Ook zo’n fan van Triwa watches?

Als je een ouder blogpost hebt gelezen over de Triwa watches, dan weet je al dat ik een groot fan ben van deze horloges. Het zijn hele hippe en unieke horloges. Tja, uniek…. het jammere is dat een heleboel merken de Triwa horloges zijn gaan na-apen. Sommige met silliconen bandjes en andere met de plastic schakels zoals de Triwa horloges hebben. Zelfs de HEMA heeft horloges die lijken op de Triwa’s.

Zullen we nu maar eens kijken wat voor een mooie nieuwe horloges Triwa nu weer heeft ontworpen voor ons? Klik op ´lees verder´ en wie weet word je verliefd op eentje en kun je je niet weerhouden om iets te bestellen 😉

Mooi zomerse kleurtjes! Pasteltinten zijn helemaal hot op het moment. Dat kun je ook terug zien bij de nieuwe collecties van de nagellakken, bijv. van Catrice (veel nude en pasteltinten).

Ook hebben ze twee disigner watches ontworpen:

De link naar hun site. Je kunt ze online bestellen en er zijn enkele winkels die ze verkopen, zoals oa. de Bijenkorf. Ik weet alleen niet of zij de nieuwste collectie al binnen hebben. Daar kom je gauw genoeg achter door online te kijken of de Bijenkorf zelf te bezoeken.

‘Wat vinden jullie van deze nieuwe watches van Triwa?’

Leuk, hip of mooi? Of is het totaal niet jouw smaak? Zoja, wat is dan wel jouw smaak?