LOVELY B(V)LOGS

Tijd voor een nieuwe Sharing Sunday blog. De afgelopen weken heb ik weer veel youtube video’s bekeken en blogs gelezen. Ik laat je de meest interessante zien hier in deze blogpost. Misschien heb je sommige al gelezen omdat je dezelfde personen volgt, maar misschien weet je dan leuke blogs die ik niet mag missen. Deel deze vooral in de comments, dan neem ik zeker een kijkje. Altijd leuk om nieuwe bloggers te ontdekken!

BEAUTYGLOSS

Mascha vlogt en blogt. Nu deelde zij twee weken geleden een interessante DIY. Heb je wel eens een neusstrip gebruikt? Ik vind ze super handig want met zo’n strip reinig je heel erg grondig je poriën. In deze DIY laat Mascha zien hoe je zelf thuis een neusstrip kunt maken (echt heel simpel). Ik ga dit zeker snel een keer doen!

ANNANOOSHIN

Sinds een maand of twee maakt Anna you tube video’s en ik bekijk ze graag. Onlangs liet ze drie leuke en makkelijke haar tutorials zien (zie hierboven). Anna bracht van het voorjaar haar eerste boek uit. Ik heb ‘m nog niet gelezen maar hoor er veel positiefs over. Wie weet ga ik ‘m nog kopen, Anna vind ik namelijk echt een inspirerend persoon.

LOTTELOVESBEAUTY

Lottelovesbeauty

Lotte schrijft over beauty en maakt ook youtube video’s. Een paar maanden geleden kreeg haar vader een ernstig verkeersongeluk. Zij heeft al die tijd geschreven over wat zij doormaakte, hele heftige verhalen om te lezen. Ik vind het zo knap hoe zij haar gevoelens onder woorden bracht. Helaas is haar vader overleden en moest haar familie voorgoed afscheid nemen. In dit verhaal schrijft zij hier een krachtig verhaal over. Erg ontroerend!

SANNYZOEKTGELUK

 

Sanny vertelt in deze video over hoe haar avondroutine. Als je haar tips hierover opvolgt, ga je denk ik echt veel sneller goed inslaap vallen. Ze verwijst aan het einde van de video naar haar tips voor als het slapen niet lukt. Ook handig oom eens te bekijken.

CURVACIOUS

Dr. Hauschka decorate cosmetic; Dr. Hauschka Dekorative Kosmetik

Desiree schreef afgelopen week over een prachtig oogschaduwpalette van het merk Dr. Hasuschka. Echt eentje waar je mooie naturelle looks mee kunt maken, maar zelfs een smokey eye mee kunt creëren. Als je het palette net als ik erg mooi vind, dan moet je zeker even een kijkje nemen en een reactie achterlaten…. WANT, ze geeft twee stuks weg aan haar lezers!

Dat waren ze weer voor deze zondag. Hebben jullie een lekker weekend erop zitten? Geniet nog van je avond en tot snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest