Afgelopen week kreeg ik een mailtje van de PR dame van John Beerens. Ik ontving een oproep per mail, of ik geïnteresseerd was om Johnbeerens.com Lover te worden. Ik was meteen heel erg enthousiast en stuurde mijn motivatie op. Een paar dagen later werd ik blij verrast door een reply, met het goede nieuws dat ik mij vanaf nu Johnbeerens.com Lover mag noemen.! Yeah! Wat houdt dit nu precies in? Nou, ik zal jullie voortaan op de hoogte brengen van alle nieuwtjes rondom Johnbeerens.com en méér….

Vanaf nu kunnen jullie dus reviews verwachten over producten uit John Beerens zijn beautywebshop. Daarnaast zal ik jullie helemaal up to date houden van alle nieuwtjes rondom John Beerens. Ik zal naar de Events gaan John Beerens en daar zal ik veel foto’s maken, eventueel filmen, interviews afnemen en zoveel mogelijk kennis vergaren. Deze kennis geef ik dan weer door aan jullie dmv een leuke blogpost uiteraard. Op die Events zal ik een VIP zijn, woehoe! Dat zal waarschijnlijk inhouden dat ik meer privileges heb dan de andere beauty bloggers die geen Johnbeerens.com Lover zijn. Allemaal mooie ontwikkelingen dus die er toe bijdragen dat ik een betere beauty blogger word die jullie steeds beter op de hoogte kan brengen van al dat moois in de beauty wereld =)

Binnenkort ontvang ik een mooi verrassingspakket en dan zal ik snel foto’s maken en aan het testen slaan voor jullie. Ik ben al een beetje bekend met de mooie merken die ze verkopen in de webshop, dus ik ben wel trots op de benaming Johnbeerens.com Lover =D  Maar vooral ook heel blij dat ik nu dan eindelijk deze mooie en luxe producten kan gaan testen. Je hebt misschien het logo al gezien in mijn rechter menubalk. Ik sta echt te springen om te bloggen over alle fijne producten en hopelijk vinden jullie het ook erg leuk om erover te lezen en er kennis mee te gaan maken. Zo, hoe vaak heb ik nu Johnbeerens.com geschreven haha =P

Wat zijn jullie favorieten haar producten?

Kennen jullie de beauty webshop al van John Beerens?

xoxo Fleur