NO SMELL PLEASE!

Het is zo belangrijk om een goed werkende deodorant te hebben, vooral in de zomer. Mijn eisen zijn altijd dat de deodorant mijn oksels droog moet houden, geen aanwezige geur mag hebben en het liefst geen witte strepen achterlaat op mijn kleding. Ik gebruik nu al ruim een half jaar deze deodorant van Deoleen. Tijd dus voor een review…

VERPAKKING

Deoleen deodorant 1Deoleen deodorant 3Deoleen deodorant 1_1Deoleen deodorant 2_1

Een half jaar geleden ongeveer heeft Deoleen de verpakking veranderd. Een grote verbetering! Het ziet er strak en fris uit nu. De kleur vind ik mooi en geeft ook meteen het idee dat de deodorant je een fris gevoel gaat geven.

BELOFTE

Dit is een anti-transpirant, wat inhoud dat het echt een deodorant is die zweten zal tegengaan. Normale deodorants werken vaak met parfum en maskeren alleen maar. Een anti-transpirant zorgt er echt voor dat je langdurig fris zult blijven. Deze deo belooft overmatig transpiratie en transpiratiegeur te voorkomen (werkt 24 uur), bevat geen parabenen, alcohol en parfum. Het is dus geschikt voor de meest gevoelige huidjes (hypoallergeen). Verder bevat het ook geen kleurstoffen of conserveringsmiddel. Een groot pluspunt. Dat betekent namelijk dat ik de deodorant ook na het ontharen kan gebruiken zonder last te krijgen van irritatie. Verder belooft de deodorant ook dat het geen witte strepen zal geven. Of deze beloftes waar worden gemerkt lees je zo…

INGREDIËNTEN

Deoleen deodorant 4

Zoals ik net al schreef, bevat de deo geen alcohol, parabenen, kleurstoffen, conserveringsmiddel of parfum. Perfect!

CONCLUSIE

Deoleen deodorant 5

Mijn ervaring is heel erg positief. Ik blijf de hele dag droog onder mijn oksels, zelfs op snikhete dagen in de zomermaanden. In de ochtend ruik ik nog steeds geen zweetlucht onder mijn oksels! De deodorant is geurloos wat ik ontzettend fijn vind. Na het epileren kan ik de deodorant gerust direct opbrengen, want het geeft geen enkele irritatie. Het verzacht mijn huid zelfs, super! Helaas geeft ‘ie wel af op mijn kleding, die belofte heeft het dus niet waargemaakt. Wanneer ik me aankleed houd ik hier gewoon rekening mee zodat het gewoon goed gaat. Op witte kleding krijg ik geen gele vlekken onder de oksels wat in het verleden nog wel eens voorkwam na een poos. Ook een groot pluspunt dus. Ik kan deze deodorant echt heel erg aanraden als je een fijne zoekt die niet irriteert en de hele dag goed z’n werk doet. Mijn vriend gebruikt deze deodorant ook en heeft wel af en toe natte plekken onder zijn oksels op hele warme zomerdagen. Maar hij ruikt aan het einde van de dag nog steeds fris.

Naast de witte strepen is er wel nog één minpuntje op te noemen. Wanneer de stick opraakt en je nog een stukje over hebt, breekt ‘ie gemakkelijk af. Dat is wel vervelend omdat ik graag het product helemaal op wil maken. Het gebeurt niet met iedere stick heb ik gemerkt, maar is nu bij 2 stuks voor gekomen.

Deoleen deodorant is te koop bij de drogist (ook in allerlei andere varianten zoals spray, satinspray, crème en roller) en kost ongeveer €7,95. Dit product bevat 60ml en gaat ruim 3 maanden mee.

Wat is jouw favoriete deo?

Tot snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

%d bloggers liken dit: