WIN WIN WIN

Hieperdepiep hoera! Mijn blog bestaat vandaag precies 9 jaar, yeah =). Dat wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom komt vandaag deze giveaway online die ook op social media te vinden is. Twee prachtige producten van Rituals van de limited edition Chadō kun je winnen. Lees snel verder hoe je hieraan mee doet…

Op 3 mei 2010 kwam mijn eerste blog online. Die eerste paar jaar maakte ik foto’s met een simpele digitale camera. Niet ieder blogje kreeg evenveel aandacht. Hoe langer ik ging bloggen hoe beter de kwaliteit werd. Ik heb ontzettend veel geleerd van collega bloggers en dan vooral de bloggers die ik hun fulltime job van hebben gemaakt. In mei 2013 lanceerde ik mijn eigen domein met een feestje. Dat was echt zo ontzettend leuk! Echt een eigen stijl met een wat unieker thema en kleuren die op elkaar waren afgestemd. Dit jaar ga ik eraan werken om mijn bloguiterlijk te vernieuwen. Zes jaar lang dezelfde huisstijl is wel een beetje saai. Daar gaat dus aan gewerkt worden.

De laatste tijd probeer ik op social media meer kwaliteit te leveren qua foto’s die ik plaats. Ik ben redelijk actief op Instagram, waar ik al sinds 2012 lid ben, maar sinds januari pas serieuzer bezig ben. Af en toe volg ik een webinar om meer te leren op het gebied van website beheren en social media. Afgelopen maand volgde ik mijn eerste Instagram cursus, content marketing. Heel erg interessant! Ik moet wel nog aan de slag met het werkboek om alle stof goed tot me te nemen. Maar nu al veel geleerd :).

Kortom ik probeer mezelf echt te blijven ontwikkelen. Ook wil ik nog een opleiding visagie gaan volgen. Daar ben ik ook mee bezig om mij op te oriënteren. Welke het wordt, weet ik al. Ik moet alleen nog uitpluizen welke periode ik daarmee wil gaan starten. Het moet natuurlijk wel te combineren zijn met mijn werk en mijn blog.

Goed, maar nu dan een leuke winactie! Je kunt een showerfoam en bodycream winnen van de Chadō lijn van Rituals. Dit is een limited edition en de geur is matcha (groene thee) & bambo, lekker fris! De foam om mee te douchen heeft heel ruik schuim waardoor douchen echt een feestje is en een ontspanningsmoment met heerlijke geurbeleving. De bodycream zorgt ervoor dat je lichaam heerlijk ruikt en natuurlijk goed gehydrateerd wordt. Mocht je heel lang fan zijn Rituals, zo’n jaar of 6 geleden was deze geur al eerder te koop. Ben je heel erg nieuwsgierig, dan zou ik zeker even een Rituals winkel opzoeken om eventjes te gaan ruiken.

Hoe maak je kans?
  • Je woont in NL
  • Je vertelt mij in een reactie onderaan dit artikel waarom jij graag deze giveaway wilt winnen.
  • Voor een extra winkans deel je (openbaar op FB) de actie. Dat kan op instagram via een story (je klikt bij mijn bericht op het vliegtuigje onder de foto, dan kun je ‘m toevoegen aan je verhaal), via een deeloptie op Facebook en Retweet via Twitter. En liken ook graag hihi :). Dit hoeft dus niet, maar dan telt je deelname dubbel. Oh en doe je alleen iets op social media maar reageer je niet onder dit bericht, dan telt je deelname dus 1x.
  • Vertel me wel even in je reactie welke social media je hebt gedeeld en onder welke naam als deze anders is dan wat je hier invult.
  • Doe dit voor 17 mei 23:59 2019.
  • De winnaar krijgt vanzelf bericht via een mail of DM via social media. Hierover wordt niet online gecommuniceerd vanwege privacy.

Nou lieverds, heel veel succes!!!!

Waarom wil jij graag winnen?

Tot heel snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al op social media? Hier ben ik te vinden ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’