IN THA TEST

Lekker slapen, dat willen we allemaal wel, toch? Een tijd geleden ontving ik van de webshop Energy+ twee traagschuim kussens om te testen. Het tweede kussen is getest door mijn vriend en later door mijn vader. Hun bevindingen heb ik ook verwerkt in deze review. Een goed hoofdkussen is erg belangrijk voor een goede nachtrust. Lees daarom vooral verder als je benieuwd bent naar ons oordeel over dit traagschuim kussen dat zorgt voor comfort en betere kwaliteit wat betreft lekker slapen…

TRAAGSCHUIM KUSSEN

IMG_0055 IMG_0056

Allereerst wil ik jullie voorzien van de informatie over de webshop en natuurlijk wat er nu eigenlijk zo speciaal is aan een traagschuim kussen.

CLAIM
 • Correcte ondersteuning van het hoofd.
 • Ontspant hoofd, nek en schouders.
 • Juiste houding van de nekwervels.
 • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.
 • Geschikt voor elk type slaper
 • In hoogte verstelbaar

Extra informatie:

 • 100% ClimaBest vezels verantwoordelijk voor een snelle vochtafvoer.
 • Hoes wordt met rits geleverd en is wasbaar tot 60 graden Celsius.
 • Vulling van Vifit traagschuim vlokken
 • Afmeting kussen: 60 x 40 centimeter
 • Hoogte kussen: ca. 15 cm (in hoogte aanpasbaar door vulling van traagschuim vlokken)
 • Het ClimaBest traagschuim kussen kost tijdelijk t/m 28-02-2015 slechts €69,-
WERKING & CONCLUSIE

Mijn vriend: “Het is een fijn kussen wanneer je er net op gaat liggen met je hoofd. Alleen is dit kussen voor mij te stevig wanneer ik er langer op lig.” Voor hem is dit kussen dus niet geschikt, hij prefereert een zachter kussen. Dat is natuurlijk voor iedereen anders, want de een wil een stevig kussen terwijl een ander een dunner en/of zachter kussen wil.

Mijn vader: “Ik slaap nu ruim een maand op dit kussen. Mijn bevindingen zijn dat het goed bevalt. Het kussen is licht. Het fijne vind ik ook dat als ik er mijn hoofd opleg, dat het eerste stukje zacht is en naarmate je er dieper in zakt, wordt ‘ie steviger; dan zak je er minder in weg. Dat geeft dus steun aan mijn hoofd en nek. Het voelt prettig aan als je je hoofd erop legt. Als je een keer iets zweterig bent, dan heeft het kussen daar geen problemen mee. Het is dus niet zo dat in de zomer het kussen benauwend werkt. De standaard sloop maat past er goed omheen. Conclusie: een prima kussen voor een redelijke prijs.”

Mijn ervaring: Al een maand of 5 slaap ik op dit kussen en ik kan niet anders zeggen dan dat het mij erg goed bevalt. Het is een kussen waar je nek goed in gesteund wordt. Ik slaap afwisselend op mijn zij en buik en in beide posities slaapt het kussen prettig. Vaak heb ik last gehad van nekklachten maar sinds ik op dit kussen slaap, zijn deze helemaal verdwenen! Ik kan het kussen dus absoluut aanraden.

xoxo Fleur

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.

%d bloggers liken dit: