LOVELY B(V)LOGGERS

In deze nieuwe Sharing Sunday vertel ik over de interessante blogs die ik weer ben tegen gekomen de laatste weken. Artikelen waarvan ik denk dat jij ze ook leuk zal vinden om te zien. Naast blogs kijk ik ook regelmatig youtube video’s en ik ontdekte een nieuw kanaal. Lees dus vooral verder als je hier meer over wilt weten…

SANNY ZOEKT GELUK

Sinds een week of twee kijk ik naar de youtube video’s van ‘Sanny zoekt geluk‘, het kanaal van Sanne Verhoeven. De leukste video van de laatste tijd vond ik toch wel de HELWEEK die zij heeft gedaan. Wow, zo knap van haar hoe ze het heeft uitgevoerd! Iedere donderdag heeft ze weer een nieuwe video online. Ik vind het dus echt een aanrader om haar kanaal te volgen. Ze barst van de inspiratie en vertelt hele heldere verhalen. Leuke tip dus om eens naar te kijken!

MISSLIPGLOSS

Natuurlijk kan Cynthia niet missen in dit rijtje. Haar blog volg ik dagelijks en hoewel niet iedere blog mij aanspreekt, blijf ik graag haar reviews lezen. De video’s die ze maakt iedere zondag en donderdag zijn ook leuk om te kijken (haar youtube kanaal). Wat ze erg goed kan: make-up tutorials. Ze is visagiste en maakt zichzelf altijd mooi op. Daar kunnen we zeker nog wat van leren. In bovenstaande video laat ze zien hoe je het beste concealer kunt aanbrengen zodat het de hele dag goed blijft zitten en niet in de lijntjes trekt.

CURVACIOUS

clinique-pop-punch-pop-review-swatches-4

Bron foto: Curvacious.nl

Desiree is moeder van anderhalf jaar oude Shae en heeft haar eigen onderneming: Curvacious.nl. Ook haar blog bezoek ik bijna dagelijks. Ze maakt prachtige productfoto’s en schrijft eerlijke reviews. Ze is verzot op roze (vooral fuchsia) lipsticks en schreef een review over de Clinique Punch Pop lipstick. Als plussize fashion jouw aanspreekt mag je deze blog zeker niet missen in je lijstje. Ze schrijft namelijk regelmatig hierover en heeft fijne tips over handige webshops.

ANNEMEREL

Annemerel schrijft vooral hele persoonlijke blogartikelen. Heerlijk om deze te lezen met een kop thee erbij. Ze doet heel fanatiek aan hardlopen en schrijft hier vaak over. De afgelopen week heeft ze de HELWEEK uitgevoerd! Sinds kort heeft ze een youtube kanaal en hier heeft ze dan ook over gevlogd. Neem zeker eens een kijkje, want volgens mij zul je haar ook heel leuk vinden. Bovenstaande video gaat over de 3 daagse Detox sappenkuur die zij heeft gevolgd.

LOTTELOVESBEAUTY

IMG_4104

Bron foto: Lottelovesbeauty.nl

Lotte schrijft veel over beauty en doet dat heel goed. Haar reviews zijn interessant en ze maakt veel video’s voor haar youtube kanaal. Elke maandag en vrijdag verschijnt er een nieuwe om 16:00. Afgelopen week schreef ze een review over de Philosophy The Microdelivery Peel, producten die ik ook al super lang op mijn wishlist heb staan.

Dat waren ze weer voor deze keer, hopelijk heb je wat aan mijn tips. Wat vind jij leuke blogs om te volgen?

Wat zijn jouw tips?

Deel het vooral in een reactie onder dit artikel en ik neem een kijkje. Tot snel weer, xoxo Fleur