Gastartikel van Sjoez.nl

Je kent het probleem wel: je houdt van hoge hakken maar houdt het nog geen half uur op ze uit. Het motto “wie mooi wil zijn moet pijn lijden” is leuk maar in de praktijk gewoon niet zo handig. En daarom houden wij vrouwen van de sleehak! Dé manier om een mooie outfit af te maken en blaren, zere voeten en zwikkende enkels te voorkomen. Want eigenlijk kan iedereen overweg met dit model schoenen. Ook dit zomerseizoen zijn er op gebied van damesschoenen online en in de winkels weer ontzettend veel leuke sleehakken gespot: van sexy tot stoer of sweet, jouw stijl zit er vast en zeker tussen. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, vind je hier de leukste sleehakken op een rij!

Sexy

Sexy, dat is deze sleehak zeker! Dit model is voorzien van verschillende bandjes in glitterleer en suède en heeft een opvallende slangenprint. De bandjes over de wreef zijn ingezet met elastisch materiaal waardoor ze ook nog eens erg lekker lopen. Goed te combineren met zowel een sexy zomerjurkje als met een mooie nauwsluitende pantalon.


Stoer

Dit model straalt één en al stoerheid uit door de bruin tinten, grove banden om zowel de enkel als de voet zelf en natuurlijk door de zool die gemaakt is van ruw gevlochten touw. Naast stoer ook erg comfortabel want de banden zijn elastisch. Leuk onder bijvoorbeeld een casual skinny jeans!


Sweet

Deze sleehak met peeptoe heeft een romantische en daardoor lieve uitstraling dankzij de zachtroze kleur en natuurlijk door het leuke bloemdetail op de neus. Ook weer een comfortabel model door de verstelbare enkelband. Prachtig bij een zwierige (gebloemde) zomerjurk!

Ook de zomerkriebels gekregen na het zien van deze schoenen? Deze en andere leuke sleehakmodellen vind je op de website van Sjoez schoenen.

Dit gastartikel is geschreven door Marlies Zevenbergen.

Ik heb zelf nog een paar leuke sleehakken gevonden op de site die ik ook nog even wilde delen met jullie:

Links een sleehakje van Tommy Hilfiger en rechts een schattig sleehakje van ‘van Dalen’.

Zijn jullie al aan de sleehakken?

Ik heb slechts 1 paar met sleehak, eentje met zo’n kleintje zoals op de rechter afbeelding. Wie weet ga ik ook nog wel aan de hoge sleehak… we’ll see =) Laat eerst het zonnetje maar eens tevoorschijn komen.

xoxo Fleur

gesponsord artikel