LOVELY THINGS

Tijd voor een nieuwe Sharing Sunday! Ik heb zo mijn vaste blogs die ik lees iedere week en vandaag deel ik de meest opvallende met jou. Lees snel verder wat ik zoal interessant vond…

CURVACIOUS.NL

Bron: Curvacious.nl

Ik lees deze blog heel graag en zie iedere week weer mooie nieuwe reviews voorbij komen. Desiree liet een collega blogger voor haar een persreis maken naar Tirol (verslag 1, verslag 2, verslag 3, verslag 4). Erg leuk om te lezen en de plaatjes zijn prachtig. Nu heeft ze eergister een artikel online gezet waarbij je in de prijzen kunt vallen. Super leuk dat zij haar trouwe lezers op deze manier iets terug geeft, top!

MISSLIPGLOSS.NL
P1420100-595x387

Bron: Misslipgloss.nl

Cynthia schreef afgelopen week een mooi artikel over een prachtig blush palet van het merk NARS. Nou die wil ik ook wel haha! Prijzig, maar volgens mij doe je hier echt oneindig lang mee. En heel handig dat je zoveel kleuren in 1 palet hebt zitten, het zijn ook allemaal bruikbare kleuren. En er zit ook nog eens een bronzer in 🙂

Bron: Misslipgloss.nl

Wat ik ook een fijne blogpost vond: The Body Shop Shimmer Cubes. Ik heb er zelf twee stuks van en was ze alweer helemaal vergeten eigenlijk. Dankzij deze blogpost ben ik ze weer gaan gebruiken. En ze zijn echt top! Heel fijn te blenden en ze hebben een prachtige shimmer.

Bron: Misslipgloss.nl

Cynthia maakt hele mooie ooglooks met allerlei verschillende oogschaduw palettes. Zo ook in deze blogpost over de Flormar palettes. Deze spreekt mij erg aan. Groene kleuren zijn mooi voor in de herfst en winter en staan mooi bij bruine ogen. Als je Cynthia nog niet volgt, ik zou het maar snel gaan doen 🙂 Ik lees bijna elke dag wel haar blog, want ze update twee keer per dag haar site (op de zondag en dinsdag na). Een aanrader!

ANNEMEREL.COM

Bron: Annemerel.com

Al een hele poos heb ik haar blog niet gelezen, maar nu heb ik weer wat bijgelezen. Haar blog over rennen in december inspireert mij om weer aan de slag te gaan. Ik heb al een aantal maanden niets aan sport gedaan en deze blog motiveert mij enorm. Leuk om te lezen!

In het kader van sportiever bezig zijn, ga ik vanmiddag lekker wandelen met een vriendin. Het zonnetje schijnt, dus dat is mooi meegenomen.

Wat ga jij doen vandaag?

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe en tot snel weer, xoxo Fleur