Energy Mask THERME

Vandaag heb ik weer een nieuwe review voor jullie. Vorig jaar kocht ik een mooie grote roze toilettas bij de Etos. Deze toilettas zat vol met allemaal producten van Therme, zo ook dit masker.

Lees verder voor mijn review!

Laat ik beginnen met wat informatie over Therme.

De laboratoria van THERME® Skincare combineren de wereldwijde filosofieën en inspiratie van de natuur met de voortschrijdende wetenschappelijke inzichten met als resultaat steeds populaire, innovatieve producten. Producten die heerlijk ruiken, zacht voelen en die je laten genieten.

Met THERME® Skincare kan iedereen kuren in eigen badkamer. De innovatieve producten maken het mogelijk om in korte tijd jezelf en je huid optimaal te verwennen en te verzorgen. THERME® maakt gebruik van de meest milde en zachte grondstoffen en is daarom ook geschikt voor de gevoelige huid. Ontdek de wereld van THERME® Skincare, een wereld van verwennen en verzorgen.

Op de homepage van THERME kun je kijken voor nog meer informatie.

Wat zegt THERME?
“Een avondje uit of een belangrijke afspraak maar geen tijd voor een uitgebreide schoonheidsbehandeling en wel de behoefte om er snel weer stralend uit te zien? Met het THERME 3 minutes mask worden vermoeide trekken van het gezicht direct vervaagd en de huidstructuur verfijnd. De intensieve werking van exclusieve hoogwaardige planten en Zeealgen-extracten realiseert een snelle oppepper voor een gladdere, strakkere en zachte huid. Voor een optimale werking van het masker adviseren we de huid eerst te reinigen met de milde THERME Soft Face Peeling.”

Op de tube geeft Therme meer van dezelfde informatie over de werking van het product:

Het product bevat geen parabenen, allergenen en minerale oliën. Het bevat > 85% natuurlijke ingrediënten.

Sinds twee weken gebruik ik het twee tot drie maal per week. Het staat in mijn douche, daardoor vergeet ik het niet te gebruiken. Heel handig. Ik begin met het reinigen van mijn gezicht, smeer het masker op en ga dan mezef wassen zoals altijd. En na ongeveer 3 minuten haal ik het eraf en ben ik klaar met douchen. Heel efficiënt deze wijze, want geen gehannes met afspoelen boven de wastafel enzo. Ik hou niet zo van dat geklieder.
En dan nu het belangrijkste: resultaat?
Ja, ik kan merken dat mijn huid een oppepper krijgt door het masker. De laatste tijd ben ik behoorlijk te buiten gegaan met lekker eten door verjaardagen, feestjes etc. Daarom kon mijn huid absoluut een masker gebruiken. Veels te vaak vergeet ik ze te gebruiken en daarom heb ik mijn maskers nu in de douche gelegd.

Mijn huid ziet er absoluut frisser uit. De huid wordt er inderdaad gladder van. Ik heb soms last van droogtelijntjes rond mijn ogen, dat zag ik twee weken geleden regelmatig terug in de spiegel. Als ik nu kritisch kijk in de spiegel zijn die droogtelijntjes verdwenen. Ik heb mijn huidverzorging de afgelopen tijd, buiten het gebruik van dit masker, niet veranderd. Ik kan daarom concluderen dat het masker zijn werking waarmaakt. Mijn huid is ook zachter op mijn gezicht en decolleté, die heb ik namelijk ook geprobeerd mee te pakken onder de douche (wat niet gemakkelijk is, maar de douchekop lager plaatsen helpt weet ik nu). Op mijn voorhoofd en slapen had ik de laatste tijd weer talgbultjes, deze zijn aanzienlijk verminderd. Een geslaagde test dus! Of ik het product nog een keer zou kopen? Ik denk het wel. Het product is nog niet op, ik heb het nu zo’n 6 keer gebruikt. Als het op is en ik zie dat het nog steeds zo goed zijn werk doet, dan ga ik het serieus overwegen opnieuw aan te schaffen.

Inhoud: 50ml
Adviesprijs: € 8,95
Doelgroep: Alle huidtype
Waar te koop: onder andere bij de Etos en de DA. Via deze link, kun je zien welke winkels er allemaal Therme producten verkopen.