Bidutchy zonnebrillen

PRIMEUR BIDUTCHY

Vandaag heb ik een leuk nieuwtje. De webshop Zonnebrillen.com heeft een samenwerking met een nieuw Nederlands zonnebrillen merk: Bidutchy! Hippe brillen waar je zeker niet ongemerkt mee over straat loopt en op vakantie zeker mee opvalt. En vandaag voor jullie deze primeur! Ze zijn zeker niet geschikt voor een grijze muis, maar absoluut wél geschikt voor iemand met een beetje lef. Lees vooral verder als je nieuwsgierig bent welke bril ik mag weggeven van dit nieuwe hippe merk Bidutchy …

Ik mag de Bidutchy Panama Peanut Brown cadeau geven aan een van mijn lieve lezers! Hoe gaaf is dat! Er zijn ontzettend veel leuke kleuren in hun assortiment en deze vond ik toch wel een van de leukste. Wel redelijk veilig door de kleur, maar zeker wel een musthave.

Alle zonnebrillen kun je bestellen met een extra lens. Zo kun je af en toe eens wisselen van uiterlijk en een grappige touch geven aan de bril. Ik koos voor Flush Orange als extra lens. Met een knipoog richting 30 April. Ook al zal er geen Koninginnedag gevierd worden dit jaar zoals we gewend zijn, er zal ongetwijfeld een Oranje feest gehouden worden rondom de kroning van prins Willem-Alexander. We krijgen gewoon een koning dit jaar! Met deze Panama Peanut Brown met de Flush Orange lenzen maak jij zeker weten de blitzzz =)

bidutchy panama peanut brownbidutchy panama peanut brown flush-orange

Wil jij niet de uitkomst afwachten van de winactie en meteen zo’n bril kopen? De brillen kosten op dit moment €34 (normaal €43). En wanneer je iets besteld uit de webshop van Zonnebrillen.com voor 17:30, heb je de bril de volgende dag al in huis! Je kunt kiezen uit twee modellen, de Montana of de Panama.

De Montana lijkt erg op het model Wayfair (Ray Ban) en de Panama heeft overeenkomsten met het model Aviator (ook populair van het merk Ray Ban). Beide modellen zijn nog steeds erg geliefd en zie je overal wel opduiken op de Hollandse (maark ook in het buitenland) snoetjes zodra de zon schijnt.

De kleuren waaruit je kunt kiezen:

Rebel Black – zwart
Flush Orange – knal oranje
Ocean Blue – donker blauw
Vintage Blue – licht blauw
Peanut Brown – zacht bruin
Part Pink – zacht roze
Marigold Yellow – zacht geel
Bush Green – donker groen
Lipstick Red – een diepe donkere rood
Iceberg White – wit

Super leuk al die originele namen voor alle kleuren! Hieronder zie je aantal van deze zonnebrillen. Wil je ze allemaal bekijken, klik dan zeker op deze link van BiDuctchy.

bidutchy montana party-pink bidutchy montana iceberg-white

bidutchy montana lipstick-red bidutchy panama vintage-blue

bidutchy panama bush green bidutchy panama flush orange

bidutchy panama marigold-yellow bidutchy montana peanut brown

Natuurlijk heb ik nog wat meer achtergrond informatie over het merk en deze specifieke brillen:

“De Bidutchy Panama is het nieuwste model van het jonge Hollandse merk Bidutchy. De vorm komt voort uit brillen die we vinden in onder meer de autoracerij.

Dat betekent dat de lenzen lekker groot zijn en de bril een stoer uiterlijk heeft. Het gele montuur is rubberized, wat betekent dat het de stevigheid heeft die je gewend bent, maar een mooie matte afwerking heeft door een klein rubber laagje. De stevige scharnieren en de mooie afwerking geven de uitstekende kwaliteit van de bril aan.

De Bidutchy Montana is een van de twee modellen van het nieuwe stoere Hollandse merk Bidutchy. In de vorm herken je natuurlijk het beroemde Wayfarer-model. Dat betekent dat de bril goed staat bij zowel mannen als vrouwen en het montuur een goed zittende pasvorm heeft.

Een uniek kenmerk van deze bril is dat de lenzen verwisselbaar zijn. Er zijn lenzen metbidutchy montana ocean blue 11 verschillende randkleuren en verschillende lenstypes die een ontzettend verfrissend uiterlijk aan de bril geven. Bij je eerste bril mag je direct ook een extra set lenzen uitkiezen. De lenzen zijn van een hoogwaardig buigbaar plastic en uiteraard bieden ze 100% bescherming tegen alle schadelijke UVA, UVB en UVC straling. Daarnaast zijn alle lenzen gepolariseerd wat alle irritante schitteringen wegneemt. Kortom de Bidutchy Panama is een hele veelzijdige en nieuwe Hollandse bril!

