LOVELY THINGS

Vandaag start ik een nieuw soort rubriek op mijn blog: ‘Sharing Sunday’ (geïnspireerd door Annemerel haar Love&Share blogs). In deze blogpost deel ik met jullie dat waar ik de afgelopen week door geïnspireerd, geraakt en/of enthousiast van werd. Denk dan aan bijvoorbeeld blogs, beauty producten, fashion, accessoires, series/films, afbeeldingen, quotes en ga zo maar door.

master chef

  • Masterchef Holland: ik kijk echt heel graag naar deze afleveringen. Nu is het extra spannend want de komende week is alweer de laatste week en ik ben zo benieuwd wie er gaat winnen.
  • Cynthia van Misslipgloss schreef een blog met als titel ‘Lief zijn‘. Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen!
  • Mascha van Beautygloss.nl hield dit jaar voor de vierde jaar op rij haar Beautygloss party. Dit jaar met zelfs twee edities. Ze vlogt dagelijks en heeft onlangs een boek uitgebracht. Wauw, wat doet ze het goed! Ik heb met plezier de vlog bekeken van vrijdag Party. Ik kijk graag naar haar video’s want ik vind haar een erg inspirerende vrouw.

moringa

  • Ik hou van The Body Shop en dan in het bijzonder van de geurlijn Moringa. Als ik dan reviews tegenkom met mooie productfoto’s, ja dan ga ik (bijna) kwijlen! Anneloes schreef een fijne review over de body sorbet in de geur Moringa en ook van de review van Kim werd ik blij.

big-white-balance-click_1

  • Serena (Beautylab.nl) schreef een blogpost over haar skincare routine (van 24 april, maar ik had al een poos niet meer haar blog gelezen). En het product van Medik8, White Balance, spreekt mij heel erg aan. Ik heb op mijn wang een (vind ik) grote pigmentvlek en er komen er steeds meer in mijn gezicht. Ik smeer bijna dagelijks nu met SPF 50 maar helaas zorgt dat er natuurlijk niet voor dat de vlekjes die er al zijn minder worden. Een product voor op mijn wishlist dus!

lipstick-infallible-111-red-infaillible

  • Nog een beauty product waar ik enthousiast van werd, maar dan make-up, is de Max Factor Lipfinity. Op Misslipgloss las ik hier een review over. Maar na het bekijken van de review over de l’ Oréal Infallible Lipstick was ik er al snel over eens dat de lipstick van l’ Oréal een beter resultaat geeft. En de kleur Permanent Blush… I’m in LOVE! Ook weer eentje voor op mijn wishlist dus!
  • Sophie (van Naoki.nl) schreef vorige week een heel persoonlijk en interessante blog over pesten. De moeite waard om ook te lezen!

jurk

  • Ik kwam deze jurk tegen (van TOPSHOP) en werd meteen verliefd! Het is maar goed dat mijn maat uitverkocht was, want ik heb al genoeg mooie jurken.

163__1314537149__clutch-tas

  • Begin deze week kwam ik op de Instagram van Fashionchick.nl een leuke moodboard tegen met deze clutch. Wauw! Deze wil ik hebben! Na even zoeken kwam ik erachter dat deze te koop was bij de V&D… was… Ha, tja, eigenlijk maar goed ook. Ik koop niets nieuws meer wat ik niet nodig heb sinds januari/februari dus laat ik dat vooral zo houden. Maar leuk is ‘ ie wel… dus als ik zo’n exemplaar weer tegenkom en een budget heb voor nieuwe dingen kopen, dan zal ik me zeker niet inhouden 😉

evecognac1

  • Bij die zoektocht naar de wit met roze clutch kwam ik deze leuke clutch tegen. Heerlijk klassiek! Maar nee, niet nodig. Dus maar weer snel vergeten! Je vindt deze clutch trouwens hier.
ENJOY YOUR SUNDAY!

Tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

PS Doe jij al mee aan mijn winacties?

Winactie vier jaar bloggen #1: Sephora Color pop-up store!

Winactie vier jaar bloggen #2: Win een mooi hoesje voor je telefoon!