WIN WIN WIN

Sinds een jaar of twee hebben mijn vriend en ik samen een Samsung tablet. Hier zijn we enorm blij mee! Het is stukken sneller dan een laptop opstarten. We kochten er een hoesje bij in de stad, maar deze is inmiddels versleten bij de sluiting, hoogste tijd dus voor een nieuwe! We zochten een mooie uit op de site van Telefoonhoesjestore.nl, lees vooral verder voor mijn review en voor een leuke winactie.

Op de tablet kijk ik vooral naar Youtube filmpjes. Ik ben een ochtend mens en word dan graag wakker met nieuwe filmpjes van youtubers waarop ik ben geabonneerd. Mijn vriend gebruikt de tablet het meest van ons twee. Hij surft op internet, speelt er spelletjes op en checkt zijn social media er dagelijks op. Wij vinden het belangrijk dat de tablet goed beschermd wordt door een hoesje dat er ook nog eens mooi uit ziet. We hebben een Samsung tablet E9.6 en dan is de keuze wel beperkt, maar gelukkig vinden we allebei al snel de hoes op onderstaande foto’s het mooist. Het is een hoes gemaakt van denim stof met imitatieleer voor de sluiting en het logo. De sluiting werkt met een magneet. Ook de binnenkant is van imitatieleer en heeft plek voor pasjes, paperassen en een foto. Er zijn handige uitsparingen gemaakt voor de koptelefoon, oplader en knoppen. Het materiaal voelt heel erg prettig en compact aan.

We hebben de hoes nu al ruim twee maanden en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. De levering was bovendien erg vlot. Het viel mij trouwens op dat de webshop een erg goede naam heeft bij rondvragen.

Op onderstaande foto’s laat ik je alle details zien:

De website biedt enorm veel keuze aan mooie telefoonhoesjes en tablethoesjes. Vanwege deze winactie heb ik even ter inspiratie voor jullie een kijkje genomen bij verschillende soorten hoesjes. Zoals dit Huawei P10 hoesje:

Wat dacht je van dit leuke Samsung Galaxy S9 hoesje:

Er is ook veel keuze voor portemonnee, bookcase en soft & hardcase hoesjes!

En natuurlijk voor de liefhebbers van Apple, kijk eens naar dit iPhone 8 hoesje:

Wil jij een mooie hoes winnen voor je telefoon of tablet? Doe dan mee met de winactie en maak kans op €20 shoptegoed om zelf iets leuks uit te zoeken. Doe het volgende voor 15 juli 2018 23:59 om kans te maken:

  • Volg Fleur’s Beautytips en Telefoonhoesjestore.nl op Facebook en like & share de winactie.
  • Laat in een reactie hieronder weten dat je graag mee doet en bovenstaande hebt gedaan. Vul je emailadres in het betreffende vakje in zodat ik jou kan bereiken als je wint. De winnaar krijgt van mij een persoonlijk bericht via de mail na sluiting van de winactie.

Heel veel succes allemaal!

Tot snel weer, xoxo Fleur