Let op: Je krijgt standaard de lenzen in de kleur van het montuur meegeleverd, daarnaast mag je zelf nog een mooie kleur uitzoeken!

glazen-banner-montana_1

Alle Bidutchy brillen worden geleverd met een hoogwaardig poetszakje. Hier kun je je bril in bewaren en mee schoonmaken. De microvezels in het zakje zijn speciaal ontwikkeld voor deze lenzen en wij adviseren dan ook je zonnebril alleen met dit zakje te reinigen. Alle Bidutchy brillen hebben een jaar fabrieksgarantie.”

Twee jaar geleden zag ik steeds vaker gekleurde monturen opduiken in de stad en op het strand. Meestal waren dit witte monturen of rode. Alleen met thema feesten spotte ik andere kleuren en vormen. Waar Bidutchy nu mee op de markt komt, kun je dus zeker weten hip en fashionable noemen. Een witte zonnebril heb ik sinds vorig jaar zomer in mijn bezit, alleen heb ik ‘m nog nooit gedragen (werd opgestuurd via een Facebook actie).

Ik ben trouwens erg benieuwd hoe dit jaar ons jaarlijkse Oranje feest gevierd gaat worden. Twee jaar achter elkaar stond ik met mijn buren/vrienden op de vrijmarkt uitgedost in het oranje met vriendinnen achter onze tafels/kraam. Spullen verkopen voor een prikkie. Daarna gezamelijk kroegjes opzoeken en dansen. Dit de volgende dag nog dunnetjes over doen… Hopelijk zal het dit jaar niet enorm anders worden en kunnen we met z’n allen er een mooi feest van maken… Weet jij meer over hoe het dit jaar vorm zal krijgen? Hoe zit het met de stad die de koningin met de koninklijke familie op bezoek had verwacht. Komen die volgende jaar aan de beurt voor Koningsdag? Ik ben benieuwd! Ik heb in ieder geval genoeg oranje kleding en accessoires in huis om er hoe dan ook feestelijk bij te lopen.

Wat moet je doen om kans te maken op de Bidutchy Panama Peanut Brown met oranje lenzen? 

Voorwaarden:

  1. Je laat een reactie achter: vult je voornaam in en geeft een geldig emailadres op in de daarvoor bestemde vakjes (anders kan ik je niet mailen mocht jij winnen).
  2. Je woont in Nederland en geeft je op vóór vrijdag 15 maart 23:59.

Dat is alles! Ik zal op zaterdag 16 maart via de mail contact opnemen met de winnaar. Op mijn site of social media maak ik dus niets bekend. Hou je ongewenste box dus in de gaten die dag voor de zekerheid. Mocht de gelukkige nu niet reageren binnen 4 dagen of een ongeldig mailadres hebben, dan ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen. Iedereen maakt even veel kans trouwens. Ik verloot de prijs door alle deelnemende namen in de fruitmachine te stoppen! En de computer kiest dus de winnaar.

N.B Het exemplaar waar je kans op maakt is de Bidutchy Panama Peanut Brown die je hieronder ziet. Ik herhaal dit even omdat er anders onduidelijkheid over bestaat. Het is dus niet zo dat je zelf een kleur kunt uitkiezen.

bidutchy panama peanut brownbidutchy panama peanut brown flush-orange

Grijp deze kans dus 😉 Veel succes!

Natuurlijk vind ik het leuk als je mij volgt op een van de volgende social media kanalen (is dus zeker niet verplicht hè).

Bloglovin’ – Facebook – Twitter – Pintarest – Instagram (fleursbeautytips)

Helemaal tof als je ook Zonnebrillen.com volgt via Twitter en/of Facebook. Zij maken tenslotte dit soort leuke winacties mogelijk! Als je hen volgt trouwens, mis je ook niets van de nieuwtjes rondom de merken die zij allemaal verkopen (oa. Armani, Ray Ban, Sinner, D&G en Ralph Lauren). En mocht je bijvoorbeeld niet winnen, dan kun je altijd nog een kansje wagen via een winactie op hun twitter en/of Facebook!

Ik wil komende zomer ook wel zo’n hippe bril, daarom zit ik al na te denken over welke ik voor mezelf zou kiezen.

Welke zou jij bij mij vinden passen?

Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend toe! Geniet ervan en tot snel weer. xoxo Fleur