I’m so lucky!

Afgelopen zomer had ik met een facebook winactie van Vrouwonline een schoonmaakploeg gewonnen van het Dubro team. Super gaaf! Heerlijk om eens achterover te zitten en eens niet zelfs te moeten scrobben =D. Ik bedacht me gisteren dat ik de foto’s nog helemaal niet had gezien die gemaakt waren. Het Dubro team werd namelijk vergezeld door Evelyn Smits van creatief bureau 105 en zij maakte foto’s en schreef een verslag voor de site van Dubro. Na een mailtje te hebben gestuurd naar Vrouwonline.nl, kreeg ik al snel een mailtje terug met de link naar de site van Dubro. Goh, dat was niet heel snugger van mezelf, want daar had ik zelf ook wel achter kunnen komen na even goed nadenken (een vriend van me merkte dit al op en ik was het er volledig mee eens =P).  Kijken jullie mee?

Dubro gaf via acties codes aan vijf winnaars een schoonmaakploeg cadeau. Ik had het geluk via een speciale winactie op facebook van Vrouwonline  te winnen.

Lees maar:

“Onze laatste winnares heeft niet gewonnen door het invoeren van de actiecode, Fleur kreeg een bezoek van het schoonmaakteam omdat Vrouwonline en Dubro een speciale actie hadden georganiseerd op Facebook. Door jezelf in een foto van het Dubro schoonmaakteam te taggen maakte je kans op een grondige schoonmaakbeurt. In totaal hebben 295 mensen zichzelf getagd maar er kon maar één iemand winnen, en de gelukkige was Fleur.”

Hier kun je het volledige verslag terug lezen en alle foto’s bekijken (bovenste verslag): klik

We hadden dagen lang een heerlijk schone badkamer en keuken. Hierna moest ik natuurlijk weer zelf aan de slag met stofzuiger, schoonmaakmiddel en schuurspons etc. Gelukkig gaf het team een prachtig extra cadeau, een pakket met allemaal schoonmaakmiddelen van Dubro. Genoeg spul in huis voorlopig om goed te poetsen. Het is alweer iets meer dan 3 maanden geleden, maar ik heb nog genoeg schoonmaakmiddelen om voorlopig vooruit te kunnen. Van mij mag het team nog wel weer een keertje terug komen hoor 😉

Maken jullie net als ik je eigen huis schoon of heb je hulp daarvoor?

xoxo Fleur