SHOPPEN SHOPPEN SHOPPEN

Afgelopen donderdag is de Prijzen Circus weer los gebarsten bij de V&D. Dé kans om bij de V&D leuke items te halen voor een iets zachter prijsje dan normaal. Ik heb eens online bekeken wat er allemaal zoal is (mag zelf niet shoppen) en heb wat leuke dingetjes geselecteerd.

Kijk maar mee wat mij wel leuke kleding / accessoires / beautyspullen lijken….

De folder heb ik ook bekeken en daar staat het volgende in: Sephora make-up 3 producten voor €10,-. In september heb ik een blogpost geschreven over het Prijzen Circus waarin ik vertel welke Sephora producten ik erg prettig vind. De Petrol schoudertas lijkt erg op de Cowboy bags die nu erg in zijn (ik heb daar een van). Niet alle maten zijn nog verkrijgbaar, kijk op de V&D site (of de folder) welke nog over zijn, of ga er langs.

De pilotenbril is lekker goedkoop, handig als je de merk brillen niet kunt (of wilt) kopen. De pilotenbril kan altijd en blijft ieder jaar in de mode omdat het zo heerlijk klassiek is. Ik heb onlangs een Ray Ban kunnen aanschaffen dankzij shoptegoed dat ik in november heb gewonnen (lucky me). Daar komt nog een blogpost over.

SOHO pilotenbril €7,-

SOHO horloge €19,-

LIV Chino broek €25,-

Mango skinny jeans €23,95

Jane Norman Top €8,40

LIV Jas Trench coat €39,-

Jane Norman Jurk ipv €63,- nu €50,40

After Eden bh €20,-

Petrol Schoudertas leer €79,-

De producten die ik de V&D in Utrecht (Hoog Catherijne) zag liggen in de bakken: foundation, primers, nagellak, mascara, poeders en lipgloss.

De LANCASTER zonnebrand producten zijn erg fijn. Ik heb vorig jaar de aftersun gebruikt en dit jaar met de wintersport en sinds afgelopen week (wat een zalig weer) de factor 15. Erg prettig! De zonnebrand voor het gezicht voelt niet vettig aan nadat het is ingetrokken (en dat is snel). Ik zal hier nog een review over schrijven wanneer ik het wat langer heb gebruikt.

Mocht je gaan shoppen: heel veel plezier!

En als je al iets gescoord hebt, dan vind ik het leuk om te weten wat!

xoxo Fleur