LOVELY THINGS

Het is weer tijd voor een Sharing Sunday! De tweede editie van deze nieuwe rubriek waar ik twee weken geleden mee ben begonnen. Om de week deel ik graag de leuke nieuwe artikelen, blogposts, video’s, kleding en accessoires die ik ben tegenkomen de afgelopen twee weken. Laat ook vooral in een reactie weten wat jij de moeite waard vind om met mij te delen…

RUN FOR KIKA

Op 15 juni vind de RUN FOR KIKA plaats in Utrecht. Je kunt je opgeven als deelnemer om 5 of 10km te rennen. Maar je opgeven als vrijwilliger om te helpen met de opbouw de dag van te voren of alle werkzaamheden op de dag zelf, is ook een optie natuurlijk. Ik wilde graag rennen, maar ik kon niet zo snel iemand vinden die mee wilde doen… en omdat ik graag iets voor het goede doel wil doen, heb ik me opgegeven als vrijwilliger. Ook vrijwilligers kunnen sponsorgeld ophalen dmv hun profielpagina. Er zijn RUNS door het hele land. Op 22 juni in Eindhoven, 29 juni Rotterdam en 6 juli in Heerenveen. Ga dus snel naar de homepage als je mee wilt doen om te rennen of als vrijwilliger!

Wil je graag doneren? Dat kan oa. via mijn profielpagina vanaf 25 Euro.

LOTTELOVESBEAUTY.NL

lottelovesbeauty

Lotte van Lottelovesbeauty.nl liet een hele mooie LOTD zien, zomers met glans op de ogen en een rustige liptint. Echt de moeite waard om te lezen, want Lotte maakt altijd hele mooi foto’s van haar make-up looks.

ANNEMEREL

annemerelprofielkleur

De blog van Annemerel volg ik heel graag en lees ik bijna dagelijks. Zo kwam het artikel online met allemaal leuke eet gelegenheden voor ontbijt en lunch in London die Athena voor Annemerel heeft geschreven. Volgende week vlieg ik voor de bruiloft van goede vrienden naar Londen samen met een vriendin. Helaas komen we niet in de stad, want daar is geen tijd voor. Maar ik hoop wel echt snel eens Londen te bekijken. De enige keer dat ik er ben geweest, was toen ik 18 was en dat is alweer 15 jaar geleden! Dit interieur artikel over quotes voor aan de muur gaf mij inspiratie voor de inrichting van mijn slaapkamer nu ik deze aan het opknappen ben.

MISSLIPGLOSS

Cynthia

Nog een blog dat ik heel graag volg (al zeker drie jaar), is die van Cynthia. Twee weken terug schreef zij de blogpost Hoe eerlijk ben jij over beauty‘ waarin zij vertelt hoe zij reageert wanneer iemand haar mening vraagt wat betreft uiterlijk. Leuk om hier zelf eens over na te denken hoe jij hiermee omgaat.

CURVACIOUS

136831_Curvacious_landingspagina_FS14_01

Desirée schrijft op Curvacious.nl over voornamelijk beauty, maar ook (plussize)fashion en lifestyle. Iedere maand vertelt zij over haar favoriete beauty producten; deze artikelen vind ik altijd erg leuk om te lezen. Ze heeft een eigen pagina bij webshop Otto waar je haar keuzes kunt shoppen, daar vertelt ze over in dit artikel. En ze schreef een mooi artikel over MAC producten (ik wil zo graag iets van MAC kopen!) met mooie full face foto’s.

ANNESOLVEIG

Anne schreef deze week een blog over een touwtjespringen challenge. Anne blogt regelmatig over meer bewegen dmv challenges en stimuleert daarmee haar lezers om hieraan mee te doen. Super leuk!

BEAUTYLAB

Serena schreef een aantal blogs die zeker de moeite waard zijn, zoals over de nieuwe Guerlaine lipsticks (wat zijn die verpakkingen toch mooi en ze maakte hele mooie product foto’s, swatches en full face foto’s). Ze schreef een blogpoast waarin ze al haar blogs die gaan over de vagina heeft verzameld; informatief maar ook absoluut hilarisch door haar humor! In het artikel waarin ze & Other Stories producten reviewde, laat ze goed zien hoe je je gezicht mooiere contouren kunt geven dmv shapen. En tot slot een fijn artikel over de #UNSELFIE, het tegenovergestelde eigenlijk van een #selfie.

Heb jij nog iets leuks/interessants gezien of gelezen?

Deel het met ons in een reactie, ik ben benieuwd! Over twee weken komt er weer een Sharing Sunday online. Geniet van jullie zondag en tot snel! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

Doe jij al mee aan mijn laatste winactie? Maak kans op een zelf samengesteld O’Clock horloge!

Bron afbeeldingen en foto’s: Lottelovesbeauty.nl, Annemerel.com, Misslipgloss.nl, Curvacious.nl.