LOVELY THINGS

Het is weer tijd om te delen met jullie wat ik leuk of interessant vond de afgelopen weken. Nieuwe blogs die ik heb ontdekt, leuke artikelen, mooie fashion items, leuke quotes, grappige filmpjes etc. Het zijn iedere keer zeer diverse favorieten. Kijk en lees dus vooral verder om er ook van te genieten…

MOOIINUITVOERING

Ik ontdekte de site mooiinuitvoering, een online magazine exclusief voor de 45+ vrouwen. Maar ook voor vrouwen vanaf 30 jaar zeker interessant.

‘Als je 30 jaar lang over beauty en gezondheid schrijft, kun je jezelf gerust een expert noemen. Ik heb zó veel te vertellen over hoe je er beter en jonger uit kunt zien en hoe je je gezonder en fitter kunt voelen – ik zou er een boek over kunnen schrijven. Maar dat doe ik niet, ik schrijf alles wat ik weet aan tips&trucs hier op. Plus nog wat handige info uit de praktijk van het dagelijks leven. Hoop dat je er iets aan hebt. Hoop ook dat je reageert!’

HOWTODOYOURMAKEUP

irene_portret

bron

Via Cynthia haar blog (Misslipgloss.nl) ontdekte ik Howtodoyourmakeup.nl van Irene Vlasblom. Zij is visagiste en deelt op haar blog tips en tricks die zij heeft geleerd in de praktijk. Dit doet zij op een hele duidelijke en kalme manier dmv video’s of fijne blogs. De doelgroep is 30+, voor mij dus helemaal perfect. Hoewel ik al heel veel weet over beauty en visagie, kan ik natuurlijk nog steeds veel nieuws leren. Iedere visagiste werkt weer net even anders of heeft trucs die ik nog niet ken of goed weet toe te passen. In de blogpost over haar lancering op 5 juni lees je direct hoe haar blog is ontstaan. Ik denk dat ik wel eens een vaste lezeres zou kunnen worden…

CURVACIOUS.NL

revlon-colorburst-lacquer-matte-balm-5

bron

Desirée heeft een blog waar zij schrijft over beauty, (plussize) fashion en lifestyle. Zij maakt mooie (wat zeg ik, prachtige!) productfoto’s en door haar reviews krijg ik een beter idee of een product voor mij geschikt zou zijn of juist niet. Ik ben dol op lipgloss en lipbalms. Gelukkig laat zij vaak reviews zien met duidelijke swatches en full face foto’s. Zo ook over de Revlon Colorburst matt & lacquer balm waarvan de kleur 105 Demure Réservée mijn favoriet is. Die wil ik graag toevoegen aan mijn stash… Deze zou bij mij direct in mijn handtas gaan, naast de andere 5 favoriete lipproducten die ik daarin bewaar voor regelmatig gebruik.

ANNEMEREL.COM

dushi06

bron

Annemerel ging op persreis naar Curaçao en schreef hier mooie blogs over deze week (Curaçao #1). De foto’s zijn mooi en haar verhalen zijn vermakelijk. Haar schrijfstijl spreekt mij erg aan. Ik bezoek niet voor niets bijna dagelijks haar blog; waar zij overigens iedere dag nieuwe blogposts online zet (om 12u en 17u). Tot nu toe heeft zij 5 verslagen over Curaçao geschreven en vierde zij onlangs haar 11 jarige blogverjaardag!

ORANGE IS THE NEW BLACK

Netflix is echt een super uitvinding! Sinds het najaar heeft mijn vriend hier een abonnement op en ik ben fan. Tot nu toe keek ik niet heel erg vaak, gewoon af en toe. Zo keek ik eerst seizoen 1 van New Girl want daar was ik al heel lang nieuwsgierig naar. Een aparte serie, maar zeker eentje waarbij ik kon lachen. Nu hoorde en las ik hier en daar over ‘Orange Is the New Black’. WOW! In record tijd heb ik seizoen 1 & 2 gekeken, want ik ben echt hooked! Wat een geweldig goede serie is dat! Het gaat over een vrouwengevangenis in Amerika waar de hoofdpersonage in ‘beland’. Vanaf de eerste aflevering werd ik direct meegezogen in het verhaal.

Ik heb tranen gelaten, schrok regelmatig en heb keihard gelachen… dat is best speciaal, want het gebeurt normaal niet zo snel dat ik zo meeleef met een serie (film dan wel weer). Je merkt het, een AANRADER! En ik zeg alvast sorry als je ook gaat kijken en tot diep in de nacht wakker blijft, omdat je maar niet kunt stoppen met het kijken naar de volgende aflevering (ik heb je gewaarschuwd ;)).

RECLAME SPOTJE

Ik hou helemaal niet van reclamespotjes en zet meestal het geluid uit wanneer de reclame begint. Via de site van LINDA (de Mol) kwam ik een leuk blogje tegen over de reclame van Remia waarin Jan Kooijman door Sylvester Stalone wordt bijgebracht dat echte mannen geen zielige spiesjes eten, maar veel vlees (met BBQ saus natuurlijk). Op tv heb ik de reclame al een aantal keer voorbij zien komen. Ik vind ‘m leuk!

Wat is jouw favoriete TV serie?

Vertel mij (ons) jouw favorieten van de afgelopen weken in de reacties als je ze wilt delen. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe. Vanavond zit ik om 18u met oranje outfit klaar om de WK mannen aan te moedigen. Jullie ook? Tot snel weer, xoxo Fleur