412-133856.jpg 20130423-134103.jpg

1. MaleviNL (Leontine) leerde ik kennen via twitter. We hebben elkaar deze dag op het Summer Style Event voor het eerst ontmoet. Super leuk om elkaar eindelijk eens in het echt te zien! Dat gaat vast vaker gebeuren dit jaar, niet waar Leontine? 2. Deze foto kreeg ik doorgestuurd van Dimi. Hij zat in Saint Tropez voor een wielerwedstrijd. Bij het zien van de Bobbi Brown shop moest hij uiteraard aan mij denken (ben echt fan van Bobbi!).

– WOENSDAG –

20130412-133848.jpg 20130423-134048.jpg

1. Ik begon deze dag heel vrolijk, deze foto zette ik op Instagram (en automatisch dan ook op twitter). Even een knipoog om de dag goed te beginnen 😉 2. Deze dag heb ik zitten studeren en even een rondje gerend door het bos. Heerlijk want ik raakte helemaal gefrustreerd door de techniek die mij in de steek liet. Er bleek het een en ander mis te zijn met mijn ingeleverde minor onderzoek 🙁 Dat heb ik pas in de avond kunnen oplossen, want internet lag er weer eens uit. Gelukkig liet ik mijn humeur hierdoor niet al te veel beïnvloeden. Muziekje aan en hupsakee, gaan met die banaan… Deze quote, geplaatst door Tim, vond ik wel redelijk toepasselijk voor mijn frustratie. Ipv personen kun je ook een ding of voorval invullen. Hou er eigenlijk helemaal niet van om scheldwoorden gebruiken – in het openbaar dan – maar dit kan misschien net door de beugel? … omdat ik het niet uitspreek haha =P

– DONDERDAG –

20130412-133916.jpg 20130412-133922.jpg

Bij het verlaten van de Marnix Academie vloog deze zwerm vogels over. Wow, dat waren er veel! Ze maakten een herrie! Vind ’t er altijd wel leuk uitzien zoveel vogels bij elkaar.

20130412-133905.jpg 20130415-010930.jpg

Dit was weer een hele (lange) dag in de bieb. Donderdag avond ging ik weer langs bij Salon Laurent op het Janskerkhof. Ze hadden weer een VIP avond net als in december. Ik wilde graag foundation kopen van AVEDA en de conditioner van AVEDA (speciaal voor de gevoelige hoofdhuid). De shampoo kocht ik een paar weken geleden al en daar ben ik erg tevreden over. De foundation zal ik later nog eens moeten kopen, deze was helaas niet op voorraad.

– VRIJDAG –

20130412-133931.jpg 20130415-011210.jpg

Er kwamen weer een aantal nieuwe blogs online! Een nice memories blogje en een tweede review van een van de testpanel ladies, de eerste review van Cindy! Ze schreef over de Arganolie (van Arganwinkel.nl). Hiervan heb ik ook een exemplaar, een product waar ik net als Cindy erg tevreden over ben.

Vrijdagmiddag om 16:00 ging de laptop weer dicht en hield ik lekker weekend. Ik dronk even een paar drankjes bij de Rex in Hilversum, bijgekletst met een oud-klasgenoot.

– ZATERDAG –

20130415-011221.jpg 20130415-011249.jpg

1. Schreef ik eerder al dat ik het spel Candy Crush wel vermakelijk vind… Weet niet of het al een verslaving is, maar ik speel het wel bijna elke dag eventjes. Iedere level is weer moeilijker dan die daarvoor en dat helpt niet om het los te laten. Je wilt gewoon zo graag een level verder komen haha. 2. Weer een leuke quote die voorbij kwam op mijn Instagram, so true this one!

20130414-130721.jpg 20130415-011242.jpg

1. Lekker ontbijtje op de zaterdagochtend: meestal standaard banaan, kiwi, muesli en yoghurt. 2. Dit is een voorbeeld van mijn playlist. Ik heb er meerdere op mijn iPhone. Zo heb ik een ‘Van alles’ waar echt al mijn nummers in staan. Eentje die ‘Chill’ heet waar wat meer rustige liedjes in staan zoals Marco Borsato, Guus Meeuwis en Adele. De playlist ‘Relax’ met echt hele milde liedjes, voornamelijk John Mayer maar ook Marco Borsato (zoals je kunt zien op de foto). En ‘Swingûh’ met alle upbeat nummers, zoals Lady Gaga, Lily Allen en wat losse nummers zoals van De Kraaien met ‘Je bent lekker’ en Nielsen met ‘Beauty & de Brains. Alle nummers heb ik gekocht via iTunes of van de gekochte CD’s die ik al langer in huis heb. Ben van mening dat je hoort te betalen voor muziek en films. Hoe moeten de artiesten anders aan hun salaris komen?! Wij krijgen ook betaald voor ons werk, niet waar. Als we allemaal netjes betalen, blijft het ook betaalbaar, zo denk ik er in ieder geval over….

– ZONDAG –

20130415-011236.jpg 20130415-011300.jpg

1. Naar aanleiding van de #BBYCD schreef ik weer eens in mijn Gratitude Journal. Meteen inspiratie voor een blogje, deze kwam zondag online. 2. Het was lekker weer deze dag en dus even in de tuin mijn lunch opgegeten. Ik had nog mijn naamkaartje aan de water Bubble gelaten die ik kreeg op de #BBYCD!

Zondagavond ging ik een hapje eten in de stad met Dimi. Ik vergat helemaal foto’s te maken. Dat gebeurt sowieso wel vaker, soms vergeet ik het gewoon een dagje. Doordat ik een instagram account heb, komt dat wel steeds minder vaak voor! Werkt best een tikkie verslavend. Soms word ik raar aangekeken door een studiegenoot of vriendin, ‘euh, maak je een foto van je eten?’. Haha, ja dus! Ik hou van foodpics en hopelijk mijn volgers ook =D

Dat was het weer voor deze tweede week van april. Hopelijk vonden jullie het een leuk verslag! Het verslag van week 3 komt aan einde van deze week online! xoxo Fleur