Sinds afgelopen zomer schrijf ik reviews voor Beautyportal BeautyJournaal. Ik zit bij het testpanel van BeautyJournaal en ben daar ontzettend blij mee maar ook wel trots, want BeautyJournaal is niet zomaar een Beautyportal. Op BeautyJournaal vind je echt alle nieuwtjes op het gebied van BEAUTY. Zo heeft BeautyJournaal ook nog eens experts op allerlei vakgebieden als schoonheidsspecialisten, chirurg, dermatologen etc. die oa. vragen beantwoorden van lezers. Echt de moeite waard om eens goed rond te neuzen op deze site!

De reviews die ik heb geschreven voor BeautyJournaal zijn waren terug te vinden via onderstaande links (de reviews zijn verwijderd van de site; wegens zakelijk contact wat uit balans raakte; een artikel van mij dat gepubliceerd is met toestemming echter zonder toestemming voor aanpassen van de test – toevoegingen zonder vermelding van redactionele aantekening, daarom niet acceptabel van mijn kant):

     

Dior Svelte Reversal  afslankende lotion               Nivea oogmake-up remover

                      

Greenland bodylotion                              Bobbi Brown  dag/nacht crème in één

 

                                                  
Sebastian Potion 9 haarstyling product                      Bliss bodylotion -bodybutter

Mocht je een vraag willen stellen over deze reviews, stel die dan gerust dmv een reactie. Ik zal dan asap antwoord geven op jouw vraag!

xoxo Fleur