Weer een nieuw fotoverslag!

Het werd weer eens tijd voor een leuk foto verslagje. Ik heb nog zoveel foto’s om met jullie te delen van afgelopen zomer. Dit keer weer een terugblik maar ook een paar recente foto’s. Bereid je maar voor op een serieuze overload aan foto’s. Kijk je mee? Veel lees/kijk plezier =)

Juli 2011

Begin juli waren Cathelijne, Jan en ik naar de Parade gegaan. Tweede jaar op rij. We gingen naar de voorstelling van Ali B en terwijl Cat en Jan nog naar een soort goochelshow gingen, heb ik in het zonnetje genoten van een lekker witbiertje. Daarna hebben we heerlijk nagekletst op het terras op de Mariaplaats bij Carré. We maakten een hele fotoreeks met Jans iPhone 4 camera, kijk maar mee:


Check die nagellak, blauwe outfit en dan een lekker donkerrode kleur nagellak erbij. I like!

Wat was het een heerlijke middag/avond, echt genoten. Gezellig samen gegeten, gedronken en gelachen!

Afgelopen zomer werd ik alweer 30, The Big 30! Dat heb ik natuurlijk gevierd. Met familie en vrienden hebben we lekker in de tuin genoten van lekkers, elkaars gezelschap en muziek. Ik ben enorm verwend, ontzettend veel leuke en lieve cadeaus gekregen. Daarnaast had ik veel hulp met de voorbereidingen. Vriendinnen  Cathelijne en Lexy en mijn moeder hebben geholpen met het eten klaarmaken. Cathelijne heeft de prachtige cupcakes gemaakt, Lexy de zalige scones, muffins én een heerlijke chillie als avondeten. En mama heeft een heerlijk gerecht met kippendijtjes gemaakt met een zalige saus. Ze bracht ook taart mee. Er stond een hightea geserveerd ’s middags binnen, een tafel vol met lekkere dingen. Later in de middag konden we buiten zitten want het was eindelijk warmer en meer zomers buiten. ’s Avonds bordjes op schoot buiten en daarna de restjes van de hightea als toetje. Het was een super verjaardag! Kijk maar mee naar een paar kiekjes:

Leuke slingers van stof die ik bij de Xenos had gekocht, heel handig om vaker te gaan gebruiken. Zijn ze niet cute?

Dat ziet er lekker uit hè! Goed gedaan Cathelijne en Lexy! Ze waren heerlijk. En mijn zus heeft deze mooie foto’s gemaakt (en lekkere cocktails later op de avond verzorgd) =) Thanx nog voor alle hulp lieve dames!

Met Solange op de foto, ik trek graag gekke bekken zoals je merkt =P

Hier met mijn zus Merel en Solange. Gezellig stelletje hè.

Augustus 2011
In augustus vierden we Cathelijne haar verjaardag bij mijn buren, 23 jaar is ze geworden.

 Euh, kiekeboe?

Ze kreeg oa. een mooie sjaal cadeau, even gek doen natuurlijk.


Ik had van te voren even snel Cathelijnes make-up bijgewerkt voordat we gingen eten. Ogen, poedertje, blush en mond stiften en meer niet want anders werd het eten koud =).

Hier met buurman Dean geinen.

Cat is nogal Facebook verslaafd. Ach, op je verjaardag mag je doen waar je zin in hebt =) Ze had echt mega veel felicitaties, ik ging ze voorlezen en was daar echt wel meer dan 10 minuten mee bezig!

Misschien had je het artikel al gelezen over de dag dat ik in Amsterdam was en mij liet opmaken door een Estée Lauder make-up artist… zo niet, dan hier een paar van die foto’s. Wil je ze allemaal zien? Klik dan hier voor het Estée Lauder artikel.

Heerlijk ongemakkelijk, poseren kan ik nu eenmaal niet.

Een vriendin van Lexy was deze zomer ook 30 geworden en samen gingen we naar haar feest. Ik maakte Lexy op en gaf haar een Rock Chick look. Hier een kleine sneak peak, een artikel hierover komt binnenkort online. Mezelf had ik vrij rustig opgemaakt, blauw lijntje (passend bij m’n outfit) en verder basic. Wanneer ik lach, zie je nooit zo goed hoe mijn ogen zijn opgemaakt (bewegend ooglid nooit zichtbaar). Heb een beetje Aziatische vorm van ogen (amandelvormig) en dan krijg je dat. Kijk maar:

Hier komt dan de laatste foto van mijn zomervakantie. Cathelijne weer eens aan het opmaken. Het was al donker aan het worden. Ik zal waarschijnlijk nog de foto’s gebruiken voor een artikel. Het was niet mijn beste werk (ogen hadden de nadruk én haar mond, dat is meestal niet zo mooi) maar dat is dan juist wel weer interessant om over te schrijven (how nót to do the make-up.. haha). Sowieso is het nooit een goed idee om in schemer/’t donker jezelf of een ander op te maken!

Zie je die geweldige visagiebelt? Die heb ik gekregen voor mijn verjaardag van Lexy, zó blij mee! Ik gebruik ‘m heel veel, soms om aan te trekken of soms om mijn kwasten daarmee te vervoeren en dan doe ik ter plekke de kwasten in een glas of bakje. Gaat toch net iets sneller. Heb bijna nooit een hoge stoel voor de persoon die ik opmaak en dan is een belt niet zo fijn wanneer je allebei op dezelfde hoogte zit.

Voor mijn verjaardag had ik een bijdrage gevraagd voor een spiegelreflex camera. Deze kon ik daarna al snel kopen, want er was een super deal op dat moment bij de Dixons voor de CANON D1100. Voor €25,- extra kreeg ik een fotografie workshop bij de fotovakschool in Amsterdam (twv. 150,-). In september was de workshop. Hier alvast een voorproefje van wat ik heb geoefend. Ik zal er nog een artikel over schrijven, dus uitleg daarover komt nog. We moesten oefenen op bewegende fietsers en ook op scherpe voorgrond en wazige achtergrond:

Hier een foto van een groot deel van mijn (nieuwe)make-up verzameling. Dit is dus wat nog allemaal bij mijn huidige verzameling erbij zal komen, oeps, wat heb ik veel make-up, slik! Ik moet nog van bijna al deze make-upjes productfoto’s maken, swatches en looks. Genoeg te doen dus voor mijn blog!

Op 5 oktober, de dag na dierendag, was het de dag van de leerkracht. Een leerling van groep 5 (op de di en wo geef ik daar les) gaf mij heel lief een mooi verpakt cadeautje, lekkere chocolaatjes! Lief hè! Zo schattig dat lintje en hartje =D En leuk die koe, haha!

Oktober is de maand dat er extra aandacht wordt besteed aan borstkanker. Pink Ribbon werkt nu nóg harder om alle mensen de juiste informatie te geven over deze ziekte en natuurlijk ook om donateuren te werven. Ik heb dit jaar de goodiebag gekocht van Pink Ribbon, waarvan 100% van de opbrengst naar Pink Ribbon gaat. Bedrijven schenken producten en de gehele opbrengst gaat naar het goede doel. Voor mij een super mooi volle goodiedoos en voor Pink Ribbon een donatie. Ik koop ook elk jaar het Pink Ribbon armbandje. En zo zijn er nog veel meer manieren om voor jezelf iets leuks te kopen én toch te doneren. Kijk hier wat je nog meer voor leuks kunt kopen van Pink Ribbon. Ook zijn er veel bedrijven/webshops die vanaf 18 oktober t/m 11 november 1/8 ste doneren van bepaalde verkochte artikelen. Zo ook MOSHje, zij hebben twee artikelen waarvan 1/8ste van de opbrengst wordt geschonken aan Pink Ribbon. Een goede actie!


Deze goodiebag (doos) heeft een waarde van maar liefst €700,- Net normaal gewoon! Ik zal een artikel besteden aan oa. de inhoud van deze goodiebag. Jullie zijn vast wel benieuwd wat er allemaal in zat.

Op 14 oktober trouwde mijn collega Nanette. Ik heb haar bruidsmake-up gedaan! Daarvoor ben ik wel eerst 2x langs geweest voor een testmake-up. Het is de eerste keer dat ik een bruid heb mogen opmaken, dus dat moest ik wel oefenen (op snelheid) en zeker weten dat ze over alles tevreden is. Het was helemaal goed gegaan. Hier zie je alvast hoe ik haar ogen heb opgemaakt (test make-up foto). Meer foto’s van de testmake-up én van de dag zelf zullen snel volgen!

Nou dat waren alle foto’s dan. Het zijn er ontzettend veel geworden! Oeps! Vonden jullie de hoeveelheid foto’s teveel of was het precies goed? Laat me alsjeblieft weten wat je vindt in de reacties. Alvast bedankt voor de feedback!

Hopelijk vonden jullie het leuk om mee te kijken naar mijn privéleven.

Jullie weten nu ook meteen wat voor een artikels er zitten aan te komen oa. wat betreft visagie.

xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: